- Konu Sahibi clementine_
-
hamilelik belirtilerine benziyor gününde gecmiş hemen bır ıdrar testi yap yada kan tahlili yaptır cnm:44:
hamilelik belirtilerine benziyor gününde gecmiş hemen bır ıdrar testi yap yada kan tahlili yaptır cnm:44:
.........................................................
.........................................................
canım soyle bişey var bazı ınsanlar hıcbir belirti hissetmeyebiliyor ama senın en önemli belirtin adet gecikmesi mevcut:26:akıntı tek basına bir belirti degıl zaten bence hemen test yap için rahat etsin
canım soyle bişey var bazı ınsanlar hıcbir belirti hissetmeyebiliyor ama senın en önemli belirtin adet gecikmesi mevcut:26:akıntı tek basına bir belirti degıl zaten bence hemen test yap için rahat etsin
vakit ayırdığın için teşekkür ederim arkadaşım.
az önce bende bir konu açtım fakat orada ekmeleyi unutmuşum :)
gaz problemi şişkinlik ve sık idrara çıkma durumu bende de var. normalde günde en fazla 2 defa tuvalete giden ben şimdi 15 dk arayla tuvalete taşınıyorum. iş arkadaslarım üşütmüşsündür bu kadar sık gidilmez diyorlar bende buna inanmaya başladım acaba üşüttüğüm içinmi şişkinliğim ve gaz problemim oluyor diyorum ama adetimin gecikmesi ve diğer sebeplerde üşütmekten olamaz heralde. baş dönmelerim arttı bu arada.
test yaptınmı sen.
bi test yap yarın sabah ilk idrarınla. inşallah beklediğin bir sonuçla karşılaşırsın. Rabbim isteyen herkese versin.
hepinize iyi günler diliyorum öncelikle.
günüm yalnızca 1 gün geçti
bir kere sabah bir kere öğlen bulantısı yaşadım(mide bulantısı yaşamam normalde)
sürekli içim eziliyor midem kazınıyor özellikle son günlerde
her adet dönemimde göğüslerim canımı çok acıtırdı dokunamazdım bile bu ay en ufak bir ağrı yok
afedersiniz sürekli gazım var abdestimi tutamıyorum gece bile küçük abdestim için tuvalete kalkıyorum
karnımda ufak ufak gaz sancıları var (normalde de olur) ama gazım olmazdı
şişkinlik hissim var
yardımcı olursanız çok sevinirim.
gaz problemi şişkinlik ve sık idrara çıkma durumu bende de var. normalde günde en fazla 2 defa tuvalete giden ben şimdi 15 dk arayla tuvalete taşınıyorum. iş arkadaslarım üşütmüşsündür bu kadar sık gidilmez diyorlar bende buna inanmaya başladım acaba üşüttüğüm içinmi şişkinliğim ve gaz problemim oluyor diyorum ama adetimin gecikmesi ve diğer sebeplerde üşütmekten olamaz heralde. baş dönmelerim arttı bu arada.
test yaptınmı sen.
bi test yap yarın sabah ilk idrarınla. inşallah beklediğin bir sonuçla karşılaşırsın. Rabbim isteyen herkese versin.
sobalı evımde sobayı çok ıyı yakmama ragmen ayaklarım buz..kasık ağrılarım mevcut fakat biri cimcikliyo gıbı kasıkları ve adet olacakmış gibi karın ağrısı.. iştahsızlık var .. ve şu dk başlayan mıde yanması...goguslerım ara ara uyarıyor benı çok fazla değil .. bel ağrımmm varr ve eğilip kalkınca ağrılarım oluyo kasık tarafımda bıkını bolgemde bı canlılıkkk bı inşaa vaar:)) silik çizgiyi gördümm pazartesi kanda belli olacak tam anlamıyla gebelik olup olmadıgı ama çift çizgiyi görmekse sonunda çok şükür gördümm:) silikte olsa:)
Herkesin belirtileri farklıdır, ben benimkileri paylaşayım seninle...
Sarı bir akıntın var mı? Oldu mu adetini beklediğin hafta... Bu mesela herkeste olmuyor ama olanlarda önemli bir belirti... Parlak sarı bir akıntı, az...
Mide yanması yaşadım mesela... Bu en önemlilerinden biri sayılırdı, çünkü hayatım boyunca hiç midem yanmadı benim..
Bulantım olmadı... Ama koku duymaya başlamıştım... herşey kokuyor gibiydi...
Başka da hiçbir şey yaşamadım...
Umarım gönlündekini verir Rahman olan Allah,
Selamlar,
sobalı evımde sobayı çok ıyı yakmama ragmen ayaklarım buz..kasık ağrılarım mevcut fakat biri cimcikliyo gıbı kasıkları ve adet olacakmış gibi karın ağrısı.. iştahsızlık var .. ve şu dk başlayan mıde yanması...goguslerım ara ara uyarıyor benı çok fazla değil .. bel ağrımmm varr ve eğilip kalkınca ağrılarım oluyo kasık tarafımda bıkını bolgemde bı canlılıkkk bı inşaa vaar:)) silik çizgiyi gördümm pazartesi kanda belli olacak tam anlamıyla gebelik olup olmadıgı ama çift çizgiyi görmekse sonunda çok şükür gördümm:) silikte olsa:)
test yaptınmı sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?