• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile arkadaşlar bana belirtiler konusunda yardımcı olabilir misiniz ?

Canim benim goguslerim cok agriyodu ve uc kisimlari aciyodu cok hassasti belirtiymis bu halam soylemisti hemen test yaptirdik pozitif cikti adet tarihinden 3gun once hem idrarda hem kanda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim goguslerim cok agriyodu ve uc kisimlari aciyodu cok hassasti belirtiymis bu halam soylemisti hemen test yaptirdik pozitif cikti adet tarihinden 3gun once hem idrarda hem kanda

ama bende şöyle birşey var reglden 7 gün önce kanamam oldu az 2 gün sürdü ve şu an regl olacakmış gibi şiştim hafif mide bulantısı ve karında ağrı var ama tuhaf hissediyorum bişeyler farklı sanki

benim hamilelik belirtilerimde regl günümden 1 hafta kadar önce herzamankinden çok çok fazla göğüs uçlarımda aşırı acı vardı çamaşırımı giymem bile çok fazla canımı acıtıyordu, ayrıca sürekli regl olucakmışım gibi bir ağrı vardı kasıklarımda 2 3 hafta kadar sürdü reglimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. :nazar: başka bir belirti yaşamadım.fakat herkezde değişir bu belirtiler.

Birde bunların yanında aşırı akıntı oluyo bende. Tek taraflı ağrı ve açlık hissi

Back