• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam böceği kabusu!!

ipeekk_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
122
36
18
32
Günaydın arkadaşlar bu yaz bu haşereler konusunda tek dertli ben miyim bilmiyorum ama;geçen sonbaharda ev,daha geçenlerde de çevre ilaçlaması yapılmasına rağmen bir hafta içinde 2 kocaman hamam böceği gördüm ama gerçekten abartmıyorum bu arkadaşlar resmen hormonluydu kesinlikle normal büyüklükte değillerdi..Bir kere daha denk gelirsem foto atacağım zaten..2 altta oturan komşumun evinde de akrep çıkmış onu duyunca da iyiden iyiye sıkıntıya girdim..Aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar var mı aramızda neler yapıyorsunuz?biraz da fobim var diken üstündeyim resmen:(

Fikri veya tecrübesi olan arkadaşlardan yardımcı olacak kimse yok mu:(

Jel ilaclama var kiz kardesimin esi tavsiye etti bize de suan ilac kargoda mutfagimda gece cikiyor benim de :sopa: Kendisi ilaclama da calisiyor mutfak banyo wc gibi yerlere toplu igne basi kadar 50 cm bosluklarla damlat 8 ay rahat edersin dedi. Size de ise yarar buyuk ihtimal insan evinde huzursuz oluyor :rolleyes:
Çok teşekkür ederim ya gerçekten umarım sorunu çözer adı nedir ürünün:)İlaçlama da yapılıyor halbuki ama etkili mi olmuyor anlamıyorum ben 2 kere gördüm ikisi de büyüktü sizinkiler ne durumda büyükler mi!!Ve evet hava karardığında faaliyete geçiyorlar:))!!

Çok teşekkür ederim ya gerçekten umarım sorunu çözer adı nedir ürünün:)İlaçlama da yapılıyor halbuki ama etkili mi olmuyor anlamıyorum ben 2 kere gördüm ikisi de büyüktü sizinkiler ne durumda büyükler mi!!Ve evet hava karardığında faaliyete geçiyorlar:))!!

Max force platin 20 gr hamambocegi jel ilaci

Ismi bu benimkinn. Cok buyuk degiller alman hamambocegiymis adi :KK43:
Insallah sizdede ise yarar cunku ayni hayvan grubundalar.
Tez zamanda kurtulmamiz umidi ile :halay:

Max force platin 20 gr hamambocegi jel ilaci

Ismi bu benimkinn. Cok buyuk degiller alman hamambocegiymis adi :KK43:
Insallah sizdede ise yarar cunku ayni hayvan grubundalar.
Tez zamanda kurtulmamiz umidi ile :halay:
Çok teşekkür ederim bakayım şimdi..Baktım şimdi benimkiler amerikan olabilir biraz obezler çünkü :D Siz de sürekli çıkıyor mu ve en önemlisi karşılaşma anında ne yapıyorsunuz nası uzaklaştırabiliryorsunuz evden..Ben gerçekten irkiliyorum görünce çok değişik bir canlı resmen turbolu gibiler hemen harekete geçiyorlar ve dengesiz hareket edip korkutuyorlar beni üstümüze falan koşarak!!Ve iyi ki ikisininde de tek değildim evde..Görünce ne yapmalıyım siz ne yapıyorsunuz,nasıl yaklaşıyorsunuz o büyüklere karşı saldırmıyorlar de mii:)!!!

Biz de apartman olarak çok çekmiştik hatta bizimkilerin arasında beyazları da vardı evrim geçirmiş gibi taşındık yine geldiler sonra bimde galiba satılan küçük kutularsa zehirler var onları koymuştuk şu an tek hamamböceği yok şükür

Biz de apartman olarak çok çekmiştik hatta bizimkilerin arasında beyazları da vardı evrim geçirmiş gibi taşındık yine geldiler sonra bimde galiba satılan küçük kutularsa zehirler var onları koymuştuk şu an tek hamamböceği yok şükür
Hadi ya beyaz olan hamam böceği ilk kez duyuyorum evrimin son halkası onlar galiba!!Bimdekilere de bakacağım teşekkür ederim umarım engeller eve girmelerini..Karşılaşma anları da beni bitiriyor kocaman oldukları için karşılaşma anında ne yapıyorsunuz nası uzaklaştırabiliryorsunuz evden..Ben gerçekten irkiliyorum görünce çok değişik bir canlı resmen turbolu gibiler hemen harekete geçiyorlar ve dengesiz hareket edip korkutuyorlar beni üstümüze falan koşarak!!Ve iyi ki ikisininde de tek değildim evde..Görünce ne yapmalıyım siz ne yapıyorsunuz,nasıl yaklaşıyorsunuz o büyüklere karşı saldırmıyorlar de mii:)!!!

