• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam Böcekleri şelalesi ve 3 kişilik çekirdek ailem

Yaptık hâlâ da yapıyoruz akşam da jel sürdük her yere tekrardan çaresi yok umarım Allah bizi burdan kurtarır ne diyim
Jel olmaz hamam böceği yemi var yiyor yuvasına gidiyor oradaki herkes yani bütün böcekler hep birlikte ölüyor. Soykırım gibi bir şey. Araştırın onu maalesef acımasızca ama sizin durumunuzda önerebilirim

Ettik onları iki gün tuttular otelde sonra geri gönderdiler ama ilaçlamadılar biz firma tuttuk ilaçladık evi boşalttılar sadece adam kapıyı açmıyo çoğu eşyaya izin vermedi polis dahi izinsiz giremeyiz dedi ki eşim polis benm yapamadı yani
Eşin polis olmasına rağmen taşınmam imkansız diyorsan senin asıl problemin böcek değil eşindir. Ben de sandım ki asgari ücretle geçinen garibanıntekisiniz. Saçmalamayın bir an önce taşının hemen

Ben olsam eşime resti çekerim bu evi taşıyacaksın ve sen bu evi taşıyana kadar ben eve girmeyecegim derim ailemin yanına ya da kayınvalidenin yanına giderim

Polis maaslari ne kadar ki size aylik odemesi 44 bin olan kredi çıktı? Ustune siz bir de kiradasiniz ve cocuk yaptiniz?

Bocek konusuna gelince, bayer'in k-othrine isimli ilaci var, kokusuz guvenli bir ilac, ustune raid'in hamambocegi tabletleri var. Benim eski evimde de hamam böceği seli olusmustu, 2 ust katimdaki manyak guvercinci yuzunden. 3 kez kendi evimi ilaclatma, guvercinleri kovdurma (site hayatinin faydalari) ustune sürekli ozonla temizlik, onun evini temizletme, kanalizasyomlari ilaclatma, apartman kat aralarini ilaclatma derken, son ilaclama firmasi evdeki delikleri de kapadi ve biz kurtulduk. Ama evde raidler sabit dururdu ve k-othrine sisemiz hep olurdu.

Söylediklerinizde haklısınız ama evet bebeğimin üstüne çıkıyor ısırmıyor ama yatakta var elbiseler arasında var ben çamaşır asıyorum mecbur bebeğin kıyafetleri yere düşüyor yerde zehir var o kadar zor ölen bir böceğin zehrinden bahsediyorum . Uzaktan bakınca herkes için kolay şikayet konusunda da hamam böcekleri istilasına uğrayan adanalı ailenin haberine bakın neler yaşadıklarının videosu var ve şikayetlerinin ne kadar kaale aldıklarını görürsnüz
Kimse kolay olduğunu söylemiyor ki?
Sadece yanlış dua ediyorsunuz..
Ağzınızdan çıkanlar kaderiniz oluverir bir anda sonra çok pişman olursunuz..
Evet yaşadığınız şey çok zor ama bunun için ölmeyi dilemeyin.
ALLAH'tan yardım dileyin, sağlık, imkan dileyin.
Siz şöyle bir dua edin "ALLAH'ım sen ol dersin her şey olur, bana tez zamanda böcek olmayan tertemiz bir eve geçebilmeyi nasip et." bunu sürekli dileyin.

ALLAH yardımcınız olsun, umarım en kısa zamanda tertemiz bir eviniz olur.

Çok sıkıldım artık bebeğime çok üzülüyorum maddi manevi alt üst olmuş durumdayım

Sizin psikolojiniz aşırı bozulmuş. Mutlaka destek almalısınız ve evinizi değiştirmelisiniz. Ha am böcekleri çok zor biliyorum, ben de öyle bir evde 3 yıl oturdum ama bunun çözümü ölmeyi dilemek ya da keşke doğurmasaydım demek değil. Lütfen destek alın. 🙏 hala lohusanız, psikolojiniz çok değişken, bu durum daha ciddi durumlara verilmeden lütfen çözüm bulun.

Canım hamam böceğinin kesin çözümü borik asit. Bunu eczanelerde bulabilirsin. Yoksa getirtebilirler. Patates haşlayacaksın sonra içine biraz pudra şekeri bir paket de borik asit koyacaksın. Sonra bundan küçük küçük parçalar koparıp bebeğinizin ulaşamayacağı yerlere koyun. Bunu kesinlikle yapın. Sadece bir tane böcek bile yese yuvasına dönüp ölüyor onu yiyen tüm böcekler de ölüyor. Bütün binayı ilaçlatmadan bütün bina bu şekilde temizlenir. Hamam böceğine başka ilaç tesir etmiyor ne yazık ki. Bizim apartmanı sarmıştı. Sadece biz yaptık ve bütün apartman kurtuldu.

Back