Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar ben HAMETAN ( Hamamelis Virginiana extresi)kullandim.kremin etken maddesi olan Hamemelis Virginiana ise CADI FINDIGI diye bilinen bitkiymis.Bepanthene ve madecessol gibi cilt yenileyici bir krem.Ben Bepanthene ve madecassol da kullandim ama benim cildime eniyi bu geldi.Ama kremi cunku merhemler krem gibi ciltte kolay yayilmiyor ornegin madecassol gibi.Paylasmak istedim.
cnm aynı sorun bendede var şuan sendekilerin izi kaldımı ben geçer sivilce kremini kullanmaya devam ediyorum ama yüzüm çok kurudu ve yüzümde tüp patlamış gibi kıpkırmızı.kk üyeleri yardım edin
2 gun once acnelyse 'den dolayı yuzumun tamamı soyuldu ve kıpkırmızı oldu.. alttan yeni deri çıktı fakat iz şeklinde duruyor hala.. izler pazar günü oluştu hametan kullanmama rağmen hiç bir değişiklik yok .. iz kalır mı .. yardım edin lütfen yüzüm çok beyaz olduğundan leke burdayım diye bağırıyor resmen
kk üyeleri yardım edin
2 gun once acnelyse 'den dolayı yuzumun tamamı soyuldu ve kıpkırmızı oldu.. alttan yeni deri çıktı fakat iz şeklinde duruyor hala.. izler pazar günü oluştu hametan kullanmama rağmen hiç bir değişiklik yok .. iz kalır mı .. yardım edin lütfen yüzüm çok beyaz olduğundan leke burdayım diye bağırıyor resmen