hamile arkadaşlardan ve annelerden acil tavsiye rica ediyorum lüüütfenn

çxixnarrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
17
7
herkese merhaba,
ben hamile kalmayı düşünüyorum ancak kilo sorunum var. 172 boy 80 kiloyum 29 yaşındayım. Acil tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum çünkü bu ara denemek istiyorum, son aylarım seneye yazın olsun istemiyorum sıcağa hiç dayanamıyorum:KK43: Benim gibi kilolu hamile kalanlarınız var mı? Önceden keşke zayıflasaydım diyor musunuz? hamileliğiniz boyunca Ne kadar kilo aldınız? Hamileyken kilo alımını kontrollü yapabildiniz mi?
Başka tavsiyeleriniz de varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiler xoxo

herkese merhaba,
ben hamile kalmayı düşünüyorum ancak kilo sorunum var. 172 boy 80 kiloyum 29 yaşındayım. Acil tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum çünkü bu ara denemek istiyorum, son aylarım seneye yazın olsun istemiyorum sıcağa hiç dayanamıyorum:KK43: Benim gibi kilolu hamile kalanlarınız var mı? Önceden keşke zayıflasaydım diyor musunuz? hamileliğiniz boyunca Ne kadar kilo aldınız? Hamileyken kilo alımını kontrollü yapabildiniz mi?
Başka tavsiyeleriniz de varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiler xoxo
İlk gebeligim 1.63 81 kilo 23 yasindaydim.gebelikte cok zorlandigimi hatirlamiyorum.ben de odem olusmistu 100 kilo oldum.lohusalik bitti.84 kiloydum.fazla kilolular dikkat ederse cok kilo almiyor diye biliyorum
Simdi.hamileyim yine kilom fazla.diyetisyene gittim.once gelip 10 kilo verseydin daha rahat olurdun diyor.kilo yuk getiriyor .mesela bacaklarim agriyor dr direkt kilodan diyor.galiba ne dersem kilodan diyecek.
Zayiflaman senin icin yararli olur destek al canim

Bana kalırsa 1 ay diyet yap. Hatta dukan yapabilirsin o hem hızlı kilo verdiriyor hemde sanırım çok proteinden dolayı hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Öyle duymuştum. Hamilelikte dikkat edersen çok kilo almazsın. Sonrasında emzirmen geçince diyet yaparsın. Benim arkadaşım 1.55 boy 85 kiloyla kaldı çok kusuyordu sadece 5 kilo aldı Doğumda. Yani çok kafana takma herşey olacağına varır :)

Ben 81 Kilo ile Hamile kaldim ve hemen hemen sen boylardayim. Suanda nerden baksan 10 Kilo almis durumdayim. Son aylarda daha cok Kilo aliniyormus diye duydum. Kilodan dolayi herhangi bir zorlama cekmedim, rahatim.

Lakin keske önce zayiflasaydim diye tabiiki düsünüyorum. Sirf Hamilelikte daha Zarif bir görüntüye sahip olabilmek icin. Zaten kilolu olan bir insan birde hamile kalinca hepden top gibi görünüyor. Benimki tamamen psikolojik yani, kendimi camis gibi hissediyorum :)

Hamilelikten sonra ne olur, verebilir miyim kilolari yoksa Allah korusun her cocukta Kilolar artarak ilerlermi bilmiyorum. Bildigim tek sey biran önce vermezsem bu kilolari, depresyona girecegim.

29 yasinda oldugun icin ertelemeni tavsiye etmem. Bence calismalara basla ve ayni zamanda siki bir Diyete gir. Nekadar Spor yaparsan okadar iyi. Hamile kalmadan önce ne verirsen o kar sana.

Ben 81 Kilo ile Hamile kaldim ve hemen hemen sen boylardayim. Suanda nerden baksan 10 Kilo almis durumdayim. Son aylarda daha cok Kilo aliniyormus diye duydum. Kilodan dolayi herhangi bir zorlama cekmedim, rahatim.

Lakin keske önce zayiflasaydim diye tabiiki düsünüyorum. Sirf Hamilelikte daha Zarif bir görüntüye sahip olabilmek icin. Zaten kilolu olan bir insan birde hamile kalinca hepden top gibi görünüyor. Benimki tamamen psikolojik yani, kendimi camis gibi hissediyorum :)

Hamilelikten sonra ne olur, verebilir miyim kilolari yoksa Allah korusun her cocukta Kilolar artarak ilerlermi bilmiyorum. Bildigim tek sey biran önce vermezsem bu kilolari, depresyona girecegim.

29 yasinda oldugun icin ertelemeni tavsiye etmem. Bence calismalara basla ve ayni zamanda siki bir Diyete gir. Nekadar Spor yaparsan okadar iyi. Hamile kalmadan önce ne verirsen o kar sana.
merhaba, cevabınız için teşekkürler ya ben de çok kilo almaktan tedirginim. Annem bana hamileyken 30 kilo almış:KK43: Ben tabiki o kadar almayacağım inşallah ama yine de 15 kilo bile çok fena.. Umarım bebeğiniz sağlıkla mutlulukla doğar peşinde koştururken kilolarınızı anlamadan verirsiniz

Bana kalırsa 1 ay diyet yap. Hatta dukan yapabilirsin o hem hızlı kilo verdiriyor hemde sanırım çok proteinden dolayı hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Öyle duymuştum. Hamilelikte dikkat edersen çok kilo almazsın. Sonrasında emzirmen geçince diyet yaparsın. Benim arkadaşım 1.55 boy 85 kiloyla kaldı çok kusuyordu sadece 5 kilo aldı Doğumda. Yani çok kafana takma herşey olacağına varır :)
Sadece 5 kilo alacağımı bilsem bugün başlarımmmm ne şans! ama kusma çok fena tabi..

Canim benim zaten Hamile kalmak istediğin an hemen Hamile kalamiyorsun genelde. Özellikle bizim yasimizda. Simdi diyete baslasan hamile kalana kadar birkaç kilo verecek vaktin olacak büyük ihtimalle.

Hamilelikte aldığın kilolarn yaklaşık 10 kilosu dogumda gidiyoe zaten. Geri kalanını vermek emzirirken daha kolay olur.

Ben 60 kiloyla hamile kaldim sadece 8 kilo aldim ama hamileligim doguma gittigim gune kadar kusmayla gecti 8 ay oldu dogum yapali 54 kiloyum suan emziriyorum ve hic diyet fln yapmadim biraz bunyeyle alakali yani

X