Halsizlik mide bulantilari

Kizlar bulantilar ne zaman geciyor

• Hic gecmiyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

Rmyslym351

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
17
3
28
Kizlar yaklaşık 4 aylik hamileyim hayattan sogudumn desem yeridir . 4 aydir her gün kusuyorum hamile kaldigimda 69 kiloydum simdi 61 kiloyum hic birşey yiyemiyorum. Calisan bir bayanim isten gelir gelmez yatiyorum o kadar halsiz dermansiz dustumki ne eve bakabiliyorum ne yemek hazirlayabiliyorum gerçekten artik aglayasim var kalkip evimi temizleyemiyorum kolumu kaldirmaya artik dermanim yok ne zaman geçiyor bulantilar benim ilk gebeligim bilmiyorum sizde boyle misiniz?

Canim gececek merak etme ben de 24 haftalik hamileyim .Yakin zamana kadar kustum islerimi yapamadim ,isten geldim yattim .Ama icinde bir can tasiyorsun vücudun buna adapte olmaya calisiyor.Bunlari yasamak isteyen hamile kalamayan bir cok insan var .Oyle düşün .Her sey guzel olacak bulanti gecince rahatlamiyorsun emin ol bel ,baş agrilari kramplar geliyor yerine .

Umarim inşallah kuzum doğru düzgün bir öğün yemek dahi yiyemiyorum çabucak geçer inşallah :KK43:
Canim gececek merak etme ben de 24 haftalik hamileyim .Yakin zamana kadar kustum islerimi yapamadim ,isten geldim yattim .Ama icinde bir can tasiyorsun vücudun buna adapte olmaya calisiyor.Bunlari yasamak isteyen hamile kalamayan bir cok insan var .Oyle düşün .Her sey guzel olacak bulanti gecince rahatlamiyorsun emin ol bel ,baş agrilari kramplar geliyor yerine .

Allah yardımcın olsun ben mide bulantisindan cok cektim :KK43: ev hanimiyim evde oldugum halde zordu birde calisiyorsun masallah yine iyi idare ediyorsun

gececek 4.ay bitsin kendine gelirsin ilk gebelik zor oluyor ben simdi 4.hamileyim bulantim halsizligim olmadi olsada evde 3 cocuk gozume bakiyor yatmak ne mumkun sen bos buldugun her an dinlen uyu evi temizligi takma gücün gelince yaparsin merak etme yeterki sen iyi ol gerisi hallolur canim :)

Bende aynı durumdayım. 6+1 deyim. Şimdiden çok çok kötüyüm. Heryer herşey kokuyor.hiç geçmiyor gün içinde hiç.zaten bulantı hiç geçmiyor birde kokuyu alır almaz anında çıkıyor. Boğazım ağrıdı kusmaktan. Nasıl geçecek zaman nasıl.:110:

X