Hamiemiyim

Frover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
225
98
18
27
Merhaba kızlar. Regl olmama 5 gün kaldı ve acayip sabırsızım. Akıntım beyaz kremsi kıvamında
Sol kasıgımda sürekli batma ve gerginlik hissediyorum. Göğüslerimde aşırı şiştiler ama regl olmama yakın zaten bunlar oluyordu sadece bu kadar çok akıntım olmuyordu sürekli kasıklarım agrımıyordu benim gibi olup hamile olanlar varmı
Migde bulantımda hiç yok
Birde öyle yerleşme kanaması gibi birşeyde yok. Gelmesi gerekiyormu

Yerlesme herkeste olmuyor. Bulantilar 7. 8. Haftalarda başlıyor. Sizin Belirtiler hem regl hem hamilelik belirtisi. Gecikmeyi bekleyip test yapin sabah idrariyla.

İdrar ve ya kan testi yaptınız mı

Benimde yumurtlama üzerinden 9 gün geçti. Bu süreçte bir defa idrar yolu enfeksiyonu oldum 1 günde geçti, sonra vajinal kaşıntı yaşadım 3 gün hafif, şuan regl olmama 4 gün var kasık ağrım sancım hiç olmadı, akıntım normal göğüslerim şiş. Henüz erken diye test yapmadım bende.

Bence çok erken bende de göğüs ağrısı hariç diğer hepsi oldu . bende de yerleşme kanaması olmadi adettim geçtikten 1 hafta sonra öğrendim kan tahliliyle midem hiç bulanmadi iştahım çok olmasa da durmadan acıktım

Canım benimde sürekli kasık agrim vardi direkli lavobaya çıkıyordm ama sürekli lavoboya cikma önceden de vardı. Hemsireyim idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendm idrar tahlili ve kültür verdim temiz çıktı. Kasık agrim hafifledi ama hala var bata da 8 gun var bekliyorum

Ya ben idrar yolu enfeksiyonu dedim ama siz daha iyi bilirsiniz.
İdrar yaparken yanma,sık sık tuvalet ihtiyacı ve damla damla giderme, karnımın alt kısmında sancı oldu dayanamadım suda eritilen bir toz kullandım 1 saate geçti. Ertesi gün yanma azalarak bitti. Sonraki gün kaşıntı başladı o da çok hafifti sirkeli su yaptım 3 gün sonra geçti.
İlk defa böyle oldu. Test için batın geçmesini bekleyeceğim.

Bende enfeksiyon çıkmadı tahliller temiz idrar yaparken yanma ve ağrı da yok

İnşallah vardır güzel haberler veririz birbirimize

Yerleşme kanaması herkeste olmaz .dört kez gebelik geçirdim bende hiç olmadı..adete 5 gün varken yasananan bu belirtiler adet belirtiside olabilir gebelikte olabilir ama henüz erken..benim gebeliklerimde herzamanki adet belirtilerimi yaşadım hiç fark yoktu tek fark adet gecikmemdi..stres yapmayın..hayırlı olur insallah

Regl dönemimi bekliyorum bende adet günüme kaldı 5 gün ama sanki heran regl olacakmışım gibi kasıklarm ağrıyor ilk defa bukadar erkenden oldu gögüslerimede dokunamıyorum

Evet birbirlerine çok benziyormuş ayırt etmekte çok zormuş ben bundan 9 yıl önce kaza geçirdim baya ciddi ameliyat geçirdim vajina yaralanmamda olmuştu doktora gittim geçen aylarda bir sıkıntı yok dedi alttan muane etmişti regl düzenli oldugu için hormon testide yapmadı ama yumurtlama dönemi çok fena agrım oluyor. Yinede insan stres yapıyor tedirginim çocuğum ya olmazsa diye

Muayane olduysaniz bı sorun yoksa regl de duzenliyse sorun yoktur..stres gebe kalmayı çok etkiler..zaten ilk denemde hamile kalmak nadir oluyo..3 ay sürer 6 ayda sürebilir ...fakat stres çok etkiler...kafanıza takmassaniz daha çabuk gebe kalirsiniz

Çok teşekkür ederim ❤

Kızlar regl oldum malesef. Rabbşm hayırlısını nasip etsin demekki vakti saatini bekliyor. Dualarınızı eksik etmeyin ❤

Merhaba regl oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…