HAlsizlik

canan43

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
61
11
28
Üzerimde bi kaç gündür halsizlik var sürekli uyuyorum bunun nedeni sizce nedir

Vitamin eksikligi olabilir. Halsizlik yorgunluk ve dikkat daginikligi bu durumda cok goruluyor.

Depresyon
Kansızlık
Vitamin eksikliği

biz bilemeyiz ki hangisi veya başka bi şey mi?
Sadece halsizlik mi yan belirti başka bi şey yok mu?

Demir eksikliği
B12 eksikliği
Böbrek sorunları
Depresyon
Hamilelik
Mevsim değişikliği
Vs...vs...
Çok genel bir problem yorgunluk, bir çok hastalığın belirtisi olabilir.
Bir dahiliye uzmanına gidip detaylı kan tahlili yaptırırım ben olsam. Ki zamanında öyle yapmıştım. Vitamin eksikliği çıktı sebebi.

Uykmdan sürekli uyanıyorum günün 24 saati yatsam uyurum midemde şişkinlik halsizlik aniden duygularım degişiyo falan

Demir ve vitamin eksikligim yok yeni ölçtürdim bebek bekliyoruz belki ondan olabilir

Kan tahlilinde bir sey cikmadiysa ya regl ya bebek cunku ikisinde de oluyor

Bende öyleyim ve bir baktım regl olmuşum. Bende huy değiştirdi bu olay milletin beli karnı göğsü ağır bende şişkinlik uyku olarak belirti veriyor bitene kadar devam. çok kötü olursam duş alıyorum gün içinde biraz gözüm açılıyor. Bide sade kahve içince gözler Çakı gibi ama vücutta yine takat yok

Sizin duymak istediğiniz hamile olabilirsiniz cümlesi sanırım ama arkadaşların dediği gibi bir rahatsızlıktan dolayida olabilir. Günlük yaşamınızı etkileyecek şekildeyse doktora gorunun, istiyormuşsunuzda inşallah hamilesinizdir.

Aynı sorun bendede var cnm uzun zamandır kan tahlili yaptırdım tesadüfen kansizmisim bide çok unutkanlık yapıyor bende kan ilacı kullanıyorum ama gnc women var onu almak istiyorum vitamin olarak oda çok pahalı 100 küsür fiyati... seninde olabilir böyle bidurum....

1 hamılelık
2 depresyon
3 yorgunluk
4 hadı bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…