Hamam otu ile tüylerimden kurtuluyorum

kıl köklerini yakayım derken cildinizi bozmayın kızlar aman diyim, tırnakları eriten madde cilde daha beterini yapmaz mı?

kızlar lütfen saçmalamayın bu kılı ve tırnağı eriten madde derinizi eritir. Vücudunuz daha çabuk mikrop kapar çünkü deriniz inceliyor savunmasız kalıyor, onu koruyan deri eriyor yaaaaaa. Onu yapacağınıza kantaron yağı sürün. o da yok diyorsanız dolunay epilasyonunu kullanın. Sizin adınıza çok korku içerisindeyim. YAPMAYIN LÜTFEN !!!

canım bayanların ihtiyacı olan bi topik yapmışsın hayırlı olsun. ben de zamanıda denedim ama öyle çok da bi faydası olmadı.ne zaman bıraktıgıma gelince banyoda gümüş yüzügümü unutmuştum bi baktım kıpkızıl renk almış. gümüşe bunu yapıyorsa yumurtalığa neler yapıyordur kim bilir? epilasyon da zaten ıvır zıvır. ben şuan yağını kullanıyorum. zaten pahalı da değil. bakın benim bebeğim olmuyor belki de bu yüzden olmuyor. lütfennnn herşeyi kullanmayın belki de sebep bu ottur diye düşündüğüm çok oldu. ama yağından bi zarar gelmezmiş. yagını kullanıyorum süper etki yaptı. arkadaşlar kıl iğrenç bişi kabul ediyorum ama bebeginiz için iyce araştırın olmaz mı?

bu çok önemli bir uyarıydı sağol. ben zaten dolunayda alıyorum tüylerimi, o ot veya bu ot, süreceğim varsada sürmem artık :18:

Merhabalar. Hamam otu yağını ben de aldım ama henüz kullanmadım. Kutusunda yazanı sizlerle de paylaşmak istedim.
Aynen kutu üzerinden alıntıdır;

"Tüylü olan bölge klasik yöntemlerle tüylerden kökünden arındırıldıktan sonra hamamotu yağını tüylerden temizlenen bölgeye, deriye iyice yedirecek şekilde 3-5 dk masaj yaparak sürülür. Bu işlem 4-7 gün, günde 1-2 defa uygulanır. Bu işlem her epilasyondan sonra uygulanır.

Tüyler alındıktan sonra cildiniz tahriş olduysa duş alarak veya tahriş olan bölgeyi soğuk suyla yıkayarak bir süre cildin dinlenmesini bekleyip daha sonra yağı uygulayın. Unutmayın yağ tüyler kökünden alındıktan sonra masaj yaparak sürülür ve bu işlemi etkili olması için tüyler yeniden çıkana kadar bekleyip işlemi tekrarlayınız."

6 seansta tüylerinizden tamamen kurtarır yazıyor.
Önümüzdeki günlerde kendi yorumlarımı da paylaşıcam.

Ürünü incelemek isteyenler için site linki; Hrrem Hamam Otu Ya 3&#39l set Salkom Kozmetik Resmi Sitesi

arkadaşlar bu hamam otu yağını genital bölgeyede uygulayabiliyor muyuz acaba

aynen mantıklı gelmedi bana da idrarla karıştır sür hadi suyu da anlarımda idrar düşündürcü tabii herkesin kendi seçimi arkadaş fayda gördüğünü söylüyor ona yarayan size yarayamayabilir kızlar

arkadaşlar bu hamam otu nasıl birşey hep reklamlarda görüyorum ama gayet ucuz ve insan kuşkuya düşüyor.o kadar para verilip lazer için uğraşılıyor o zaman bunlara ne gerek var diyor insan.kullanan arkadaşlar gerçekten faydasını gördünüz mü tavsiye ediyor musunuz?

arkadaşlar ben de hürrem hamam otu yağı aldım, ağdamı yaptıktan sonra kullandım ve çok fazla yaktı kokusuda fena ne diyorsunuz sahte mi acaba benim ki tereddütte kaldım siz de böyle sorun oldu mu ?? (

benim aldığım yağın kutusunda da bu yazıyor ancak ağdadan sonra kullandım inanılmaz yaktı ve derim kıpkırmızı oldu sende de böyle problemler olursa veya olmazsa beni bilgilendirirmisin bide çok kötü kokuyor

kızlar 6 kutu hamam oyu yağı aldım daha önce duzensız kullanmıstım backlarımda batık olustu seneye evlenmeyı dusundum ıcın 6 seansıda yapmaya karar verdım bu gun bikini ve kol için bırıncı dıye sayıcam bu gunu yanlız kuafordekıler sakın yapma kıl donmesı cok yapar dedı acıkcası tereddütteyim eger kökden hal olursa üretenın eline sağlık ama aksı cıkarsa taslayacam onları saka bır yana eger etkisi yoksa ınları kadırmayada hakları yok dıye dusunuyorum telefonda sıparıs verdım kadın mutlaka bıtıyo demıstı suan kuaforde epılasyon yaptırdıgım ıcın arada kaldım umrarım ıse yarar.

bende aktardan hamam otu istedim üzerinde NORA yazıyor bu mu hamam otu aktarcı ısrarla bu dedi ?

böğğğk iğrençsin bu ne ya koca karı işleri idrarla hamamotunu karıştırıp surdunmu hahahaha çok güldüm berbatsın sen ya :)))))))..hangı devırde yaşıyorsun neymış dolunay dönemıymış dıkkat edın epilasyondan sonra kurtlar gelıp kaçırmasın sızı..gerçi idrar kokusu olan vucudunuza yaklaşabılırse böggkkkk

Banyoya idrar yapılmaz kızlar dini yönden sakıncalı. Sıçraması bile kabir azabı yapar. İdrari vucuda surmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…