• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri hamadı sampuanını kullanan ve oneren var mı?

melinda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
1.930
796
173
Merhaba sampuanimi degistirmeyi dusunuyorum internette arastirdim organicuma karar verip eczane ye gittim. Bana hamadi sampuani cok ovduler bir de serumu varmis ister sampuan icine koyuyoruz istersek sac diplerine suruyoruz. Eco damgali oldugu ve bircok organik denilen sampuan lar gibi olmadigini soylediler hatta onkoloji hastalari bile kullaniyormus ve hayvanlar uzerinde degil avrupada unlu bayanlarin saclarinda test edilmiş vs. O sirada iki kisi de ardarda sampuandan aldi biara acaba figüran mi bunlar diye dusunmedim deil de yok artik:)) internette pek bisey bulamadim bu sampuanla ilgili almadan da ciktim pisman olmayim diye fiyati 60 tl serum ise 70 tl. Az degil yani ama dedikleri gibiyse deger cunku benim saclarima hersey iyi gelmiyor.

Kullanan arkadaslar deneyimlerinizi paylasir misiniz?

Merhaba sampuanimi degistirmeyi dusunuyorum internette arastirdim organicuma karar verip eczane ye gittim. Bana hamadi sampuani cok ovduler bir de serumu varmis ister sampuan icine koyuyoruz istersek sac diplerine suruyoruz. Eco damgali oldugu ve bircok organik denilen sampuan lar gibi olmadigini soylediler hatta onkoloji hastalari bile kullaniyormus ve hayvanlar uzerinde degil avrupada unlu bayanlarin saclarinda test edilmiş vs. O sirada iki kisi de ardarda sampuandan aldi biara acaba figüran mi bunlar diye dusunmedim deil de yok artik:)) internette pek bisey bulamadim bu sampuanla ilgili almadan da ciktim pisman olmayim diye fiyati 60 tl serum ise 70 tl. Az degil yani ama dedikleri gibiyse deger cunku benim saclarima hersey iyi gelmiyor.

Kullanan arkadaslar deneyimlerinizi paylasir misiniz?

Öncelikle sacların boyalı mı boyasız mı onu öğrenmek istiyorum.Hamadi ile sacımı bir kez yıkadım mesela(almadım ama)o dönem sıfır boya olan saclarım bile cok karıstı.Gerçi sen de bilirsin ki organik ve bitkisel sampuanlar bu etkiyi gösterirler.Kremle beraber kullanmak zorunda kalıyorum ben her zman bu yüzden.Ben kullandıktan sonra almaktan vazgectim Hamadi'yi ama sana belki çok ii gelir bilemiyorum ama benim fikrim su yönde o kadar para vermek yerine Türkiye'de de tamamen sertifikalı organik üretim yapan firmalar var.Hem cok daha uygun ve kaliteli olduguna inanıyorum sahsen ben kullanıyorum ve benim bebe sacı gibi dedikleri saclar cıktı.(Markasını vermeyeyim simdi reklam yapıyor gibi olmak istemiyorum :)

Sacimin uclarinda kutulamadigim balyajim var. Bildigimiz bitkisel sampuanlardan daha cok karistiriyorsa istemem gerci vazgectim cok pahali gercekten az fiyata ise yarayan cok sampuan var suan kullandiklarim iyi ama degisme zamanim geldi. Siz ne kullaniyorsunuz ozelden yazarmisiniz? Arastirma halindeyim organicum kafama yatiyo ama bilmiyorum. Hem sampuan hem sac kremi onerilerine acigim:)

Back