Doğuma Hazırlık hamile annisler icin karin maski modelleri-cok sekerler bir göz atin derim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.344
26
41
:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:gördükce insanin hamile kalasi geliyo:ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv:
nette dolasirken tesadüfen buldum ve cok hosuma gitti sizlerlede paylasmak istedim hanimlar
belkide ilginizi ceker ve yapmak yaptirmak isteyeniniz olur diye
malesefki tuanada ha bugün ha yarin yaparim derken kaldi
ama allahin izniyle ikincide istiyorum
cok güzel bir ani ve hatira
:Saruboceq:rabbim herkezin gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:

BVCCX.JPG
DDFFGT.bmp

UUHHJK.JPG
FTTTTY.bmp

567789.JPG

bunlar cikartabiliceginiz sekilerden örnekler

İLK RESİM ÇEKİMİNDE VE ÇOK HUZURSUZ OLDUĞU ANLARDA KULLANABİLECEĞİNİZ ANNE KARNI HUZUR YATAĞI...

36haftalik olunca karin maskinizi alip süslüyosunuz yada süsletiyorsunuz
ilk resmini dogar dogmaz onun icinde cektirebiliyorsunuz

HALA KENDİNİ ANNE KARNINDA VE GÜVENDE HİSSEDİYOR....YAŞADIĞI HUZURA SAHIT OLUN...

4RR.JPG
PA31029.JPG

yüüüü ne seker bunlar yaa:asigim:
ay benim zamanimda böyle seylermi vardi anacim nerdeeemafoldumben
böyle seyleri görünce insanin bidaha yapasi geliyo:jeyyar:
cok güzeller tatlim emegine saglikopuyorumnanaktan

ayy cok seker ya hc aklima gelmesdi bole bisy kaydirigubbakcemile3
ama gusel olms gercekten bide bebisleri yatrmislar iclerine ohh ne rahat vallaa

ayy ne kadar güzeller incim çok güzel düşünmüşsün canım benim ellerine sağlıkopuyorumnanaktan
ama malesef benim bulunduğum şehirde bunları yapacak insanı zor bulurummafoldumbenbiraz ama yinede paylaşımın için sağol başka arkadaşlar için fikir olurkaydirigubbakcemile5

güzelmiş be incim,sanırım alcıdan yapılır,ama böyle güzel hamiş olmak var,bunu yapabilmek için ,
yinede yapılmalı,o kilolarda bile sonradan nasıl inceldiğinin kanıtı olsun diye,ve süsleyincede çok olmuş.
teşekkürler tatlım.:1hug:

ay cok guzeeel,,helede ciceklerle suslenmis olan harika bence,esime desem banada yaparmi acabaCADIARZU,yok yok hic sanmiyorum,:1no2:en iyisi siz yapinda ben goreyim,,yerimseniben
paylastigin icin tesekkur ederim canim arkadasima.s.

yüüüü ne seker bunlar yaa:asigim:
ay benim zamanimda böyle seylermi vardi anacim nerdeeemafoldumben
böyle seyleri görünce insanin bidaha yapasi geliyo:jeyyar:
cok güzeller tatlim emegine saglikopuyorumnanaktan

:jeyyar:hala gec kalmis sayilmazsin yengosum pirlantam yap bir tane daha birlikde büyütürüz sözopuyorumnanaktan

ayy ne kadar güzeller incim çok güzel düşünmüşsün canım benim ellerine sağlıkopuyorumnanaktan
ama malesef benim bulunduğum şehirde bunları yapacak insanı zor bulurummafoldumbenbiraz ama yinede paylaşımın için sağol başka arkadaşlar için fikir olurkaydirigubbakcemile5

:kedi:tskler canim:kedi:
tatlisim illa özel birine yaptirmak zorunda diilsin
tr de nerden alinir bilmiyorum ama malzemeler alinip evde esinlede yapabilirsiniz
ben esimle yapmak istiyorum tabii kizimda olucak insallah daha zevkli ve keyifli olur benceopuyorumnanaktan

güzelmiş be incim,sanırım alcıdan yapılır,ama böyle güzel hamiş olmak var,bunu yapabilmek için ,
yinede yapılmalı,o kilolarda bile sonradan nasıl inceldiğinin kanıtı olsun diye,ve süsleyincede çok olmuş.
teşekkürler tatlım.:1hug:

evvet irnam alcidan oluyo
fakkat anne ve bebek icin özel alci zarar görmemeleri acisindan
opuyorumnanaktanben tsk ederim canimopuyorumnanaktan

ay cok guzeeel,,helede ciceklerle suslenmis olan harika bence,esime desem banada yaparmi acabaCADIARZU,yok yok hic sanmiyorum,:1no2:en iyisi siz yapinda ben goreyim,,yerimseniben
paylastigin icin tesekkur ederim canim arkadasima.s.

opuyorumnanaktanaynen cicekliler benimde favorimopuyorumnanaktan
neden olmasin canim esin yapmazsa
cocuklarinlada yapabilirsin
emin ol cok eglenirsiniz canim benimopuyorumnanaktan

çok güzeller ya..paylaşımın için teşekkürler..
keşke ben hamileyken görseydim bunu..kaçırdım..

opuyorumnanaktanben tsk ederim canimopuyorumnanaktan
sorma ben biliyodumda neoldu
kizimda bugün yapariz yarin yapariz derken unutuldu:1no2:
insallah ikincide kizim ve esimle yapmak nasip olur banada

X