- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Valla hamarat değilim bileydim seve seve yardım ederdim
Okumuşken yazmadan geçmiyim dedim
Ya kızlar ben çalışıyorum isten cikip eve geldigimde bir yildir çözüm bulamadigim bi problem im var. Mesela tavuk yapmak istiyorum ya . Ya onceki geceden buzluktan alip normal rafa koymam gerekiyorki esit oranda çözülsün. Yada mikrodalga ama o da içini cozene kadar disini pisiriyor. Bu seferde olmuyor. Hani yeni alirsiniz ya marketten eti tavugu oyle olsun istiyorum. Mesela bu aksam iftara ciger yapayim dedim. Dun pogaca filan yaparken cok cok yoruldum. Cigeri buzluktan cikarmayi unutmusum bugun gidecegim yine buz olacak. Ama ama ben napicam ben
Ya kızlar ben çalışıyorum isten cikip eve geldigimde bir yildir çözüm bulamadigim bi problem im var. Mesela tavuk yapmak istiyorum ya . Ya onceki geceden buzluktan alip normal rafa koymam gerekiyorki esit oranda çözülsün. Yada mikrodalga ama o da içini cozene kadar disini pisiriyor. Bu seferde olmuyor. Hani yeni alirsiniz ya marketten eti tavugu oyle olsun istiyorum. Mesela bu aksam iftara ciger yapayim dedim. Dun pogaca filan yaparken cok cok yoruldum. Cigeri buzluktan cikarmayi unutmusum bugun gidecegim yine buz olacak. Ama ama ben napicam ben
hepimizin karşılaştığı bir sorun bu canım
dediğin gibi mikrodalga hele ki ciğerde hiç uygun olmayacak
yapılcak en iyi çözüm kaynar suyun içine oturtmak ve üzerini bir kapakla kapatmak
ortala 30 40 dk da çözülcektir
yani yinede beklemek zorundasın
Ben bunu tavukta yapıyorum. Su hemen soğuyor, tavuğun da dış kısmı haşlanıyor. Ciğerde nasıl olur bilemedim.
Ben bunu tavukta yapıyorum. Su hemen soğuyor, tavuğun da dış kısmı haşlanıyor. Ciğerde nasıl olur bilemedim.
Ciğer pişirmek istiyorsanız buzunun tam çözülmesine gerek yok eve gidince buzluktan çıkarın siz üstünüzü falan değiştirdikten sonra et tahtasını alın doğrayın,ben ciğeri buzluyken daha kolay doğuruyorum,aynı şey tavuk içinde geçerli buzunun tamamen çözülmesine gerek olmadan pişirebilirsiniz.Ya kızlar ben çalışıyorum isten cikip eve geldigimde bir yildir çözüm bulamadigim bi problem im var. Mesela tavuk yapmak istiyorum ya . Ya onceki geceden buzluktan alip normal rafa koymam gerekiyorki esit oranda çözülsün. Yada mikrodalga ama o da içini cozene kadar disini pisiriyor. Bu seferde olmuyor. Hani yeni alirsiniz ya marketten eti tavugu oyle olsun istiyorum. Mesela bu aksam iftara ciger yapayim dedim. Dun pogaca filan yaparken cok cok yoruldum. Cigeri buzluktan cikarmayi unutmusum bugun gidecegim yine buz olacak. Ama ama ben napicam ben
Canım buzdolabi posetiyle koysan oyle haslanma sorunu olmaz
Canım su kaynat posetle icine at on bes yirmindakika olmadan çözülür
Ciğer pişirmek istiyorsanız buzunun tam çözülmesine gerek yok eve gidince buzluktan çıkarın siz üstünüzü falan değiştirdikten sonra et tahtasını alın doğrayın,ben ciğeri buzluyken daha kolay doğuruyorum,aynı şey tavuk içinde geçerli buzunun tamamen çözülmesine gerek olmadan pişirebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?