- 22 Mayıs 2007
- 939
- 153
- 658
- 43
- Konu Sahibi HAMBOSPARA
burun ameliyatı öncesinde herkes buyuk bir araştırma halınde .. bunu yaşayan biri olarak böle bir konu acalalım die düşündüm ..yanlız herkes doktorların forumuda yada ameliyat bölümünde arıyor.. estetik görsel bir olay ve görmeden rahat edemiyorki insan .. bende ameliyata karar vermeden önce her bölümü inceler olmuştum..acaba burda resim varmı acaba bununkimi daha ğüsel die die..diğer foruma ğidince diğerinide unutur olmuştum ..yaşayanlar bilir insanın kafası nasıl karışıyor die..amaç bu bölüme resim koyup nasıl olmuş demek değil cünkü o başlık altında cok yazı var zate.. yada reklam yapmak değil .. çünkü herkesin dr farklı ve farklı illerde .. amaç kafa karıştırmadan düşünen arkadaşlara daha cabuk yardım etmek . ben bunun sıkıntıısnı cok yaşadım ..bu bölüme sadece öncesi sonrası ve ameliyat sonrasında konulan burun resminin tarihi (3 aylık 5 aylık vs...) dr adınıda yazalım ki doktorlar bölümünde arastırırken daha kolay olsun die... fiyat yazmayalım etik değil .. ama sorusu olan beğendiği operasyon için soru sormak isterse özelden ulaşabilir arkadaşa zate .. umarım yardımcı olabiliriz arkadaşlarımıza .. geçmiş olsun ..
BEN ilk başlangıcı yapıyorum
06,12,08 da ameliyat oldum.
son halide 2 aylık ..
istanbul emre ilhan
xxxxxxxxxx
BEN ilk başlangıcı yapıyorum
06,12,08 da ameliyat oldum.
son halide 2 aylık ..
istanbul emre ilhan
xxxxxxxxxx
Son düzenleyen: Moderatör: