• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam otu ile tüylerimden kurtuluyorum

emekli_

*teyze adayı*
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
582
63
123
İzmir
merhabalar arkadaşlar uzun zamandır hamam tozunu araştırıyordum.ve şunu öğrendim hamam otu yalnızca tüyler üzerine sürülüp kullanılmıyor.aynı zamanda aycangülün verdiği dolunay tarihlerinde tüylerimizi kökünden alıp cildimiz tüysüzkende sürüp kullanabiliyoruz.ben son dolunay tarihinde tüylerimin tamamını kökünden eldivenle alıp hamam tozunu idrarla karıştırıp sürdüm.ve 5-6 dk bekledim.yıkadım.baya bi yandım.ama değdi.20 gün geçti çıkan kısımlar oldu ama %10u çıktı tüylerimin.çıkanlar da tahminimce kökte kalan minik tüylerdi.
arkadaşlar bunun maddi bi yükü yok.hamam tozu çok ucuz.aktarlarda var.gidin alın ve tüylerinizi kökünden alıp kullanın.tüy dökücü kremlerin içeriğinde bile hamam otu var.az miktarda....
2 ay sonra düğünüm var ve o zamana kadar inşallah biter....sabırla tüylerimi dolunayda ve ara zamanlarda alıp kullanıcam umutluyum:16::16::16::16:

tatlım hamamotunu ben de kullanıyordum senin dediğin gibi ama suyla yapıyordum ben.çok işe yarıyordu ama sonra üşengeçlikten bıraktım.sen idrarla yapınca çok mu işe yaradı?eğer öyleyse ben de idrarla deneyeyim canım.

canım ben suyla hiç denemedim..o yüzden bilmiyorum.tüylerimi kökünden alıp hazırladığım karışımı sürüyorum 3-5 dk bekliorum.yıkıyorum..
sen nasıl uyguluyorsun canım tüylerini alıp mı sürüyorsun?

merhabalar arkadaşlar uzun zamandır hamam tozunu araştırıyordum.ve şunu öğrendim hamam otu yalnızca tüyler üzerine sürülüp kullanılmıyor.aynı zamanda aycangülün verdiği dolunay tarihlerinde tüylerimizi kökünden alıp cildimiz tüysüzkende sürüp kullanabiliyoruz.ben son dolunay tarihinde tüylerimin tamamını kökünden eldivenle alıp hamam tozunu idrarla karıştırıp sürdüm.ve 5-6 dk bekledim.yıkadım.baya bi yandım.ama değdi.20 gün geçti çıkan kısımlar oldu ama %10u çıktı tüylerimin.çıkanlar da tahminimce kökte kalan minik tüylerdi.
arkadaşlar bunun maddi bi yükü yok.hamam tozu çok ucuz.aktarlarda var.gidin alın ve tüylerinizi kökünden alıp kullanın.tüy dökücü kremlerin içeriğinde bile hamam otu var.az miktarda....
2 ay sonra düğünüm var ve o zamana kadar inşallah biter....sabırla tüylerimi dolunayda ve ara zamanlarda alıp kullanıcam umutluyum:16::16::16::16:

Bende kullanmayı düşünüyorum. Çok mu yakıyor? Kokusu nasıl? Birde neden idrarla karıştırma ihtiyacı duydunuz?

canım ben suyla hiç denemedim..o yüzden bilmiyorum.tüylerimi kökünden alıp hazırladığım karışımı sürüyorum 3-5 dk bekliorum.yıkıyorum..
sen nasıl uyguluyorsun canım tüylerini alıp mı sürüyorsun?

evet tüylerimi alıp yapıyorum ben.gerçekten azaltıyor ve geç çıkartıyor.bir dahaki sefere ben de idrarla deneyeyim.

Bir yerde eşek sidigiyle karistirin deniyordu.epilasyon yapip idrarimizi sürüyoruz diyenlerde vardi.ben de bu sekilde karar verdim ve uyguladim.mutlaka uygulayin minnettar kalicaksiniz bana.

İdrar mi? Yok artik. Bu kadarina da pes. Burda degisik degisik seyler okumaya alistim da yok otlari kaynatip sigir iligini pisirip kafaya surmek falan yani nispeten katlanilir seyler. Ama idrar? Mide nasil kaldirir bunu ya :/

İdrar mi? Yok artik. Bu kadarina da pes. Burda degisik degisik seyler okumaya alistim da yok otlari kaynatip sigir iligini pisirip kafaya surmek falan yani nispeten katlanilir seyler. Ama idrar? Mide nasil kaldirir bunu ya :/

Kendi idrarım sonuçta...banyoda döküyorum...ne var bunda....ben burada fayda gördüğüm şeyi söylüyorum sizler yararlanasınız diye

hamam otu zehirli, kullanmaman daha iyi, özellikle kokusunu solumak çok zararlı...

uyarın için sağol zararlı olduğunu duymuştum hatta biri ölmüş...ama hamamda ölmüş kadın...evde hamam gibi bi ortam olmadığı için buharlaşma vs.. problem olmadı...ben çok rahatım tüyler 10 tane falan çıktı :16: yapmaya da devam edicem...çevreme de kullanmalarını öneriyorum

arsenik içeriyor, deriden de emilip kana karışabilir bence dikkatli ol yine de...

merhaba , ben de senin gibi okuduklarımdan böyle yapmaya karar verdim..tüylerimin uzamasını bekliyorum ve işe yarayacağına inanıyorum.. ama aktardan istedim bana verdiği pakette tüy dökücü krem yazıyor sinir oldum daha içini açığ da bakmadım... bu kullandığınız toz nasıl bir şey sizin ki nasıl...bi de tüyleri aldıktan hemen sonra mı yapıyorsunuz..yakıyor mu cildi..

merhaba , ben de senin gibi okuduklarımdan böyle yapmaya karar verdim..tüylerimin uzamasını bekliyorum ve işe yarayacağına inanıyorum.. ama aktardan istedim bana verdiği pakette tüy dökücü krem yazıyor sinir oldum daha içini açığ da bakmadım... bu kullandığınız toz nasıl bir şey sizin ki nasıl...bi de tüyleri aldıktan hemen sonra mı yapıyorsunuz..yakıyor mu cildi..

evet yakıyor..benim aldığım toz şeklinde...zehirli olduğu söyleniyor... ama ben bilerek kullanıyorum..ninem hamam tozu kullanırmış hep

anladım..benim aldığımda paket üstünde nora tüy dökücü yazıyor acaba o hamam tozu mudur ki bilen var mı..

ben de yarın yapıcam karar verdim..ilk aldığımda önce idrar sürcem idrarı bekletip sonra da hamam tozu nu idrarla karıştırıp 2 dk bekletcem...sonraki iki gün de limonla tuz sirke sürcem...belki böyle daha iyi yanar kökler...gelişmeleri yazarım inş....

Back