• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam otu konusunda yardım lütfen

hande_basak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
kızlar ya hamam otu tüy dökmede kullanılıyo ya acaba genital bölgeyede kullanıla biliyor mu ?? hiç bir yerde bu bölgeye ait bi bilgiye raslayamadım kullanınız bileniniz varsa lütfen yardım ediiiiin:53:

Annem kullanmıştı :60: bide kese atmış dökülsün diye sonra yanmıştı hep derisi soyulmuştu
Çok iğrenç kokuyo bide jilet gibi bence hiç kullanma yada bi dene daha kullanmazsın zaten..

Bayburt'ta bir hamamda, vücuttaki tüyleri dökmek için kullanılan zırnık otundan zehirlendiği sanılan 1 kadın öldü, 19 kadın tedavi altına alındı.

Bayburt'ta, 50 dolayında kadın ve çocuğun bulunduğu bir hamamda, hamam otu olarak da bilinen, vücuttaki tüyleri dökmek için kullanılan zırnık otundan zehirlendiği sanılanların sayısı 20'ye yükseldi.

şeklinde bir haber var internette

o haberi ben de okudum. kokusu zehirli bir ot. ağda yapıp daha uzun süre tüysüz olmak varken neden traş bıçağının tüyleri kestiği gibi kesen birşeyi kullanmak istiyorsunuz ??

taaa ortaokulda çok samimi bi arkadaşım önermişti kullanıyorum diye çok iyi diye bende denemiştim bi kez ama iğrenç kokuyo yaa anlatamam hemde aynı jilet gibi o günlerde çocukmuşum demek ki diyorum yani

Back
X