• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam Otu

SeJer_Kis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
276
0
96
35
Kayseri
Kizlar Ben Tuy Sorunumla Bir Turlu Bas Edemıyorum Neler Kullanmadım Kı Emla Tuy Dokucu Eldıven Agda Ama Acısız Bi Temızlık Zor Gecen Gun Nisanlıma İs Yerındekı Arkadasları Hamam Otundan Bahsetmıs Eskıden Kullanılırmıs Toz Halınde Krem Seklıne Getırıp Kılları Kapatacak Mıktarda Surulup 5Dk Bekledıkten Snra Da Yıkanıo Nısanlım Kolunda Denemıss Fark Barız Ortada O Uzun Uzun Tuylerı 5Dk da Yok Etmıs Wede Puruzsuzz Ben Daha Denemedım Ama 3 Hafta Gidiyomus Bilginiz Olsun Dedım Deneyıncede Gelişmeleri Yazarim Canlarım

eskiden hamamda erkekler yaparmış , kadınların kullandığını pek duymadım , ama jiletten farksız , tüy dökücü krem - tüy dökücü spreyler , jilet , hamam otu , hepsi aynı , kökünden almayan şeyler asla 2 hafta 3 hafta çıkmaz diye boşuna garanti vermesin , ertesi gün sakal gibi çıkmaya başlıyor ,bence denemeye bile kalkışma , ille deniceksende ufak bi bölgede dene valla bacakların sakal gibi falan olmasın sonra sakın canım

Back