Hadi ya beyaz olan hamam böceği ilk kez duyuyorum evrimin son halkası onlar galiba!!Bimdekilere de bakacağım teşekkür ederim umarım engeller eve girmelerini..Karşılaşma anları da beni bitiriyor kocaman oldukları için karşılaşma anında ne yapıyorsunuz nası uzaklaştırabiliryorsunuz evden..Ben gerçekten irkiliyorum görünce çok değişik bir canlı resmen turbolu gibiler hemen harekete geçiyorlar ve dengesiz hareket edip korkutuyorlar beni üstümüze falan koşarak!!Ve iyi ki ikisininde de tek değildim evde..Görünce ne yapmalıyım siz ne yapıyorsunuz,nasıl yaklaşıyorsunuz o büyüklere karşı saldırmıyorlar de mii:)!!!
öncelikle bu korkunuz gerçekten boşuna çünkü onlar sizi görünce o kadar hızla kaçıyorlar ki ama gerçekten çok iğrençler biz öldürüyoduk ama tabi ki o kadar hızlı ürüyolar ki heryere yumurta bırakıyolar komple apartman ilaçlandı ama boşuna o yumurtaları da temizlemeniz lazım inşallah işe yarar hamamböceği çok sevimsiz ya evde

Yalnız o böcek hamamböceği değil kalorifer böceği bizim mutfakta da var ne zamandır şu anlık kökünü kazıyamadım ama mutfağın yer yerine boraks koydum ona değerse eğer ölüyor ama değmezse de ölmüyor çok zor bi böcek türü.

öncelikle bu korkunuz gerçekten boşuna çünkü onlar sizi görünce o kadar hızla kaçıyorlar ki ama gerçekten çok iğrençler biz öldürüyoduk ama tabi ki o kadar hızlı ürüyolar ki heryere yumurta bırakıyolar komple apartman ilaçlandı ama boşuna o yumurtaları da temizlemeniz lazım inşallah işe yarar hamamböceği çok sevimsiz ya evde
Evet öyle ama gerçekten elimde değil görünce tuhaf oluyorum zaten sadece bu böceğe karşı diğerleriyle ilgili bir problem yok..Çok dengesiz hareket ediyorlar ve görüntüsü çok soğuk..Erkekler özellikle bu konuda çok soğukkanlılar ben bir kez böcek ilacı ile yaklaşmaya çalıştım fıslatır fıslatmaz bir kaçışı var aklımı aldı ve hiç tınlamadı bile..Evet hızlı ürüyorlarmış iyice tedirgin olmaya başladım ya yine girer yumurta bırakırsa..Bu haftasonu yalnızım ve karşılaşınca nası öldürebilirim siz görünce kaçırmadan nasıl hallediyordunuz büyük olanları bu gerçekten benim için sıkıntılı bir durum umarım yardımlarınız sayesinde başarabilirim

Yalnız o böcek hamamböceği değil kalorifer böceği bizim mutfakta da var ne zamandır şu anlık kökünü kazıyamadım ama mutfağın yer yerine boraks koydum ona değerse eğer ölüyor ama değmezse de ölmüyor çok zor bi böcek türü.
O da hemen hemen aynısı..Sadece değdiğinde öldüren bir ilaca da ümit bağlamalı mıyız bilmiyorum ki sizinkiler de büyük müydü peki?

Raid in spreyi var o bulunsun elinizin altında ..Karşılasinca üstüne sıkarsiniz
Var aslında ama..bir kere cesaret ettim fıslattım resmen duş aldı tınlamadı bile ikisi de normale göre büyüktü..büyükleri pek etkilemiyor sanırım ilaçlar çünkü evde ilaçlanmıştı!

Evet öyle ama gerçekten elimde değil görünce tuhaf oluyorum zaten sadece bu böceğe karşı diğerleriyle ilgili bir problem yok..Çok dengesiz hareket ediyorlar ve görüntüsü çok soğuk..Erkekler özellikle bu konuda çok soğukkanlılar ben bir kez böcek ilacı ile yaklaşmaya çalıştım fıslatır fıslatmaz bir kaçışı var aklımı aldı ve hiç tınlamadı bile..Evet hızlı ürüyorlarmış iyice tedirgin olmaya başladım ya yine girer yumurta bırakırsa..Bu haftasonu yalnızım ve karşılaşınca nası öldürebilirim siz görünce kaçırmadan nasıl hallediyordunuz büyük olanları bu gerçekten benim için sıkıntılı bir durum umarım yardımlarınız sayesinde başarabilirim
Yani zaten çok zor ölüyolar elinizin altında bişeyle vurup öldürün yapcak bişey yok

Back