• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam Otu Tozunu Duyan Varmi?

hxixztutkunu!!!

(((())))
Kayıtlı Üye
8 Mart 2007
361
1
96
40
Konya
evet kıslar ilk duyduğumda sasırmıştım ama bitkisel bi toz bu paket içinde veya kilo olarak satıılıyor..urfada yetişen bi bitki ismi haman tozu..bunu tozu alıp evde hazırlayabilirsiniz..
ben memnun kaldım hem acısız tüyleri alıyor hemde azaltıyor...
jilet veya tüy dökücüler gibi üstten değilde kökten döküyor...
tavsiye edilir...
hazırlanışı:bi kapta haman tozunu suyla karıştırın ,cok sıvı değil cokta katı olamayacak sekilde hazırlayın bacakta veya alacağınız yerde duracak sekilde,15 dk bekletin asitli olduğu için yanmaya başlayınca ılık suyla yıkayın,
sonra elinizle yıkadıktan sonra ovalayın tüyleriniz dökülecektir hem acısız hemde zahmetsiz,maliyeti ise kutusu..4.00 ytl yarım kilosu 5.00 ytl.....
tavsiye edilir ..
deneyinn....:içelim:,:1hug:

valla canım bız onu gecen sene sene yapmıstık bır komuısumla hemen cıkartı yaptıgın zaman tuyler uzuyor gibi oluyor yanı lastık tarzı ama sonra temızlendıkten sonra süper oluyor ertesi gün geri cıkıyor agdadan vazgecmeyin derim ben

ya en guzeli agda arkadasım zamanla oda azaltıyor vallagercewkten eger agdaya dayanama diyorsan paket bölgesi ameliyat eldivenı ilede alabılırsın cok kolay oluyor

yok ben zaten bikini bölgesine ve koltuk altına lazer yaptırıyorum...orada sorun yasamıyorumda..
ben kollarım için ve bacaklarım için yapacağım...
1 kere denedim aceleden nasıl olduğunu nasıl yaptığımı anlayamadım...

nerden aldınız ist.da bulamadım ben?1 yıldır kullanıyorum hatta daha fazla sadece kokusu kötü.urfadan getirttiriyordum ben.bulabilceğim bi yer varmı ist.da bilen varsa söylesin lazım da....sırnaşık şey

hıatutkunu kullanma derim cümkü cildi tahriş ediyor ve cilet gibi cıkıyor

hayır kesinlikle jilet gibi çıkarmıyor.....ve tahriş de etmiyor yanlış bilgiler vermeyelim lütfen canım.belki hassasiyeti vardır o kişinin.forumda başka yerlerede yazdım cillop gibi oluyosunuz kızlar..ist.da bulsam alıcam 4-5 kilo:Roflol:

ben kullanmadım ama anneannemler kullanırmış, annem berbat koktuğunu ve o dönemin tüy dökücü kremi anlamında olduğunu söyledi. hatta kadınlar onu gerçekten hamamda kullanıyorlarmış. ağda gibi kökten değil, aynı tüy dökücü krem gibi bildiğim kadarıyla. arayanlar ise aktarlarda bulabilirler.

ben kullanmıştım bir ara hiç memnun kalmadım,hem kokusu bir felaket hem de jilet gibi geldi bana en iyisi yine ağda ve makina a.s

Back