Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaa hamam otu tozu diye bir yöntem duydum ama ne kadar faydasını gören vardır bilmiyorum.aranızda bunu kullanan varmı varsa etkisinden bahsedebilirmisiniz ?
4 gün önce anneannemin banyosunda gördüm merak ettim yapılışını okudum ve kollarıma yaptım 2 dk sonra yıkadım ve gözlerime inanamadım kollarımda kıldan eseer yok ve pürüzsüzler.. lakin gelgör ki şu anda kolumu yüzüme deydirdiğimde çıkan kıllarım yüzüme batıyor demem o ki hiç bulaşma mafoldumben
tüyler alındıktan sonra sürülünce azalttığını duymuştum... ama ne kadar etkili olur bilemem. ben tüyleri almadan kullandım bacaklarımda küçük küçük sivilceler olmuştu cildin hassassa hiç bulaşma derim.
hıÇ bulaŞma bacım.. O kadar ıĞrenÇ bıŞey kı. Beklerken zaten acayıp yakıyo ve kaŞındırıyo. Cıldın lekelenıyo.. 1 tane tÜyÜ 3 tane Çıkarıyo.. .ok ama Çok pıs kokuyo.. Kokusu 3 gÜn geÇmıyo..