• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile arkadaşlar bizi bilgilendirirmisiniz

xoxzlemle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
160
2
96
38
Kahramanmaraş
Merhaba arkadaşlar bu konu daha önce açıkldımı bilmiyorumeğer açıldıysa geri kapatırım..Ben her kadın gibi anne olmayı çok arzulayan bir bayanım ama bir türlü bunu başaramadım her kes bişeyler diyor bir tavsiye veriyo mesela benim eltim bana ilişkiden sonra ayaklarını çok yüksek bişeye koy veya duvara daya 1 saat bekle diyor o o şekilde hamile kalmış..yada 1 tatlı kaşığı susamı teflon tavada iyice kavurduktan sonra havanda iyice ezip 1 tatlı kaşığı süzme balla karıştırıp onu yememi söylüyorlar ne bileyim süt buğu incir suyu soğan kürü... liste böyle uzuyo ...
pek siz hangi yöntemi denediniz bize neyi tavsiye ediyorsunuz önerilerinizi bekliyorum hepinizi öpüyorum a.s.

yumurtlama döneminde ilişkiye gir ve yıkanmadan yat ayaklarını 10 dk duvarda bekletmen yeterli ve yıkanma hemen kalkma...umarım anne olursun ben 5 aylık hamileyim :)

Son düzenleme:
merhaba aynı seyleri bende yasadım denemedigimiz yöntem kalmadı 10 ay boyunca herkez farklı seyler söyledi artık tamam deyip olmuyor diye pes ettim korunmaya baslamıstık mucize oldu sanki ben korunmaya basladıgımızda 2 haftalık hamileymişim meger en önemli ilac fazla kafana takma en önemlisi bu nekadar yardımcı olurum bilemem ama sonu insallah mucize olur :ecrin_bebek::Saruboceq:

merhaba aynı seyleri bende yasadım denemedigimiz yöntem kalmadı 10 ay boyunca herkez farklı seyler söyledi artık tamam deyip olmuyor diye pes ettim korunmaya baslamıstık mucize oldu sanki ben korunmaya basladıgımızda 2 haftalık hamileymişim meger en önemli ilac fazla kafana takma en önemlisi bu nekadar yardımcı olurum bilemem ama sonu insallah mucize olur :ecrin_bebek::Saruboceq:
canımsın doktor bana da sen çok kafaya takıyorsun diyor rahat ol unut hamile olmak istediğini diyor ama gel sen bunu benim kafama anlat Ah ah Allahım nolur hayırlısıyla bana da evlat ver :Saruboceq:

arkadaşlar polen tozu ve bal karışımı çok önemli bende o arkadaşın dediğini yaptım ve hamileyim dr tedavi gördüm olmadı bunu denedim hamileyim

glyz55 canım ne kadar kullandın bu polen tozu ve bal karışımını ve nasıl kullandın bir tatlı kaşığı bal sa ne kadar polen tozu kullanılıyor.. ayrıca polentozunu nasıl temin edebilirim eczanelerden mi... bu arada tavsiyen için teşk.ler

canım bende ilişkiden sonra ayaklarımı 15 dk falan yukarda tuttum snrada hemen banyo yapma tuvalete gitme.en azından bi yarım saatten fazla tuvalete gitme snra allah nasip ederse olur canım.ben bunları yaptım ve şimdi 6 aylık hamişim:nazar:

adetinin başlangıcıda dahil olmak üzere takip eden 11 gün içinde ilişki olması kesin hamilelik sonucu
ben adetim bittikten 2 sonra hamile kaldım

valla olacaksa oluyor kızlar...ne yöntem olursa olsun..4. bebeğe hamile biri olarak yazıyorum..ama kucağım boş o başka tabi..

Back