- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kizlar ben bi yaramazlik yaptim galiba
Hani onceden beyazlari makineye atarken daha beyaz olsunlar diye kosla oxi toz koyuyordum . Sanki daha beyaZ yapiyodu
Bugun bi baktim bitmisbende zaten iki parca biseyde deneyeyim dedim veeee beyazlara ozel deterjanin yaninda domestos kullandim :)))))))
Hala donuyolar makinede :)))))))
Beceriksiz diyebilirsiniz ama yeni yeni ogreniyorum bi tavsiyeniz fln var mi
Kizlar ben bi yaramazlik yaptim galiba
Hani onceden beyazlari makineye atarken daha beyaz olsunlar diye kosla oxi toz koyuyordum . Sanki daha beyaZ yapiyodu
Bugun bi baktim bitmisbende zaten iki parca biseyde deneyeyim dedim veeee beyazlara ozel deterjanin yaninda domestos kullandim :)))))))
Hala donuyolar makinede :)))))))
Beceriksiz diyebilirsiniz ama yeni yeni ogreniyorum bi tavsiyeniz fln var mi
Beyazlarda kullanmışsın, ne olacak ki? Ben hep koyuyorum.. Çamaşır suyu hastalığı var sanırım bende. Ben bulaşık makineme bile sıkarım biraz, ağır yağlı birşeyler yıkıyorsam
Beyazlarda kullanmışsın, ne olacak ki? Ben hep koyuyorum.. Çamaşır suyu hastalığı var sanırım bende. Ben bulaşık makineme bile sıkarım biraz, ağır yağlı birşeyler yıkıyorsam
Bisey olmaz dimi canim
Renkli olsa koyamazdim dimi acardi herhalde
[MENTION][/MENTION]
bulasık makınasında cok kullanma bende ole yapıyordumda baya zararlıymıs
uc ayda bir bır saat catal kasık suya bırakıyorum
Ya kizlar bende bisey duydum tv de bi uzman mi ne soyluyodu
Bulasik makinesini iki ayda bir fln sadece sirke koyup bos calistirin diyodu
Öyle miymiş :26: Ama çok ağır kirli, yağlı şeyler yıkadığımda içime sinmiyor sanki kokuları gitmiyormuş gibi hissediyorumO yüzden sıkıyordum.. Zararlıysa, yapmayacağım mecbur :))
Peki beyazlara koydugum domestos un faydasi nedir kizlar
Daha mi beyaZ OLuyo
Yoksa mikrop fln mi kiriyo
mıkrop kırıyor der annanem
daha beyaz oluyor fılan
ama hep kullanırsan elbiseler çürüyor beyazlarda benim renkli ıc camasırlarımda hafıf rengi döndü soldu
bende azıcık elımde yıkayıp suya dokundurup makınaya koyuyorum
cok kullanmak metal oldugu ıcın agız yoluylamı ne vucutta metal bişiyinimi ne artıyormus sen az kullan
ben sbah yumurtada bardakları yıkarken koyuyorm yumurta seyı cıkmıyor cunku
Ayda bir kere bulaşık makinesini boş çalıştır içine marketlerde satılan küçük paket deterjanlar var onlardan al koy kireçe karşı diye yazıyor zaten üzerinde.Ya kizlar bende bisey duydum tv de bi uzman mi ne soyluyodu
Bulasik makinesini iki ayda bir fln sadece sirke koyup bos calistirin diyodu
Öyle miymiş :26: Ama çok ağır kirli, yağlı şeyler yıkadığımda içime sinmiyor sanki kokuları gitmiyormuş gibi hissediyorumO yüzden sıkıyordum.. Zararlıysa, yapmayacağım mecbur :))
Bende çamaşır suyu yapıyordum ama şimdi içine sirke sıkıyorum..
Aa evet sirke de oalbilir kokuları alıyor, zaten çamaşırlara da yumuşatıcı yerine sirke dökün diyorlar, kokusu kalmıyormuş hem de çamaşırlar yumuşacık oluyormuş. Sanırım, özellikle bebeğim dünyaya gelmeden bu zararlı alışkanlıklarımı bırakmam lazım :) Doğal şeyler tercih edeceğim onlar yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?