Halsizlik, tahlil sonuçlarım

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Arkadaşlar halsizlik, baş ağrısı ve sinir ile doktora gittim. Ve doktor kan tahlili, ıdrar tahlili yaptırdı.
Idrar tahlili deki değerler biraz sıkıntılı çıktı. Idrar yolu enfeksiyonu dendi ve bir aya yakın bir zamandır ilaç kullanıyorum.
Sedim testi de yapıldı ve bu sonuca bakmadı doktor. Ama ben vücudumda iltihaplanma olabileceğinden şüpheleniyorum.
Anlayan varsa değerlerim yazsam bakabilir misiniz?

Sedim 30dk sonuç 1
Sedim 1 saat sonuç 4
Bu tam olarak nedir

Sedim ne bilmiyorum ama lökosit yani enfeksiyonun çok yüksek çıkmış bunun için muhakkak tedavi gerekiyor.
Evet şuan azosilin diye bir ilac kullanıyorum. Bir ay oldu ilacım bitince tekrar doktora gidicem. Bakteri cidden çok fazla çıktı neden bilmiyorum ama korkmaya başladım doktor da çok açıklama yapmadi hatta hiç açıklama yap. Adı sadece ilaç yazdı bana

Gümüş suyu araştır bakterileri virüsleri parazitleri yok ediyor özellikle bakterileri antibiyotik bile bunlardan birini yok ediyormuş sadece

Eser miktarda idrarda protein kaçağı var lökosit baya yüksek enfeksiyon tavan yapmış benimde hep enfeksiyon oluyor ayaklarınızı usutmeyin ve papatya çayı tüketin hergün bir bardak

Eser miktarda idrarda protein kaçağı var lökosit baya yüksek enfeksiyon tavan yapmış benimde hep enfeksiyon oluyor ayaklarınızı usutmeyin ve papatya çayı tüketin hergün bir bardak
Teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alicam
Protein kaçağı neden oluyor acaba
Enfeksiyon neden bu kadar yüksek çıktı anlamadım bir aydır ilaç kullanıyorum tekrar tahlil yaptiricam

Teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alicam
Protein kaçağı neden oluyor acaba
Enfeksiyon neden bu kadar yüksek çıktı anlamadım bir aydır ilaç kullanıyorum tekrar tahlil yaptiricam
Bobrekte filtre yapan dokular zarar gördüğü zaman protein kaçağı oluşuyor çok ağrı kesici icermisiniz normal zamanlarda veya bir böbrek rahatsızlığı gecirdiniz mi bunlar önemli protein kacaginda bilgim bukadar inşallah tez zamanda iyilesirsiniz

Yok hiç hap kullanmam normalde
Ağrı kesici de içmiyorum
Korktum ama doktor da bir şey demedi yine kontrole gidicem bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…