• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMBOSPARA Burun Estetiği Ameliyatı

HAMBOSPARA

gülümse
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
939
153
658
43
burun ameliyatı öncesinde herkes buyuk bir araştırma halınde .. bunu yaşayan biri olarak böle bir konu acalalım die düşündüm ..yanlız herkes doktorların forumuda yada ameliyat bölümünde arıyor.. estetik görsel bir olay ve görmeden rahat edemiyorki insan .. bende ameliyata karar vermeden önce her bölümü inceler olmuştum..acaba burda resim varmı acaba bununkimi daha ğüsel die die..diğer foruma ğidince diğerinide unutur olmuştum ..yaşayanlar bilir insanın kafası nasıl karışıyor die..amaç bu bölüme resim koyup nasıl olmuş demek değil cünkü o başlık altında cok yazı var zate.. yada reklam yapmak değil .. çünkü herkesin dr farklı ve farklı illerde .. amaç kafa karıştırmadan düşünen arkadaşlara daha cabuk yardım etmek . ben bunun sıkıntıısnı cok yaşadım ..bu bölüme sadece öncesi sonrası ve ameliyat sonrasında konulan burun resminin tarihi (3 aylık 5 aylık vs...) dr adınıda yazalım ki doktorlar bölümünde arastırırken daha kolay olsun die... fiyat yazmayalım etik değil .. ama sorusu olan beğendiği operasyon için soru sormak isterse özelden ulaşabilir arkadaşa zate .. umarım yardımcı olabiliriz arkadaşlarımıza .. geçmiş olsun ..
BEN ilk başlangıcı yapıyorum
06,12,08 da ameliyat oldum.
son halide 2 aylık ..
istanbul emre ilhan
xxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
evet bu baslık gercekten cok iyi olmus cok tesekkur ediyorum bunu düsünen arkadasımıza, gercekten de cok güzel olmussun bu arada. insallah diger arkadaslarda resimlerini ve doktor isimlerini bizimle paylasır, en azından sadece burun kısmı olsa bile yüzünüzün tamamı olmak zorunda degil, bizlerle paylasırsanız cok makbule gecer...

gerçekten çok güzel burnumuzun şekli bizine kadarda farklı biri haline getiriyor demekki arkadaşım çok güzel olmuş sağlıklı günler dilerim...

bi burun insanı nsl değiştirir görüyoruz vallaa..süper olmuş cnm..evrim geçirmişsin sanki...

Çok natürel bir burun,alın,çene vs.tüm yüzünüzle uyumlu.Güle güle kullanın.:içelim:

Düşüncen çok güzel..Ben de henüz revizyon ameliyatımı olmadım ama olduğum zaman inşallah başarılı olur da buraya ekleyebilirim..Dediğin gibi yaptırmayı düşünenler için çok faydalı olucaktır ve zaman kayıplarını da önleyecektir..Ben de bir öneri ekleyip; ön taraftan öncesi ve sonrası resimlerinin de eklenmesini tavsiye edeceğim..Çünkü ön görüntü de çok önemli..Bir de bence yorumlar burda çok olmasa daha mantıklı değil mi sizce de..Yorumlar da özele atılabilir (tabi yorumlar da yaptıran kişiler açısından önem taşıyor) . Böylece sayfalar dolusu yazı yerine bu başlık içeriğini daha efektif kullanmış oluruz..Herkese şimdiden başarılı ameliyatlar diliyorum..

hambospara benim sorum burnunu hemen beğendinmi yoksa bir süre sonramı beğendin ben 25 gün oldu eğik hissediyorum şiş sen neler yaşadın bu 2 ayda yardımcı olursan çok sevinirim....

Düşüncen çok güzel..Ben de henüz revizyon ameliyatımı olmadım ama olduğum zaman inşallah başarılı olur da buraya ekleyebilirim..Dediğin gibi yaptırmayı düşünenler için çok faydalı olucaktır ve zaman kayıplarını da önleyecektir..Ben de bir öneri ekleyip; ön taraftan öncesi ve sonrası resimlerinin de eklenmesini tavsiye edeceğim..Çünkü ön görüntü de çok önemli..Bir de bence yorumlar burda çok olmasa daha mantıklı değil mi sizce de..Yorumlar da özele atılabilir (tabi yorumlar da yaptıran kişiler açısından önem taşıyor) . Böylece sayfalar dolusu yazı yerine bu başlık içeriğini daha efektif kullanmış oluruz..Herkese şimdiden başarılı ameliyatlar diliyorum..

bende bunu demek istedim işte .. özelden yazalım yazıcaklarımızı burda sadece resimler ve bilgi olsunkı zaman kaybını kafa karışıklığını önleyelim )(

inanamıorum çok başarılı bi ameliyat olmuşşşşş.ve çok yakışmış yüzünün güzelliği ortaya çıkmış canım.bi burun nasıl değiştirio insanııı.güle gülee kullann;)

baslık amacından saptı gibi... bizimle fotosunu paylasacak baska arkadas yok sanırım?

yan1a.jpg

yan3ay.jpg

3 ay fotom =)

Gerçekten çok değiştirmiş bu burun ve yüzünün güzelliği ön plana çıkmış harika olmuşsun canım

İlkkez oluyorsun değil mi..? ve sana ne kadara mal oldu canım bilgilendirebilirmisin. özelde oldun bu arada değil mi çok soru sordum kusura bakma :)

Son düzenleme:
Gerçekten çok değiştirmiş bu burun ve yüzünün güzelliği ön plana çıkmış harika olmuşsun canım

İlkkez oluyorsun değil mi..? ve sana ne kadara mal oldu canım bilgilendirebilirmisin. özelde oldun bu arada değil mi çok soru sordum kusura bakma :)
canım çok yakışmş burnun çok güzel olmuşsun .peki ameliyatın açık mı kapalı tekniklemi yapıldı. birde fiyat konusunda bilgi verirmisin şutarafagitti

hambospara canım çok yakışmş burnun çok güzel olmuşsun .peki ameliyatın açık mı kapalı tekniklemi yapıldı. birde fiyat konusunda bilgi verirmisin şutarafagitti

Back