hamam otu tozu

PorseLenBebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.268
0
116
İstanbul
yaa hamam otu tozu diye bir yöntem duydum ama ne kadar faydasını gören vardır bilmiyorum.aranızda bunu kullanan varmı varsa etkisinden bahsedebilirmisiniz ?

boşver canım ya aynı jilet gibi çıkartıyo ayrıca çok iğrenç bir kokusu var kokudan bayılısın zaten hiç bulaşma

4 gün önce anneannemin banyosunda gördüm merak ettim yapılışını okudum ve kollarıma yaptım 2 dk sonra yıkadım ve gözlerime inanamadım kollarımda kıldan eseer yok ve pürüzsüzler.. lakin gelgör ki şu anda kolumu yüzüme deydirdiğimde çıkan kıllarım yüzüme batıyor demem o ki hiç bulaşma mafoldumben

tüyler alındıktan sonra sürülünce azalttığını duymuştum... ama ne kadar etkili olur bilemem. ben tüyleri almadan kullandım bacaklarımda küçük küçük sivilceler olmuştu cildin hassassa hiç bulaşma derim.

hıÇ bulaŞma bacım.. O kadar ıĞrenÇ bıŞey kı. Beklerken zaten acayıp yakıyo ve kaŞındırıyo. Cıldın lekelenıyo.. 1 tane tÜyÜ 3 tane Çıkarıyo.. .ok ama Çok pıs kokuyo.. Kokusu 3 gÜn geÇmıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…