• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile anneler mide yanması için neler yapıyorsunuz?

ben 17. haftamdayım benimde bulantım hiç olmadı ama bazı zamanlar yoğun yanmam oldu.. rennie verdi doktor içemedim kokusu beni öldürdü.. çiğneme tabletide dişlerimde yapış yapış çiğneyemedim.. kesinlikle en doğal dolabınızda sütünüz olsun.. yanma oldumu yarım su bardağı normal yudumlarla yavaş yavaş için 5 dk sonra rahatlıyorsunuz.. ve yatarken yastığınızı yükseltin.. ben ince yastıkla yatardım eşim sağolsun ince bir battaniye katladı üstünede yastığımı koydu sırtımın üst kısmı yükseliyor boynum düzde oluyor çok rahatım 2 haftadır yolumu buldum çok rahatım kesinlikle.. yediklerinizi de akşam çok geç yememeye gayret edin ben en geç 8 de yemek işimi bitiriyorum..

sevgiler :) :49:

her yemek yedıgımde olmuyor...acı ve hamur işi yedıgımde oluyor...o yuzden onları yememeye calısıyorum...sızlerde bu sekılde tespıt edersenız belkı azltma yada durdurma ımkanınız olur...

bende gaviscon şurup içiyorum.iyi geliyor sayılır.yoğurtda rahatlatıyor ama size tavsiyem muz.oda çok rahatlatıyor.hep aynı şeyleri yiyip içmekten sıkıldığınız zaman muz yiyebilirsiniz.:49: :49:

Herkesin dediği gibi kesinlikle gaviscon.Naneli biraz yoğun içmesi zor olabilir ama içer içmez rahatlatır. Hamile değili ama ülser başlangıcım var doktorum demişti zararsız ve gebeyken bile kullanabilirsin demişti reflü de var bende birebir.

ben gataya gidiyorum muaneye fakat doktoruma mide yanması konusunda çok fazla şikayetim olduğunu söylememe rağmen asla ilaç verme taraftarı olmadı.Bende özel muanesi olan bir kadın dogum uzmanına gıdıp derdimi anlattım oda rennie verdi ve şuan hergün ona dua ediyorum çunku şikayetım başladıgı an agzıma bı tane atıyorum yanma fılan kalmıyor :)

Back
X