Insallah cnm hayirlisiyla gelsin bebisler.ben hala alismadim herseyi yapmaya calisiom.ani kalkip oturuom.kosuom fln.sonra aklima gelio:) ama bundan sonra dikkat edicem cunku agridan uyuyamadim.yazik bebise de...Bence de canim. Ama doktorum gunluk bulasik ti supurgeydi yapabilirsin dedi. Sadece tehlikeli olanlar Gerilmek uyurken bile ayagini topla uyu canim gerilme uzanma asilma ve ahir kesinlikle kaldirma onun disinda hareket bizim icin onemli rahat dogum yapabilmemiz icin.. Bide benim simdi dogum korkularim basladi allah yardimcimiz olsun..
Valla bemde 23 haftalik hamileyom senin dediklerini hergun rutin olarak uyguluyorum hic sasmaz ama hergun yapiyorum bisi olcaginida zannetmiuorum bence bisi olmaz icin rahat olsunMerhabalar oncelikle butun anne adaylarinin bebeklerini saglikla kucagina almasi dilegiyle amin..
23 haftalik hamileyim gunluk supurge acma bulasik yikama yerlestirme camasir serme butun gun 10 kere egil kalk yapiyorum. Ama agir kaldirma gerilme cam silme perde takma vs yapmiyorum.. Benim gibi olup is yapan varmi? Normal mi bu yoksa cok mu yoruyorum kendimi ve bebegimi? Lutfen anneler yorumlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler...
Merhabalar oncelikle butun anne adaylarinin bebeklerini saglikla kucagina almasi dilegiyle amin..
23 haftalik hamileyim gunluk supurge acma bulasik yikama yerlestirme camasir serme butun gun 10 kere egil kalk yapiyorum. Ama agir kaldirma gerilme cam silme perde takma vs yapmiyorum.. Benim gibi olup is yapan varmi? Normal mi bu yoksa cok mu yoruyorum kendimi ve bebegimi? Lutfen anneler yorumlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler...