Hamile anneler mide yanması için neler yapıyorsunuz?

Gaviscon şurup verdi doktorum bir de rennie tablet, ikisi iyi geliyor

bende doktora söylicem 3 gündür bendede başladı hatta boğazlarım bile çok kötü yanıyor...

mide yanmalarım başladı soda içiyorum ama geçmiyor.önerileriniz varmı?

canım ben 8.haftamdan beri çekiyorum
hala midem yanıyor maden suyu içiyorum sakız çiğniyorum
ayvada biraz bastırıyor.
baharatlı,hamurişi fazla şekerli şeylerden uzak durmaya çalış.

doktoruna sor bi belki şurup falan verir ben arada rennie şurubunu içiyorum ama
sürekli yanmam var ne kadar zararsız olsada ilaç sonuçta çok sıkışmadıkça içmiyorum.

ben de 26. haftamdayım ve 1 aydır var mide yanmam. başladığı zaman 1 kase yoğurt yiyorum geçiyor ve kolay kolay tekrarlamıyor aynı gün içerisinde. hem de kalsiyum almış oluyorum. bazen de ayran içiyorum. bana çok iyi geldi kesinlikle deneyin. son çareniz ilaç almak olsun.

mide yanmalarım başladı soda içiyorum ama geçmiyor.önerileriniz varmı?

aynı dertten muzdarip biriyim 7. haftamda başladı...şu an 9 haftalık oldum ama felaket durumdayım özelliklede bulantı olduğu anlarda çok daha zor oluyor...bana doktorum rennıe duo verdi ama fayda etmedi çünkü yemek borumdaki tahrişden dolayı şuruptaki nane aroması dahada rahatsız ediyordu...maden suyuna gelince ilk başlarda bende denedim ama yemek borusundaki tahrişi arttırıyor...yediklerime dikkat ediyorum çok zor ama deniyorum...

merhaba arkadaşlar bende 26+3 günlük hamileyim. benimde mide yanmalarım oluyor ve ben beyaz leblebi yiyince geçiyor.sizlerede tavsiye edebilirim....

gece mide yanmasıyla uyanıyordum, yatamıyordum, sürekli oturmam gerekiyordu. :) dr uma söyledim, gaviskonu kafana da diksen bebeğine birşey olmaz dedi. o günden beri gaviskonu bulanlara kaç kere dua ettiğimi hatırlamıyorum. çok şükür geçiriyor, hem de 10 sn sürmüyor. :)

kızlarrr bi arkadaş demiş leblebi diye.. evet onun faydası var tuzsuz olanları şartıyla...
ama benim çok daha iyi bir önerim var.. bir bardak soğuk süt.. kesinlikle çok iyi. hemde kalsiyum takviyesi. ben 37+1 deyim daha bi lokma ilaç kullanmadım... hele mide yanması için.. deneyin pişman olmazsınız. :):) hepimize hayırlı doğumlar..

ben az ve sık yiyorum çikolata yağlı ve baharatlı şeyler artırıyor midemin yanmasını dikkat edin

doktor pulcet 40 mg ilaç verdi sabahları aç karnına onu içip yemek sonraları gaviscon içiyorum. tam geçmedi ama önemli ölçüde azaldı.

gaviskon şurup ilk defa dün yemekten sonra aldım çok iyi geldi resmen biranda mide yanmamı kesti. Boşu boşuna iki haftadır mide yanması çekiyormuşum ilk defa dün rahat rahat uyudum.Gebelikte de bir zararı yokmuş zaten arada alınabilinir.

hamileliğinin ilk haftalarında mide yanması yaşayan var mı aranızda.

genelde daha ileri safhalarda olmuş galiba

bende de 2-3 gündür başladı..başlangıçta bulantı sanmıştım yanmanın gebeliğin ilerleyen haftalarında ortaya çıkacağını sanıyordum..şimdilik ilaç kulanmıyorum..şikayetlerim artmaz umarım..sanırım günde 3 öğün yediğim ara öğün yapmadığım için yanma başladı..

hamileliğinin ilk haftalarında mide yanması yaşayan var mı aranızda.

genelde daha ileri safhalarda olmuş galiba

bende ilk haftalarda yaşamaya başladım...doktorum rennıe duo verdi ama onu içince bu kezde boğazımda yanma başladı o yüzden içmiyorum...mide yanmam oldukça iki yudum süt içiyorum bastırıyor tavsiye ederim..

Back
X