- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
9 aydır hamilelik için ugrasiyorum. Çevremdekiler sık sık hamama gitmemi tavsiye ettiler...nr dersiniz bir yarari oluyor mu duyan bilen
9 aydır hamilelik için ugrasiyorum. Çevremdekiler sık sık hamama gitmemi tavsiye ettiler...nr dersiniz bir yarari oluyor mu duyan bilen
Konu nornallesince reyting düştü:)))) yok mu bir faydasini goren bilen!!
Hayatım ne hamamı boş işler bunlar..
Kafayı 1 ay boşaltıp hiçbir şeye odaklanmadan , hesap kitap yapmadan geçirsen herşeyden daha iyi gelecek sana.. Gebe kalmada rolü olan hormonlar stresten çok etkilenirler ve birinin salgılanışında aksaklık olursa sebepsiz kısırlık denilen durum oluşabilir.. O yüzden rahatlat kafayı, ben seni takip ediyorum çok takıyosun kafayı kendini yıpratıyosun..
1 ay kafayı boşaltmak nasıl olur nasıl başarılır
Dikkatini, enerjini farklı yerlere kaydırarak, yeni uğraşlar bularak.. Kitap okuyun,birkaç hobi edinin, elişi yapın, hele şimdi havalar güzel bol bol yürüyüş, arkadaşlarınızla, eşinizle gezin tozun.sevdiğiniz bir kaç albümü satın alın, dinleyin, belki saçınızda, tarzınızda ufak değişiklikler..Cinselliği sadece bebek için değil, birbirinizi özlediğiniz ve istediğiniz için yaşayın..
Yani tamam evlat sahibi olmak çok özel bir duygu ama hayat yalnızca o demek değil.. Herhangi bi sorununuz yoksa olacak demektir.. 2 gebeliğimi uzun uğraşlar sonucu elde ettim, ikisinde de tamam artık ne olacaksa olsun dediğim anda kavuştum.. O sebeple denemekte fayda var..
Çünkü kadın olarak bu uğurda ruhumuzu o kadar çok yıpratıyoruz ki kendimizden çaldıklarımızı, tükettiklerimizi yerine koymamız lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?