• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamarat kızının evi:))

hamarat21

papatya
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
106
0
66
Elazığ
$DSC08737.webp$DSC08746.webp$DSC08745.webp$DSC08744.webp$DSC08743.webp$DSC08742.webp$DSC08741.webp$DSC08740.webp$DSC08739.webp$DSC08738.webp$DSC08747.webp

Hayırlı olsun canım güle güle otur.Yuvarlak duvar panoların çok şıkmış..

canım öncelikle huzurla sağlıkla oturum inşllh evin çok güzel diğer odalrıda bekliyoruz bide yuvarlak ve dikdörtgen rafları nerde buldunda aldın yaaa okadar aradım ben onları ama:ssz:

Her şey çok güzel...:nazar::nazar::nazar:
Çok orjinal detaylar var.Panolar,Hz. Fatıma'nın eli vs..
Evin genel detaylarına bakarak orta sehpanız yerine daha tasarım ve farklı bir sehpanın hoş olacağını ve yakışacağını düşünüyorum.Birde fotoğrafları büyütünce farkettim. Ikea çerçevelerinizin üzerindeki ince jelatinlerini sökerseniz fotoğraflarınızın üzerindeki o iki siyah işaret yok olur.Sevgilerimle

canım öncelikle huzurla sağlıkla oturum inşllh evin çok güzel diğer odalrıda bekliyoruz bide yuvarlak ve dikdörtgen rafları nerde buldunda aldın yaaa okadar aradım ben onları ama:ssz:

çok tşk ederim cnm,raflar trendyol da loyoki die bi mağazadan takip edin arada denk gelior

Raftaki narlarınız ve raf çok güzel durmuş.Bir ömür boyu mutluluklar dilerim:16::16:

canım evin eşyaların çok şık güle güle kullan..aksesuarların çoğu ikea gibi geldi bana yanılmıyorsam...bende o mavi cam vazo şekilllerine bayılıyorum...çok zarifler gerçekten..
bu arada tavsiyem sana o kırmızı narlar üçü bi arada olursa bereket olur amacına ulaşırmış..mantığı öyleymiş..ayırma onları birlikte koy istersen.. :)

raflar loyoki die mağazadan,beyaz kanatlı olan çerçeve :)daha foto yerleştirmedik

Ama bi tek rafları söylemişsin diğerleriiii :)) çerçeve dediğin son fotoysa eğer özellikle onu çok merak ediyorum

evin ve detayların çok hoş canım güle güle otur
bu arada yuvarlak raflar 4 lü olarak bauhaus da satılıyor ,70 tl ,yeni aldım da ordan biliyorum :1:

Back
X