Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıl köklerini yakayım derken cildinizi bozmayın kızlar aman diyim, tırnakları eriten madde cilde daha beterini yapmaz mı?ben de yarın yapıcam karar verdim..ilk aldığımda önce idrar sürcem idrarı bekletip sonra da hamam tozu nu idrarla karıştırıp 2 dk bekletcem...sonraki iki gün de limonla tuz sirke sürcem...belki böyle daha iyi yanar kökler...gelişmeleri yazarım inş....
merhabalar arkadaşlar uzun zamandır hamam tozunu araştırıyordum.ve şunu öğrendim hamam otu yalnızca tüyler üzerine sürülüp kullanılmıyor.aynı zamanda aycangülün verdiği dolunay tarihlerinde tüylerimizi kökünden alıp cildimiz tüysüzkende sürüp kullanabiliyoruz.ben son dolunay tarihinde tüylerimin tamamını kökünden eldivenle alıp hamam tozunu idrarla karıştırıp sürdüm.ve 5-6 dk bekledim.yıkadım.baya bi yandım.ama değdi.20 gün geçti çıkan kısımlar oldu ama %10u çıktı tüylerimin.çıkanlar da tahminimce kökte kalan minik tüylerdi.
arkadaşlar bunun maddi bi yükü yok.hamam tozu çok ucuz.aktarlarda var.gidin alın ve tüylerinizi kökünden alıp kullanın.tüy dökücü kremlerin içeriğinde bile hamam otu var.az miktarda....
2 ay sonra düğünüm var ve o zamana kadar inşallah biter....sabırla tüylerimi dolunayda ve ara zamanlarda alıp kullanıcam umutluyum
canım bayanların ihtiyacı olan bi topik yapmışsın hayırlı olsun. ben de zamanıda denedim ama öyle çok da bi faydası olmadı.ne zaman bıraktıgıma gelince banyoda gümüş yüzügümü unutmuştum bi baktım kıpkızıl renk almış. gümüşe bunu yapıyorsa yumurtalığa neler yapıyordur kim bilir? epilasyon da zaten ıvır zıvır. ben şuan yağını kullanıyorum. zaten pahalı da değil. bakın benim bebeğim olmuyor belki de bu yüzden olmuyor. lütfennnn herşeyi kullanmayın belki de sebep bu ottur diye düşündüğüm çok oldu. ama yağından bi zarar gelmezmiş. yagını kullanıyorum süper etki yaptı. arkadaşlar kıl iğrenç bişi kabul ediyorum ama bebeginiz için iyce araştırın olmaz mı?
canım bayanların ihtiyacı olan bi topik yapmışsın hayırlı olsun. ben de zamanıda denedim ama öyle çok da bi faydası olmadı.ne zaman bıraktıgıma gelince banyoda gümüş yüzügümü unutmuştum bi baktım kıpkızıl renk almış. gümüşe bunu yapıyorsa yumurtalığa neler yapıyordur kim bilir? epilasyon da zaten ıvır zıvır. ben şuan yağını kullanıyorum. zaten pahalı da değil. bakın benim bebeğim olmuyor belki de bu yüzden olmuyor. lütfennnn herşeyi kullanmayın belki de sebep bu ottur diye düşündüğüm çok oldu. ama yağından bi zarar gelmezmiş. yagını kullanıyorum süper etki yaptı. arkadaşlar kıl iğrenç bişi kabul ediyorum ama bebeginiz için iyce araştırın olmaz mı?
Merhabalar. Hamam otu yağını ben de aldım ama henüz kullanmadım. Kutusunda yazanı sizlerle de paylaşmak istedim.
Aynen kutu üzerinden alıntıdır;
"Tüylü olan bölge klasik yöntemlerle tüylerden kökünden arındırıldıktan sonra hamamotu yağını tüylerden temizlenen bölgeye, deriye iyice yedirecek şekilde 3-5 dk masaj yaparak sürülür. Bu işlem 4-7 gün, günde 1-2 defa uygulanır. Bu işlem her epilasyondan sonra uygulanır.
Tüyler alındıktan sonra cildiniz tahriş olduysa duş alarak veya tahriş olan bölgeyi soğuk suyla yıkayarak bir süre cildin dinlenmesini bekleyip daha sonra yağı uygulayın. Unutmayın yağ tüyler kökünden alındıktan sonra masaj yaparak sürülür ve bu işlemi etkili olması için tüyler yeniden çıkana kadar bekleyip işlemi tekrarlayınız."
6 seansta tüylerinizden tamamen kurtarır yazıyor.
Önümüzdeki günlerde kendi yorumlarımı da paylaşıcam.
Ürünü incelemek isteyenler için site linki; Hrrem Hamam Otu Ya 3'l set Salkom Kozmetik Resmi Sitesi
merhabalar arkadaşlar uzun zamandır hamam tozunu araştırıyordum.ve şunu öğrendim hamam otu yalnızca tüyler üzerine sürülüp kullanılmıyor.aynı zamanda aycangülün verdiği dolunay tarihlerinde tüylerimizi kökünden alıp cildimiz tüysüzkende sürüp kullanabiliyoruz.ben son dolunay tarihinde tüylerimin tamamını kökünden eldivenle alıp hamam tozunu idrarla karıştırıp sürdüm.ve 5-6 dk bekledim.yıkadım.baya bi yandım.ama değdi.20 gün geçti çıkan kısımlar oldu ama %10u çıktı tüylerimin.çıkanlar da tahminimce kökte kalan minik tüylerdi.
arkadaşlar bunun maddi bi yükü yok.hamam tozu çok ucuz.aktarlarda var.gidin alın ve tüylerinizi kökünden alıp kullanın.tüy dökücü kremlerin içeriğinde bile hamam otu var.az miktarda....
2 ay sonra düğünüm var ve o zamana kadar inşallah biter....sabırla tüylerimi dolunayda ve ara zamanlarda alıp kullanıcam umutluyum
idrar antiseptiktir...