- 7 Haziran 2016
- 161
- 85
- 13
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
Kan tahlili yaptırmalısınNe olucak benim bu halim ? 2 gün iyiysem 3. Gün hastayım. Valla kocam beni bi gün boşucakAdam allahtan bişey demiyor. Kaç gündür iyiydim yine bi enerjiklik vardı üstümde kendimi yemek yapmaya filan vermiştim. Bugün yine bi kalktım ki heryerim ağrıyo. Popoşumun üstüne kalkamıyorum
Bi hayattan kopukluk bi halsizlik. Acaba havalardan dolayımı oluyor anlamıyorun şayet yaz aylarındada böyleyim. Aranızda benim gibi olan varmı bayanlarbi öksürük bi ateş dahi yok. Sadece kemiklerim bile ağrıyor ve canım hiç bişey yapmak istemiyor
Sizde böylenoluyor musunuz ? Türünün son örneği ben miyim yoksa
Biraz önce eşim aradı napıyosun diye dur cevap verme ben tahmin edeyim halsizsin kesin bi yerin ağrıyo dediBana da oluyor
cumartesı tum evı temızleyıp yemek yapıp misafir agırlayacak enerjım var iken
pz gunu koltuktan dahı kalkmadım
dün de işyerınde tum gun uyukladım
aksam da hasta gbıydım mıdem bulanıyordu
aksam yemegı olarak eşim tost yaptı:)))
bugun de orta sekerım :) ben de siz gbıyım yani
illa haftanın bır gunu bı hastalıgım bi şikayetım olur
Kan tahlili yaptırmalısın
Demir eksikliği var mı diye baktır ondan halsizlik olabilir.
Çalışıyorum fakat sezonluktu bu cuma son. Maddiyat olarak sıkıntımız yok çok şükür eşimde yat gez alılveriş yap hayatın tadını çıkar ne yapcan çalışıpta diyor. Ama rvde duruncada böyle oluyorumBen de genelde hasta, halsiz, narin yapıda bir insanım.
Çalışıyor musunuz ya da bazı uğraşlarınız var mı??
Evde duruyorsanız bu şekilde atlatmanız mümkün değil bu durumu.
O zaman kurslara falan gitsen?Çalışıyorum fakat sezonluktu bu cuma son. Maddiyat olarak sıkıntımız yok çok şükür eşimde yat gez alılveriş yap hayatın tadını çıkar ne yapcan çalışıpta diyor. Ama rvde duruncada böyle oluyorum
o zaman yorgunluktur.Veya canın sıkkındırYaptırdım canım ya normal çıktı kanım..
ben eşime çok belli etmıyorumBiraz önce eşim aradı napıyosun diye dur cevap verme ben tahmin edeyim halsizsin kesin bi yerin ağrıyo dedidedim çok komik
Kan tahlili yaptırdım oda gayet normal çıktı
Canın sıkılıyor bence..Ne olucak benim bu halim ? 2 gün iyiysem 3. Gün hastayım. Valla kocam beni bi gün boşucakAdam allahtan bişey demiyor. Kaç gündür iyiydim yine bi enerjiklik vardı üstümde kendimi yemek yapmaya filan vermiştim. Bugün yine bi kalktım ki heryerim ağrıyo. Popoşumun üstüne kalkamıyorum
Bi hayattan kopukluk bi halsizlik. Acaba havalardan dolayımı oluyor anlamıyorun şayet yaz aylarındada böyleyim. Aranızda benim gibi olan varmı bayanlarbi öksürük bi ateş dahi yok. Sadece kemiklerim bile ağrıyor ve canım hiç bişey yapmak istemiyor
Ne olucak benim bu halim ? 2 gün iyiysem 3. Gün hastayım. Valla kocam beni bi gün boşucakAdam allahtan bişey demiyor. Kaç gündür iyiydim yine bi enerjiklik vardı üstümde kendimi yemek yapmaya filan vermiştim. Bugün yine bi kalktım ki heryerim ağrıyo. Popoşumun üstüne kalkamıyorum
ben de karanlıkta uyanmaktan nefret edıyorumkesinlikle saat farkından.
sabahları vücut karanlıkta kalkınca uyuma isteği oluyor ve dinç gezemiyor.
ben kan tahlilerimi yaptırdım turp gibiyim ama hep halsizim hep yorgunum.
doktor vitamin takviyesi verdi benden başkası içse uzaya fırlar ben yine aynı halsiz kadın..
toplaşalım saatleri geri alsınlar. varsın akşam erken olsun ben fazla elektrik faturası ödemeye razıyım ama böyle yorgunluk ömrümde görmedim.
Biraz önce eşim aradı napıyosun diye dur cevap verme ben tahmin edeyim halsizsin kesin bi yerin ağrıyo dedidedim çok komik
Kan tahlili yaptırdım oda gayet normal çıktı
Ne olucak benim bu halim ? 2 gün iyiysem 3. Gün hastayım. Valla kocam beni bi gün boşucakAdam allahtan bişey demiyor. Kaç gündür iyiydim yine bi enerjiklik vardı üstümde kendimi yemek yapmaya filan vermiştim. Bugün yine bi kalktım ki heryerim ağrıyo. Popoşumun üstüne kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?