- 22 Mayıs 2007
- 939
- 153
- 658
- 43
- Konu Sahibi HAMBOSPARA
-
Düşüncen çok güzel..Ben de henüz revizyon ameliyatımı olmadım ama olduğum zaman inşallah başarılı olur da buraya ekleyebilirim..Dediğin gibi yaptırmayı düşünenler için çok faydalı olucaktır ve zaman kayıplarını da önleyecektir..Ben de bir öneri ekleyip; ön taraftan öncesi ve sonrası resimlerinin de eklenmesini tavsiye edeceğim..Çünkü ön görüntü de çok önemli..Bir de bence yorumlar burda çok olmasa daha mantıklı değil mi sizce de..Yorumlar da özele atılabilir (tabi yorumlar da yaptıran kişiler açısından önem taşıyor) . Böylece sayfalar dolusu yazı yerine bu başlık içeriğini daha efektif kullanmış oluruz..Herkese şimdiden başarılı ameliyatlar diliyorum..
canım çok yakışmş burnun çok güzel olmuşsun .peki ameliyatın açık mı kapalı tekniklemi yapıldı. birde fiyat konusunda bilgi verirmisin şutarafagittiGerçekten çok değiştirmiş bu burun ve yüzünün güzelliği ön plana çıkmış harika olmuşsun canım
İlkkez oluyorsun değil mi..? ve sana ne kadara mal oldu canım bilgilendirebilirmisin. özelde oldun bu arada değil mi çok soru sordum kusura bakma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?