İlk gebeligim 1.63 81 kilo 23 yasindaydim.gebelikte cok zorlandigimi hatirlamiyorum.ben de odem olusmistu 100 kilo oldum.lohusalik bitti.84 kiloydum.fazla kilolular dikkat ederse cok kilo almiyor diye biliyorumherkese merhaba,
ben hamile kalmayı düşünüyorum ancak kilo sorunum var. 172 boy 80 kiloyum 29 yaşındayım. Acil tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum çünkü bu ara denemek istiyorum, son aylarım seneye yazın olsun istemiyorum sıcağa hiç dayanamıyorumBenim gibi kilolu hamile kalanlarınız var mı? Önceden keşke zayıflasaydım diyor musunuz? hamileliğiniz boyunca Ne kadar kilo aldınız? Hamileyken kilo alımını kontrollü yapabildiniz mi?
Başka tavsiyeleriniz de varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiler xoxo
merhaba, cevabınız için teşekkürler ya ben de çok kilo almaktan tedirginim. Annem bana hamileyken 30 kilo almışBen 81 Kilo ile Hamile kaldim ve hemen hemen sen boylardayim. Suanda nerden baksan 10 Kilo almis durumdayim. Son aylarda daha cok Kilo aliniyormus diye duydum. Kilodan dolayi herhangi bir zorlama cekmedim, rahatim.
Lakin keske önce zayiflasaydim diye tabiiki düsünüyorum. Sirf Hamilelikte daha Zarif bir görüntüye sahip olabilmek icin. Zaten kilolu olan bir insan birde hamile kalinca hepden top gibi görünüyor. Benimki tamamen psikolojik yani, kendimi camis gibi hissediyorum :)
Hamilelikten sonra ne olur, verebilir miyim kilolari yoksa Allah korusun her cocukta Kilolar artarak ilerlermi bilmiyorum. Bildigim tek sey biran önce vermezsem bu kilolari, depresyona girecegim.
29 yasinda oldugun icin ertelemeni tavsiye etmem. Bence calismalara basla ve ayni zamanda siki bir Diyete gir. Nekadar Spor yaparsan okadar iyi. Hamile kalmadan önce ne verirsen o kar sana.
Sadece 5 kilo alacağımı bilsem bugün başlarımmmm ne şans! ama kusma çok fena tabi..Bana kalırsa 1 ay diyet yap. Hatta dukan yapabilirsin o hem hızlı kilo verdiriyor hemde sanırım çok proteinden dolayı hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Öyle duymuştum. Hamilelikte dikkat edersen çok kilo almazsın. Sonrasında emzirmen geçince diyet yaparsın. Benim arkadaşım 1.55 boy 85 kiloyla kaldı çok kusuyordu sadece 5 kilo aldı Doğumda. Yani çok kafana takma herşey olacağına varır :)