- 10 Mayıs 2021
- 125
- 93
- 29
-
- Konu Sahibi Sajenmiok1903
4 katlı bina ustlerde ev sahipleri oturuyor onlar yapmadı ilk girdiğimiz zaman da çıkıyordu söyledik ilaclatcam demişti ama lafta kaldı Onlara da sorayim bı evlerinde falan var mı olmasa onlarda yapsın teşekkür ediyorumApartmandaysanız sadece sizin ilaçlamanız bitirmez ki. Tüm apartmanın bahçenin falan ilaçlanması gerekiyor.
Kesinlikle vardır onlarda da, ilaçlanması şart tüm dairelerin. Şöyle de olabilir ilaçlamayı yeni yaptıysanız böceklerin ilacı yuvalarına tasımaları gerek hepsinin ölmesi için. Zamanla bitebilirler. Ama yine de dediğim gibi diğer daireler ilaçlanmadıgı sürece oradakiler size sizdekiler oraya gitmeye devam edecek.4 katlı bina ustlerde ev sahipleri oturuyor onlar yapmadı ilk girdiğimiz zaman da çıkıyordu söyledik ilaclatcam demişti ama lafta kaldı Onlara da sorayim bı evlerinde falan var mı olmasa onlarda yapsın teşekkür ediyorum
Öncelikle ilaçlarsanız bile bir süre görürsünüz hamam böceği yumurtaları asla ölmüyor. En ufak delik pul herşeyi kaparım ben öyle yapmıştım evin her yerini kontrol edin lavabo deliklerini hep kapalı tutun ordan çıkıyorlar. Ve bir tane ilaç var biz onun çok faydasını gördük duvar kenarlarını makinaların arkasına sıkın ekliyorum ben yaşadım ve bunlar syesinde kurtuldum . Aynı zamanda asla mutfak tezgahında çöp bulaşık ekmek kırıntısı dahi yerlerde bırakmayın en önemli dikkat etmeniz gereken şeyler bunlar. BAYER K OTHRINE SC 50 HAŞERE İLACIKizlar bilgisi olan varsa rica ediyorum yardımcı olsun delircem evim alt bahceli kat biraz eski hamam böceği sardı iki gün arayla üst üste ilaclattik 1 hafta eve girmedik 1 yaşına gircek küçük bebegim var sonrasında koltuk hali evde ne varsa yikatirdim dip köşe güzelce temizledim her gün deli gibi temizlik yapıyorum ama hala tek tük goruyorum napcam bilmiyorum ilaçlamada ise yaramadi sanırım evi değiştirecek imkan yok maalesef şuan da bildiğiniz bı ilaç vs bizde de vardı bu yöntemle kurtulduk diyen var mı çıldırcam bebegim her tarafa haliyle dokunuyor iğrenç bı böcek napmaliyim nolur akıl verin
Trendyoldan almıştık tüp şeklinde ilaç. Her yere sıktık ne gelen var ne giden çok başarılı bir ilaçtı. Adını bilmiyorum ama hamam böceği yemi diye geçiyor olabilir.Kizlar bilgisi olan varsa rica ediyorum yardımcı olsun delircem evim alt bahceli kat biraz eski hamam böceği sardı iki gün arayla üst üste ilaclattik 1 hafta eve girmedik 1 yaşına gircek küçük bebegim var sonrasında koltuk hali evde ne varsa yikatirdim dip köşe güzelce temizledim her gün deli gibi temizlik yapıyorum ama hala tek tük goruyorum napcam bilmiyorum ilaçlamada ise yaramadi sanırım evi değiştirecek imkan yok maalesef şuan da bildiğiniz bı ilaç vs bizde de vardı bu yöntemle kurtulduk diyen var mı çıldırcam bebegim her tarafa haliyle dokunuyor iğrenç bı böcek napmaliyim nolur akıl verin
Evde 1 yasinda bebek varmis, o kadar ilaca zehirlenir sonundabahçe ilaçlanmadı mı? asıl ilaçlamaya bahceden başlanması daha doğru olurdu diye dusunuyorum kaynağının bulunması lazım önüne geçebilmeniz için.
