Teşekkür ederim. Bunu sanırım börekleri çözdürdükten sonra yapacağım , değil mi?bir leğene soda ve biraz su koyun. börekleri batırıp iki elinizin arasında sıkın (hafif sulu kalabilir) galeta ununa bulayın çıtır çıtır olur
Ben her iki tarifi de yapıyorum aslında bu tarz bir sonuçla hiç karşılaşmamıştım. Çok yavan olmuş. Çok olmasa neyse de hala poşet poşet börek var dolapta :)süt yerine maden suyu deneyin... ben maden suyu yoğurt yumurta karışımı yapıyorum gayet güzel oluyor
evet saldıktan sonra. umarım güzel olur :)Teşekkür ederim. Bunu sanırım börekleri çözdürdükten sonra yapacağım , değil mi?
bir leğene soda ve biraz su koyun. börekleri batırıp iki elinizin arasında sıkın (hafif sulu kalabilir) galeta ununa bulayın çıtır çıtır olur
Teşekkür ederimevet saldıktan sonra. umarım güzel olur :)
ahahah sen söyleyince benim de canım çektiAy canım çekti ya. Nasıl canlandırdıysam gözümde
Kuru değiller ama buzluktaki böreklere yapayım..
Besamel sosla yemek haline getirebilirsiniz. Hatta uzerine kiymali salcali tereyagli sos da dokebilirsiniz eger boreginiz kiymali degilse. Harika oluyorOldukça kalabalık bir misafir grubu beklerken buzluğa fazlaca börek sarıp koydum. Misafir iptal oldu. Börekten biraz pişirdim ama oldukça kuru olmuş, hiç hoşlanmadım.
Yufkaya bildiğimiz süt, yağ vs sos hazırlayıp sürmüştüm oysa.
Hala 2-3 tepsilik börek var buzlukta. O kuruluğu, yavanlığı kurtarabilecek bir yöntem var mı bildiğiniz?
Buzluğu boşaltacağım böreklerden kurtulmam lazım :)
ahahah sen söyleyince benim de canım çekti
deneyin mutlaka ben sık sık yaparım bunu
Börekleri pişirmeden önce yumurta yoğurt sıvıyağ ve çok az kabartma tozuyla sos hazırlayın bütün böreklerin üzerine sürün ama bol olsun üzerine de yumurta sarısı sürüp pişirin harika olacak :)Oldukça kalabalık bir misafir grubu beklerken buzluğa fazlaca börek sarıp koydum. Misafir iptal oldu. Börekten biraz pişirdim ama oldukça kuru olmuş, hiç hoşlanmadım.
Yufkaya bildiğimiz süt, yağ vs sos hazırlayıp sürmüştüm oysa.
Hala 2-3 tepsilik börek var buzlukta. O kuruluğu, yavanlığı kurtarabilecek bir yöntem var mı bildiğiniz?
Buzluğu boşaltacağım böreklerden kurtulmam lazım :)
offff ben yanına yoğurtlu buz gibi bi kabak salata isterdim harika gider bu sıcaktaYoldan çıkardın resmen.
Çocuğu uyuttum, yerine bırakıp buzluktaki börekleri çıkarmaya gidiyorum..
Yanına da bir kek ve kısır offf
Bunu hiç duymadım, nasıl olacak dilimlenecek mi börekler?Besamel sosla yemek haline getirebilirsiniz. Hatta uzerine kiymali salcali tereyagli sos da dokebilirsiniz eger boreginiz kiymali degilse. Harika oluyor
Evet porsiyonluk olacak sekilde bolerek hazirlayabilirsiniz.Bunu hiç duymadım, nasıl olacak dilimlenecek mi börekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?