Hamburg`da 1 ya$ civari cocuklar icin oyun yerleri..

vildand

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2007
114
0
Arkada$lar merhaba, benim 16 aylik bir oglum var..Onunla kendim ilgileniyorum, gün icerisinde beraber vakit geciriyoruz, oyunlar oynuyoruz..Fakat tahmin edeceginiz üzere her zaman ona yeterli olamiyorum..Istiyorum ki kendi ya$itlariyla oynayabilecegi, bir$eyler payla$abilecegi bir ortami olsun..Cevremizde de ne yazikki ona uygun cocuk yok..Henüz kücük oldugunu dü$ündügüm icin de kre$e vermek istemiyorum..
Sizlere sorum $u: Hamburg`da bildiginiz 1 ya$ civari cocuklarin bir araya gelip oynayabilecegi yerler varmi?? Eminim benim gibi bir cok anne bu sorunun cevabini merak ediyordur..Cevaplariniz icin $imdiden cok te$ekkür ediyorum..

Merhaba vildan bende uzun zamandir girmemisim kk ya simdi bakiyorum mesajlara.Hambur gun neresindesin bilmiyorum ama neresi olursa olsun bir kindergarten a git giris kapisinda bir sürü brosur göreceksin .Mutlaka isine yarayan bir brosur vardir cocuklarin yas grubuna göre yada kurslarin tanitimi yapilan brosürler bunlar.Kilise yada bürger house larinda giris kapilarinda mutlaka bu brosürlerin oldugu standlar oluyor.Almancan nasil? Benim oglum 1 yasindayken hic almancam yoktu ve bu brosurlerdende haberim yoktu.Zamanla ögreniyor insan hala isime yarayan seyler buluyorum.Ama kendimede kiziyorum cok basitmis ya diye. Neyse sana baska bir fikir vereyim Planten un Blomen yaz boyu hergun etkinlik yapiyor.Giris ücretsiz al cocugunu git vakit nasil geciyor anlamazsin.Yada Hagenbecks Tier Parka al git oglusunu icinde cok güzel oyun parki var.Girisi ücretli ama iki yerede u ban var.Yada Hafena gidin kumda oynasin.Yada yüzme havuzuna gidin bebekler icin cok güzel ortam var. Yapacak cok sey var size iyieglenceler :KK66:

Merhaba meltemcim çok teşekkür ederim önerilerin için..Bende kimse cevap yazmayınca umudumu kesmiştim ve bu nedenle uzun süredir girmiyordum..Tier park vb. yerlere beraber gidiyoruz zaten..Ama ben istiyorum ki kendi yaşıtlarıyla oynasın, farklı aktiviteler de bulunsun, paylaşmayı vs. öğrensin..Tek çocuk olduğu için bu konuya daha fazla özen gösteriyorum sanırım..Geçenlerde Elternschule' de aradığım türde oyun grupları olduğunu duydum..Oraya yakınlarda bir gitmek istiyorum..Bunun dışında bize yakın bir Kindergarten var..Dediğin gibi oraya da bir danışırım..Tekrar çok sağol..

X