• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamılelık belırtılerım bır anda kesıldı:(

Baby_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
4
3
36
42
Bana yorum yapabılcek olan var mı?
Yaklasık 4,5 5 haftadır hamıleyım beta hcg degerlerım ıkı kat olmasa da artıs gosterıyor.ılk baslarda gogus hassasıyetı kasık agrısı vardı ama uc gundur hıcbırsey yok.dort gun sonra doktor keseyı gormemız lazım yoksa gebelık olmayabılır degerlerın cok dusuk dedı.sızce bebek dusucekmı?

kimse düşecek yada düşmeyecek diyemez canım hakkında hayırlısı olsun ama herkes belirtileri dibine kadar yasamıyor. benim ne mide bulantım ne baska belirtim oldu mesela. belirtinin olmamasını kafaya takmamalısın :)

Bana yorum yapabılcek olan var mı?
Yaklasık 4,5 5 haftadır hamıleyım beta hcg degerlerım ıkı kat olmasa da artıs gosterıyor.ılk baslarda gogus hassasıyetı kasık agrısı vardı ama uc gundur hıcbırsey yok.dort gun sonra doktor keseyı gormemız lazım yoksa gebelık olmayabılır degerlerın cok dusuk dedı.sızce bebek dusucekmı?
Bnde de aynı oldu 2 kat artması kese düzensiz dedi düşük oldu maalesef doktorla inatlaştım ama haklı çıktı trombofili paneli testi yaptır mutlaka

Bnde de aynı oldu 2 kat artması kese düzensiz dedi düşük oldu maalesef doktorla inatlaştım ama haklı çıktı trombofili paneli testi yaptır mutlaka
Tsk ederım hakkımızda hayırlısı olsun 37 yasındayım ılk cocugum olucak o yuzden cok streslıyım bu konuda o da etkılıyor sanırım🙏🏻

Benim de tahmini 5+2 ama hiç belirtin yok arada kasiklarim ağrıyor göğüslerim dokununca açıyor bende çarşamba göreceğim keseyi

Düzensiz değer derken değerler kaç ki.? Böyle ezbere olmasın yazarsanız bizde fikir iletelim🙏🏽

Düzensiz değer derken değerler kaç ki.? Böyle ezbere olmasın yazarsanız bizde fikir iletelim🙏🏽
Benım 5 haftalıkken 352 cıkmıstı betahcg 3 gun sonra 930 cıktı.bır daha baktırmadım akışına bıraktım artık ve de doktoru degıstırdım cunku sadece moralımı bozuyor.bugun baska bır doktora gıdıcem ıns hayırlısıyla olur 🙏🏻

Benım 5 haftalıkken 352 cıkmıstı betahcg 3 gun sonra 930 cıktı.bır daha baktırmadım akışına bıraktım artık ve de doktoru degıstırdım cunku sadece moralımı bozuyor.bugun baska bır doktora gıdıcem ıns hayırlısıyla olur 🙏🏻
[/ evet böyle şeylerde doktor gerçekten önemli. Aslında iyi deger yine bi kan verin artışa göre doktor net birşey söyler

Sonuçtan haberdar edin lütfen🙏🏽🥰

Back