Hamam Böcekleri şelalesi ve 3 kişilik çekirdek ailem

Bebeğim hiçbir yere ulaşamaz zaten 3 aylık yere bile indirmiyorum ama bilen bilir Üsküdar evlerini balkon yok denecek kadar küçük ve kapalı ev içinde kurutuyorum çamaşırları bebeğin kıyafetleri hepimizin düşüyordur veya yere duvara temas ediyordur . Zehir varken bile canlı böcekler hâlâ var kaldı ki ilaçlamasak ne olacak. Tablrtlerin en iyi markasını da aldık 1 tane dahi ölmedi rabletler bizde hiç işe yaramadı

Bütün dairelerde var belediye dahi zor ilgilendi

@leydii69 inan o kadar çaresizim ki uzaktan bakınca bi böcek yani ne ki diyorsun ama bakteri dolu bir böcek ve evimin her köşesimde zehir var bebeğime çok üzülüyorum keşke doğurmasaydım
Kıyamam yahu çok üzgünüm, demeyin öyle. Çok çaresiz bir durum anlıyorum sizi. Benim yönetici olduğum apartmana abim sığınmacı kiracı sokmuştu, evi o kadar pis kullandılar ki, hamam böcekleri koloni kurmuştu. Kapısının önünde böcekler fink atıyordu. Zamanla tüm apartmanı sardı. Biz o kiracıyı çıkarıp, apartmanı art arda üç ay boyunca ilaçlattık. Bakın apartmanı diyorum; sizin tek başınıza mücadeleniz bir işe yaramaz ve o aşamadan sonra profesyonel şirketlerle çalışmalısınız. O apartman için bayağı uğraştık, sonra böcek yüzü görmedik.

Demem o ki, çöp evde yaşayan bir de ev sahibinizmiş, bu bir hastalık; ondan ve pisliklerinden, kaçıp kurtulmaktan başka çıkar yol göremedim. Her şeyin bir çaresi bulunur, böyle konuşmayın.

Para ayarlamaya çalışıyoruz ama biraz maddi açıdan zorluk çekiyoruz İstanbul dayız araştıracam inşallah hastaneye yatırılır bir çaresi olur.
Aileniz yok mu para toplayana kadar birinizin ailesinin yanına dönün. Böcekten aşırı tiksinirim. Bu yüzden ev değiştirmişliğim var. Çok korkunç Allah yardım etsin

Arkadaşlar iyi niyetle evi ilaçla çamaşır suyuyla her yeri sil diyorsunuz ama evde 3 aylık bebek var. Soba kalorifer vs ev ısınıyor ve bu ilaç zehir de havaya karışıyor. Yetişkin için bile soluması tehlikeli.

Ust komsuyu sikayet edin. Belediye hem onun hem sizin evi ilaclasin. Siz de bebekle bir sure baska bir yerde kalin

Ust komsuyu sikayet edin. Belediye hem onun hem sizin evi ilaclasin. Siz de bebekle bir sure baska bir yerde kalin
Ettik onları iki gün tuttular otelde sonra geri gönderdiler ama ilaçlamadılar biz firma tuttuk ilaçladık evi boşalttılar sadece adam kapıyı açmıyo çoğu eşyaya izin vermedi polis dahi izinsiz giremeyiz dedi ki eşim polis benm yapamadı yani

O zaman tasinmaktan baska careniz yok belli ki lohusa depresyonu da yasiyorsunuz, hizlica daha huzurlu olacaginiz bir yere gecin bence

Adam böcekli evde tek basina çöplerle birlikte mi yaşıyor? Hamam bocegi dedigin sey 300 milyon yildir her türlü musibetten kacmis bir canlı onla mucadele edilir mi... Ingilterede bahceli evlerde cok fazla orumcek oluyo soyle ki ekim ayinda ozellikle her yer kayniyo. Okaliptus, tea tree ve lavanta karışımıni yerlere duvarlara sikiyorum ben gercekten gecmiyorlar oralardan. Hamambocegine de yarar muhtemelen. Zehir de koysan gene ölmez onlar en azindan dogal bisey kullan cocuk icin. Buldukca öldürüp atın.

