HAMAMa gidip hamile kalma TAVSIYESI....??!!

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
9 aydır hamilelik için ugrasiyorum. Çevremdekiler sık sık hamama gitmemi tavsiye ettiler...nr dersiniz bir yarari oluyor mu duyan bilen

9 aydır hamilelik için ugrasiyorum. Çevremdekiler sık sık hamama gitmemi tavsiye ettiler...nr dersiniz bir yarari oluyor mu duyan bilen

Hamamda mı hamile kalmak istiyorsunuz?
Elinize mercek alın bari göbek taşında ezkaza sperm arayın oldu olacak..
Şakamısınız siz yoksa..

Sanirim yanlış anlaşılmış. Yani kendini sicak tutmak babinda dendi.:)) hani haftada bir gidin diye ...)))))

hahah
ya kız size hamamda kalan sperm artıklarından hamile kalayım mı demiş
sıcak su buharı leğene oturma falan bu kocakarı tedavilerini duymamışsınız sanırım.
valla babannem 8 yıl sonra babama oyle gebe kaldım dedi ama allah bilir tabii.
yaklaşık 4 ay boyunca her gün sıcak su buharına oturmuş.

Eşimin halasinin da bebegi 15 senen oldu. Ve hamile kaldigi yil sık sık hamama gitmiş..kendi annem de kendimi özellikle ayaklarimi sicak tutmami ve sıkça hamama gitmeni öğütledi aslinda.....

Konu nornallesince reyting düştü:)))) yok mu bir faydasini goren bilen!!

ilahi alemsiniz arkadaşlar çok güldüm bu muhabbete Valla aynı şeyi bende duydum öçok kişiden hamam sıcak olduğu için tüpleri açar faydalı oldur diye.ama ne kadar doğru bilmiyorum bana mantıklı geliyor denemekte fayda var.Bende geçenlerde gittim aklıma geldi hamamdayken belki faydası olur diye termal havuzda daha çok kaldım bakalım hayırlısı...

hiç duymadım sıcağı sevmem fazla ama düğünden önce gelin hamamı yapmıştık acaba ondan mı hemen hamile kaldım

bende pazar günü kaplıcaya gittim faydası olurmuki hemde yumurtlama haftasında kapalı bölümde 5dk bile kalamadım ama nefesim kesildi

Ben yümeyi suyu severim hem spor da olur asli da hatta kaplicaya abone mi olsam diyorum haftada 1 giderim ha :)))inşallah faydası olur

Hayatım ne hamamı boş işler bunlar..
Kafayı 1 ay boşaltıp hiçbir şeye odaklanmadan , hesap kitap yapmadan geçirsen herşeyden daha iyi gelecek sana.. Gebe kalmada rolü olan hormonlar stresten çok etkilenirler ve birinin salgılanışında aksaklık olursa sebepsiz kısırlık denilen durum oluşabilir.. O yüzden rahatlat kafayı, ben seni takip ediyorum çok takıyosun kafayı kendini yıpratıyosun..

1 ay kafayı boşaltmak nasıl olur nasıl başarılır

1 ay kafayı boşaltmak nasıl olur nasıl başarılır

Dikkatini, enerjini farklı yerlere kaydırarak, yeni uğraşlar bularak.. Kitap okuyun,birkaç hobi edinin, elişi yapın, hele şimdi havalar güzel bol bol yürüyüş, arkadaşlarınızla, eşinizle gezin tozun.sevdiğiniz bir kaç albümü satın alın, dinleyin, belki saçınızda, tarzınızda ufak değişiklikler..Cinselliği sadece bebek için değil, birbirinizi özlediğiniz ve istediğiniz için yaşayın..
Yani tamam evlat sahibi olmak çok özel bir duygu ama hayat yalnızca o demek değil.. Herhangi bi sorununuz yoksa olacak demektir.. 2 gebeliğimi uzun uğraşlar sonucu elde ettim, ikisinde de tamam artık ne olacaksa olsun dediğim anda kavuştum.. O sebeple denemekte fayda var..
Çünkü kadın olarak bu uğurda ruhumuzu o kadar çok yıpratıyoruz ki kendimizden çaldıklarımızı, tükettiklerimizi yerine koymamız lazım..

istediğin kadar gez toz eğlen bebek düşüncesini geçici bi süre unutuyosun kendinle başbaşa kaldığında düşündüğün tek şey yine bebek
9 günüm var bata ve hafiften karın ağrılarım başladı sürekli bu ağrıları yaşarken boşveremiyorum düşünmeden yapamıyorum
Allah bağışlasın evlatlarını sorunun neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…