Bu arada daire yada varsa aynı zamanda bahçe balkon kapı önlerinizi düzenli olarak ilaçlarsanız yada silme suyunuza ilaç koyup o sekilde silerseniz eve girmeye calısırken daha ters dönüyorlar
Benim evi basmıştı ilaçlama şirketine ilaçlattım, marketlerden spreyler vs ne ne yaptıysam kurtulamadım. Ta ki kapıcı jel önerene kadar. İnternetten de araştırdım evet işe yarıyormuş. İnır mısınız sıktığım gibi etkisini gördüm. Şimdi ara sıra önlem olsun diye sıkıyorum. Eczanede satılıyor. Kırmızılı bişey. Bayer marka da var ama o daha pahalı. Bu arada ben eczanedeyken bir veteriner hekim kırmızı olanı önermişti daha etkili diye fiyatı da yarı yarıyaydı. İsmini hatırlamıyorum şu an evde değilim.Kizlar bilgisi olan varsa rica ediyorum yardımcı olsun delircem evim alt bahceli kat biraz eski hamam böceği sardı iki gün arayla üst üste ilaclattik 1 hafta eve girmedik 1 yaşına gircek küçük bebegim var sonrasında koltuk hali evde ne varsa yikatirdim dip köşe güzelce temizledim her gün deli gibi temizlik yapıyorum ama hala tek tük goruyorum napcam bilmiyorum ilaçlamada ise yaramadi sanırım evi değiştirecek imkan yok maalesef şuan da bildiğiniz bı ilaç vs bizde de vardı bu yöntemle kurtulduk diyen var mı çıldırcam bebegim her tarafa haliyle dokunuyor iğrenç bı böcek napmaliyim nolur akıl verin
İki gün arayla üst üste değilde 14 gün arayla iki defa ilaçlatılmalı diye biliyorum.Kizlar bilgisi olan varsa rica ediyorum yardımcı olsun delircem evim alt bahceli kat biraz eski hamam böceği sardı iki gün arayla üst üste ilaclattik 1 hafta eve girmedik 1 yaşına gircek küçük bebegim var sonrasında koltuk hali evde ne varsa yikatirdim dip köşe güzelce temizledim her gün deli gibi temizlik yapıyorum ama hala tek tük goruyorum napcam bilmiyorum ilaçlamada ise yaramadi sanırım evi değiştirecek imkan yok maalesef şuan da bildiğiniz bı ilaç vs bizde de vardı bu yöntemle kurtulduk diyen var mı çıldırcam bebegim her tarafa haliyle dokunuyor iğrenç bı böcek napmaliyim nolur akıl verin
Ben de bu ilaci tavsiye edecektim.enistem ziraat muhendisi o vermisti.sprey sisede sulandirip kenar kose her yere sikiyorum butun boceklerde cok etkili.kokusu zararli degilmis ama ben yine de dikkat ediyorum.Öncelikle ilaçlarsanız bile bir süre görürsünüz hamam böceği yumurtaları asla ölmüyor. En ufak delik pul herşeyi kaparım ben öyle yapmıştım evin her yerini kontrol edin lavabo deliklerini hep kapalı tutun ordan çıkıyorlar. Ve bir tane ilaç var biz onun çok faydasını gördük duvar kenarlarını makinaların arkasına sıkın ekliyorum ben yaşadım ve bunlar syesinde kurtuldum . Aynı zamanda asla mutfak tezgahında çöp bulaşık ekmek kırıntısı dahi yerlerde bırakmayın en önemli dikkat etmeniz gereken şeyler bunlar. BAYER K OTHRINE SC 50 HAŞERE İLACI