hamam seti alınmalı mı

tammam

maziden biri..
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
350
16
68
selam kızlar
benim aile bornoz setim var pierre cardin almıştım 220 liraya ama ayrıca hamam setine gerek var mı sizce almalımıyım

eğer alırsam yüz havlularını günlük,banyo havlularını da misafir için ayıracağım niyetim öyle hatta ben bile kullanabilirim
yardımcı olursanız sevinirim takipteyim kızlar.. öpüyorum bolcana..

Canım bizim adette erkek tarafı hamam seti alır, ben bornoz takımımı aldım ama eğer müstakbel kayınvalidecim alırım derse hamam setini ona aldırırım, hayır demem yani

ben de bu ara bornoz alma telşaındayım, henüz karar veremedim..
ben iki takım almak istiyorum..bunun dışında misafir için bir hamam seti..ve bolca yüz havlusu..gerek misafir gerek günlük kullanım için..

canım ben bi ara a101 e gelmişti banyo havlusu ve yüz havlusu alıp takım yapmıştım o kadar para vermek istemedim açıkçası misafir için zaten bol bol da el yüz havlusu ayrıyeten mevcut

Daha önce paylaşmış olduğum bir yorumu, buraya da aktarmak istedim...
Umarım yardımcı olur...

faydalı tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar.. almaya karar verdim çeyizim dantelli iğne oyalı havlu dolu ve ben bunları kullanmıcam malesef nası kullanılır ki ancak süs olur bazı hanımlar kapılara asıyor hiç sevmem bi anlamı var mı acaba? bohçalara da konabilir gerçi neyse günlük kullanım için desenli rengarenk aşık olunası havlular var onlardan alacağım taçın şu modelinin rengi çok hoşuma gitti sizce nasıl bornoz takımım kremli kahveli bu arada tekrar teşekkürler..

Eklentiler

• $FB,280150,22,tac-hamam-seti-nora-somonekru.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 660

Bence çok hoşlar, birini erkek misafir diğerini de kadın misafir için kullanabilirsin.
Temiz bir havlu takımı bir köşede muhakkak bulunmalı kanısındayım.
Ayrıca, bornoz takımının içinde ekstradan bir havlu takımı olması gerek benim bildiğim? :44:
Yani benim öyleydi, 2 bornoz, 2 baş havlusu, 2 vücut havlusu şeklinde.
O yüzden kendin için gerekmez sanıyorum ve güzel bir markadan almışsın.

Dantelli havlulara gelince, ben dekoratif olarak kullanıyorum onları.
Bir misafir geldiğinde şık duruyorlar, ekstra bir havlu asma yerim var banyoda.
Oraya koyuyorum dekor olarak, görenlerde çok beğeniyor zaten.
Dantelli veya oyalı havluların yeri başka zaten, çok şık duruyorlar...

şıklar ama kullanışlı değiller bornoz takımımda dediğin gibi bornoz vücut yüz havlusu ve terlikler var ve ağır klasik işlemeli taşlı bir model hamam takımı spor sade ama güzel olsun istyorum bakacaz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…