• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMBOSPARA Burun Estetiği Ameliyatı

sevgili hambospara ya gene rahatsı< ettim seni kusura bakma senin ameliyat sonrası alçılı resmini gördüm bu resim ameliyattan kaç gün sonraki resmin ve bu kızarıklıklar kaç günde gidiyor şimdiden teşekkürler canım cevabın için a.s.

CAnım teşekkür ederim . acık teknikle oldu canım ameliyat özeldende yazdım ... o benim 2-3 günüm felandı..10 gun işe başladım düşün morluk yok sayılırdı ..burnumda bant olmasa kımse cakmayacaktı tanımayanlar ama =)
ewet ilk burun için ameliyatım .. ewet özelde canım .. emre bey hastane öneriyor en yakında central vardı orayı tercih ettik bizde..fiyat burdan yazmak etik olmas canım özelden yazarım ..

SÜper olmuş .. doktorun cok başarılı .. emre ilhan burunları böle oluyor sanırım cok doğal ..ayy kafam karıştı iyıce dr konusunda ?

ayy ne kadar değişmişsin yaa süper olmuşş..ya kızlar o değilde burun estetiği olunca yandan güsel önden bi garip duruyo yaa olasım yok o yüsden korkuyoreee :(senağlama

canım ya darası tüm burun estetiği düşünenlere bir burun insanı ne kadar değiştiriyo ya inanılmaz

Tek kelimeyle harika görünüyorsun, maaşallah :nazar:
Özgüvenin ve forumdaki bitmek tükenmek bilmeyen sabrın ve cevapların içinde ayrıca teşekkürler a.s.

buyrun bakalım
burnum kırıldıydı sonra burnumu böyle yaptılar çok sevinçliyim

2elb0gm.jpg

Çok güzel olmuş Hambospara aynı zamanda Kesh inde burnu güzel ve doğal...hayırlı olsun kızlar güle güle kullanın ...maalesef herkes sizin kadar şanslı olmuyor.:1no2:

aman allahım yaa süperr görünüyo gerçekdennn çok da ykışmışş yüzünü okadar değiştirmiş ki inanılmazzz...

Back