CNm öncelikle teskkrler bilgilerin için.. Ben daha sadece 1seans uyguladım 1bucuk ay gecti üstüne 1seferde jilet yaptım acil bı durum için bakiorum inceliorum sürekli hem fazla fazla boşluklar var hem kıllar tüy olmaya başlamış incelmis hemde daha henüz Agdaya gelcek kıvamda bile deiller..haliyle soka girip tekrar tekrar araştırmaya giriorum sizlerinkinide merak ediorum.mucize gbi gercekten..süper bisey inşallah bu hızla yok olmaya devam eder kahrolası kıllar :)))
merhaba kızlar
2 haftadır radyoda hep reklamlarda denk geliyordum bu hürrem hamam otu yağına. radyoda anlata anlata bitiremiyorlardı.birde hamam otu tozu varmış sanırım. bugün çarşıya gidince güvendiğim bi aktar abim var , ona gittim. bana anlattıklarını sizlerede aktarayım. hamam otu tozu sadece tüyleri döküyormuş, azaltma , yoketme gibi bi etkisi yokmuş. bi nevi tüy dökücü doğal bir ot yani. ama hamam otu yağı ise hem tüyleri döküyor, hem seyrekleştiriyor, hem zamanla tamamen yokediyormuş. çünkü saf yapğ değil içinde asit bazlı kimyasallarda mevcutmuş. özellikle sordum ağdadan sonra karınca yumurtası yağı gibimi kullanıcam diye. kesinlikle hayır cildini yara yaparsın dedi. epilasyon yapılmamış bölgeye süreceksin hafif yanmaya başladıktan sonra sileceksin dedi. 1 şişe 15,00 tl ye aldım. işe geldim hemen bacağımın ufak bi bölümünde meraktan hemen denedim :) sonuç inanamadım. yağı sürdüm ve 2-3 dakika sonra peçete ile sildim. tüylerim sanki çakmakla yakmışım gibi koptu. elimle çektikçe lastik gibi parça parça hepsi elime geldi :) sanırım işe yarayacak dedim kendi kendime ve mutlu oldum şimdi :) akşamı iple çekiyorum hemen eve gidip denemek için :) benim aldığım aktardan mileunenuty valide sultan hamam otu yağı üzerinde bandrolüde vardı ... deneyip görücez bakalım zamanla etkilerini :)
bıyıklara sürünce bana da haber ver merak edıyorm :)
tatlım sen saç düzleştirici al madem. o bölgene bunları yapmaya karşısın madem şekil ver bari de bişeye benzesin :)
merhaba kızlar
2 haftadır radyoda hep reklamlarda denk geliyordum bu hürrem hamam otu yağına. radyoda anlata anlata bitiremiyorlardı.birde hamam otu tozu varmış sanırım. bugün çarşıya gidince güvendiğim bi aktar abim var , ona gittim. bana anlattıklarını sizlerede aktarayım. hamam otu tozu sadece tüyleri döküyormuş, azaltma , yoketme gibi bi etkisi yokmuş. bi nevi tüy dökücü doğal bir ot yani. ama hamam otu yağı ise hem tüyleri döküyor, hem seyrekleştiriyor, hem zamanla tamamen yokediyormuş. çünkü saf yapğ değil içinde asit bazlı kimyasallarda mevcutmuş. özellikle sordum ağdadan sonra karınca yumurtası yağı gibimi kullanıcam diye. kesinlikle hayır cildini yara yaparsın dedi. epilasyon yapılmamış bölgeye süreceksin hafif yanmaya başladıktan sonra sileceksin dedi. 1 şişe 15,00 tl ye aldım. işe geldim hemen bacağımın ufak bi bölümünde meraktan hemen denedim :) sonuç inanamadım. yağı sürdüm ve 2-3 dakika sonra peçete ile sildim. tüylerim sanki çakmakla yakmışım gibi koptu. elimle çektikçe lastik gibi parça parça hepsi elime geldi :) sanırım işe yarayacak dedim kendi kendime ve mutlu oldum şimdi :) akşamı iple çekiyorum hemen eve gidip denemek için :) benim aldığım aktardan mileunenuty valide sultan hamam otu yağı üzerinde bandrolüde vardı ... deneyip görücez bakalım zamanla etkilerini :)
bugün 3.ye sürcem canım kızarma falan olmadı devam ediyorum yani
kızlar ben epilasyonu gündüz de yapsam gece yatmadan önce sürüyorum yağı hep.ama bende memnun kaldım yani bence hemen sürmeyle alakası yok.masaj yapıp güzelce yedirmek önemli olan diye düşünüyorum
merhaba arkadaşlar ben bugün aktardan aldım orjinal sitede satılanla alakası yok yanı dış kabının benzerliği yok ancak hamamotu yağı yazıyor ve kullanımı aynı aktar hamamotu yağı olduğu konusunda çok ısrarlı konuştu 15 liraya aldım ben gerçi indirim yaptı bana her neyse... ben riske atmamak için koltuk altımda denedim şimdi çünkü ben koltukaltıma lazer yaptırmıştım lazerin görmedikleri kaldı ince olanlar bitirirse işime gelir sertleştirirse de işime gelir lazere devam ederim diye tek orada denedim şimdilik çıkana kadar beklicem. benim yağım şöyle tam yağ gibi değil yani bi zeytinyağı gibi değil kaygan ama farklı hafif bi parfümü var ama hamamotunun kendi pis kokusu da var daha önce kullandığımdan biliyorum koltuk altıma sürdüğümde bi anda yanma yaptı şimdi geçti emdi kayboldu tişörtüme bulaşacak gibi bişey değil yani sizin yağınız da böyle mi kusura bakmayın çok uzun anlattım
benım bıyıklar gün aşırı çıkıyo ama ben nasıl sürcem :)
benim de bıyıklarım çabuk çıkıyo her hafta alıyorum canım ama aldıkça sür aldıkça sür sen,bıyığa bi damla gidiyo zaten ben sürüyorum artık bıyıklarıma da.sürüp memnun kalanlar olmuş
bakalım bende memnun kalırım inşallah bıyıktan da
kız ben hergün alıyorum nerdeyse :) bı hafta yıne ıyısın hergün sürsem zarar verme mi acaba
kız ben hergün alıyorum nerdeyse :) bı hafta yıne ıyısın hergün sürsem zarar verme mi acaba
hamam oyunun yağa dönüşmüş hali tozdan daha etkilidir umarım.. Denemekte yarar var kullananlar yorumlarını eksik etmesin lütfen..
Markasız olarak bu ürün hakkında paylaşım yapabilirsiniz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?