• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi hametan

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
hametan kullananlar memnun musunuz .doktor yazmıştı hıç kullanmadım . şimdi kullandığıım pişik kremını bulamıyorum onu kullancam ama tahriş eder diye korkuyorum değiştirınce

canım ben oğlum doğduğundan beri hametan kullanıyorum bittikçe alıyorum,çok memnunum

hametan kızarıklığı gıdermedı bende nıvea aldım nıvea kullannar nasıl memnunlar mı yanında hedıye şampuanıda var johnson ın şampuanından çok memnundum acaba o bıtınce nıveaya geçsem mi bır tane hedıye için de bebegıme zarar vrmek ıstemıyorum .. yada bır kez denesem mi

hametan kızarıklığı gıdermedı bende nıvea aldım nıvea kullannar nasıl memnunlar mı yanında hedıye şampuanıda var johnson ın şampuanından çok memnundum acaba o bıtınce nıveaya geçsem mi bır tane hedıye için de bebegıme zarar vrmek ıstemıyorum .. yada bır kez denesem mi

Bende hametandan pek memmun kalmadım ve milüpa numune olarak nivea'nın pişik kremini göndermişti o günden bu yana nivea kullanıyorum ve çokda memmunum.üstelik pişik olmasınıda engelliyor.:80:

ben nivea kullandım gerektiği zamanlarda çok menunum.bir sürmede geçiyor kızımın kızarıklığı falan.ayrıca şampuanıda çok güzel memnunum.doğduğundan beri hiç değiştirmedim.

Back