Hamdolsun Allah' a ama sevgisiz yaşamak çok kötü

jane41

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
45
6
36
33
Bayadır üyeyim ama ilk kez yaziyorum. Çünkü artık canıma tak etti. Neredeyse otuz olacağım çok aci ama sua ana kadar bir tane sevgilim onu geç seni seviyorum diyen bile olmadı. Bazen diorm acaba ruhani bir şey mi. Kendimi beğenmem ama insanlar beni aşırı beğenirler. Makyaj yapmam ona rağmen beğenirler. Arkadaşlar değil genelde insanlar. Mesela bakıyorlar. Herkes bakıyor ama gelen yok. Arkadaşlarım dedi çok asık suratli duruyorsun, biri gelince kaciyorsun, kız gibi davranmıyorsun, haklılar ama degisteremiorm kendimi. Hele bı de bir özelliğin var evlere şenlik mesela biri var baya yakışıklı boyuna bakıyor, konuşmaya çalışıyor kaçıyorum. Çünkü kendimi o kadar beğenmiyorum ki. Diorm bu bana bir baksin. O geliyor ben kaçıyorum. Lise böyle gitti üni böyle gitti iş hayatı da böyle derken ot gibi geldim bu yaşa. Bunu sadece içimi açmak için dedim. Artık geç de saten bindan sonra. Öneriye falan gerek yok yani yapsanız da teşekkürler. Sadece çok mutsuzum. Bu anlık ergen mutsuzlugu değil. Artık çok yorgunum sevgisizlikten çok yoruldum. Hiç sevilmemeyen biri anlar anca . Yani hiç teklif almamamis biri bı da dünya da mümkün degil. Msj olarak bile . Sözle farketmez benim gibi biri bu yaşa akadar tek bir erkekten tek bir hoşlaniorm seviorm lafı duymayan anlar. Ya da tercih edilmemenin ne olduğunu bilmeyenler . Çok yoruldum öyle yoruldum ki. Bu saatten sonra olmasın da ama gönül istior. Bu kez de diorsunki onca sene hiç sevilmeddn geciiiip gitti yillarim. En güzel yillarim. Bir arkadssim boyuna sevgisizlikten yakiniordu. Niye bir erkek sevmiyor beni diyordu.Ben de diordum nerdeyse ilkokuldan beri tum erkekler ayaklarına kapanıyordu taşlı evlenesiye. Bir çarşıya çıkardık millet seferber olurdu kiza. Ona aşık olanlar köle olurdu ona . o hala nie kimse beni sevmiyor derdi kızardım çünkü onun yaşadığın binde biri bile beni mutlu ederdi ama o binde birini bırak begenmiyor bile .Derdim bin kişi senin yolundan çıkmadı ne istiorsun diordu ee hani sonuç derdi ya da başka sebepler sunardi. En son dedim bak sen bin kişiden en çok seveni istiorsun bana bir kişi bile güzelsin demedi. Sen bin kişi seni değerli hissetirdi. O ısrarla beni anlamiorsun diordu. Dinliordum sıkıntı yapmadim. Hatta şanslısın bunlarla uğraşmadın diordu. Gerçekten tok açın halinden anlamior. Sanmayın kıskanıyor . Kızı hani örnek olarak verdim çünkü siz de diiceksiniz beni de sevmedi ama bizim sevmedi anlayisimiz farkli ondan anlattım . Yoksa herkesin parası mali guzelligi şansı kendine .Birinin seni sevmesi değer vermesi bu duygulardan mahrum kalmamış insan bunların önemini bilemez. Ne yapalım bu dünyada kısmet degilmis sevilmemek. Birine diince inanmıyorlar cidden tek bir kişi bile gelmedi. Çok yorgunum çok. Belki benim imtihanim bu ama öyle açıyor ki bilemezsiniz. Bir domatesten bile değersiz hissediyorum. Ben sadece içimi açmak istedim. Aile falan diiceksiniz Allah uzun ömür versin hepsine ama birimiz birimizle konuşmuyoruz öyle bağ yok. Yani ne onda ne bunda. Ki aile sevgisi olsaydı dahi . Bir erkek tarafından 29yil farkedilememek yine acitirdi sanirim.

Son düzenleme:
Allah dilediğin gibi hayırlı bir eş nasip etsin
Saolasin.ben artık eş olayını da geçtim. Bu saatten sonra inanmıyorum birini beni seveceğini artık . Ama saol senin de gonlune göre versin Allah

Bu işin bi saati yom aslinda ama belki de hani aura deriz bazi insan çok alımsız bile olsa acaip bo enerjisi vardır herkesi çeker
Ama bazi insanin aurasi o kadar negatiftir ki dunya güzeli olsa ilgilenen olmaz soğuk ketum ulasilmaz duruyosaniz belki diyorum sizi beğenen insanlarda geri duruyor olabilir.

Vakti zamanı gelince olur
Evrim balıkcıyı takip et videolarını izle sevgi ve askı hayatına cekmek için olumlamalar var

Valla bekleye bekleye hal kalmadı.🤧🤧 Kışın kirazın tadıyla yazın aynı olmuor ki.

Tamam da birisi size yakinlasmak istediginde niye kaciyorsunuz? Neyinize guvenmiyorsunuz onu anlamadim? Normal durumda insanlarla iletiminiz nasil? Illa sevgili acisindan bakmayin, sonucta yaniniza gelip sizi tanimak isteyen birisiyle arkadas gibi de konusabilirsiniz. Siz acaba sevgiliye kendinizi sartladiginiz icin mi erkeklerle normal iletisim kuramiyorsunuz???

Tamam da birisi size yakinlasmak istediginde niye kaciyorsunuz? Neyinize guvenmiyorsunuz onu anlamadim? Normal durumda insanlarla iletiminiz nasil? Illa sevgili acisindan bakmayin, sonucta yaniniza gelip sizi tanimak isteyen birisiyle arkadas gibi de konusabilirsiniz. Siz acaba sevgiliye kendinizi sartladiginiz icin mi erkeklerle normal iletisim kuramiyorsunuz???
Yani bu hep olan bir şey değil. Normal şartlarda kimse bakmıyor yani gelmior sadece bakıyorlar. O verdiğim ornek bir kişi . Daha önce böyle şeyler yasamamdigimdan mı kendimi degersiz gördüğümden olsa gerek. Bir kişi o da bu yaşıma kadar o da gelince kaciorum. Yani öyle bir syru geldi kaçtım değil. Hockimse gelmedigi için kendimi begenmiorm artık. Yukarda dedim zaten ondan dolayı kaciorm yani utaniorm. Bir o adam o da tekin biri de değil. Önemli de değil. Yani şu hayatta bir kisi gelmedi gelen de neidugu belirsiz biri.

Back
X