Ya ben de çok kötü durumunuz sandım. Yani sonuçta eşiniz polismis düzenli geliri var. Lütfen maddi olarak zorlasa da o evden çıkmaya çalışın. Ben sizi anlıyorum bizim evde de vardı bir dönem psikolojim bozulmuştu şu an konuyu okurken bile çok kötü oldum. İnsan çok tiksiniyor.

Allah size gönlünüze göre bir ev versin inşallah.

Bazı özel durumlar var anlatamadığım ama şöyle diyim en basiti bizim aynı bulvarda evimiz var kiracı dava ile dahi çıkmıyor 44 bin kredi ödüyoruz ayda o aldığımız ev için ama kiracının bize ödediği aylık 8 bin ve biz de kiradayız zaten … Allah razı olsun çok teşekkür ederim de bizim için 2024 tam kabustu şuan da devam ediyor umarım bu evden biran önce çıkarz bir yol bulup

5 yılı doldurduysa kira tesbit davası açabilirsiniz. Dava açıldığı tarihten itibaren rayiç bedelden ödemesi çıkıyor. Bu şekilde tahliye davası uzun sürse bile normal bir kira alırsınız.

Bizim eski evimizde hamamböceği vardı. Markette satılan kapsüllerle çözmüştük. Zaten ısıran bir böcek değil. Sizi görünce de kaçar. Çok dert etmeyin. Hele kendinize beddua hiç etmeyin. Bundan 5 sene sonra umursamayacağınız olaylar için bugünü zehir etmeyin.

Çok haklısınız teşekkür ederim sadece bu anlattığım en basiti bazı çözülmesi zaman alacak durumlar da üst üste gelince kitlendim kaldım. Beşinci yılı Aralık ayında dolacak umarım vaat verdiği gibi çıkar sene sonuna da razıyım yeter ki olsun

Bize anlattığınız gibi içtenlikle durumu anlatan bir mektup yazın, Müge Anlı'ya gönderin. Kendisine gönderilen mektupları okuduğunu birkaç kez görmüştüm ve mektupla yardım isteyenleri geri çevirmemişti. Bir de akli melekeleri pek de yerinde olmayan, evini çöp eve çevirmiş bir adamın evini boşaltıp bir bakım evine yerleştirdiklerini hatırlıyorum. Ya yeni bir eve çıkmanız için ya da üst kattaki adamdan kurtulmanız için size yardım edebileceğini düşünüyorum. Denemekten zarar gelmez. Bebeğiniz için üzüldüğünüzü vb tüm samimiyetinizle anlatın. Canlı yayında okumamasını rica edersiniz gerekirse.

rap dıye bi ilaç var ondan al her tarafa koy hepsı bayılacak

Evde böceklerin yuvalandığı bir yer vardır. Onu bul. Benim mutfakta buzdolabı içi idi kapı lastiklerini soktum tüm her yeri sildim ilaç sıktım. Mutfak dolapları altları bulaşık makinesi ne varsa köpük böcek ilacı sıktım tablet koydum. Kapıların aralık yerlerine de böcek ilacı sıktım aralara silikon doldurduk. Hiç ummadığın yerde yuvaları oluyor onu bul. Yuva yok olunca zamanla bitiyor. Kullanılmayan eşyaların olduğu yerler kiler gibi kullandığın yerler çok fazla insan eli değmeyen yerlere yuva yapıyorlar.

İnsan evini böcek basıyor diye niye "Allah ım canımı al" duası eder ki?

Şimdi için demedim büyüyecek emekleyecek ileride. Ne kadardır orada oturuyorsunuz? Taşınmaya çalışın. Zehirleri de açıkta tutmayın, bir kaç gün önce fare zehiri sıcakta buharlaşıp havaya karışıp bir aileyi zehirledi. Dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…