• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halsizlik, bitkinlik, hep hastayım hepp

Tabanakuvvet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
161
85
13
Ne olucak benim bu halim ? 2 gün iyiysem 3. Gün hastayım. Valla kocam beni bi gün boşucak :110: Adam allahtan bişey demiyor. Kaç gündür iyiydim yine bi enerjiklik vardı üstümde kendimi yemek yapmaya filan vermiştim. Bugün yine bi kalktım ki heryerim ağrıyo. Popoşumun üstüne kalkamıyorum :işsiz:
Bi hayattan kopukluk bi halsizlik. Acaba havalardan dolayımı oluyor anlamıyorun şayet yaz aylarındada böyleyim. Aranızda benim gibi olan varmı bayanlar :KK51: bi öksürük bi ateş dahi yok. Sadece kemiklerim bile ağrıyor ve canım hiç bişey yapmak istemiyor:KK43:
Sizde böylenoluyor musunuz ? Türünün son örneği ben miyim yoksa :KK61:

Bana da oluyor
cumartesı tum evı temızleyıp yemek yapıp misafir agırlayacak enerjım var iken
pz gunu koltuktan dahı kalkmadım
dün de işyerınde tum gun uyukladım
aksam da hasta gbıydım mıdem bulanıyordu
aksam yemegı olarak eşim tost yaptı:)))

bugun de orta sekerım :) ben de siz gbıyım yani
illa haftanın bır gunu bı hastalıgım bi şikayetım olur

Ne olucak benim bu halim ? 2 gün iyiysem 3. Gün hastayım. Valla kocam beni bi gün boşucak :110: Adam allahtan bişey demiyor. Kaç gündür iyiydim yine bi enerjiklik vardı üstümde kendimi yemek yapmaya filan vermiştim. Bugün yine bi kalktım ki heryerim ağrıyo. Popoşumun üstüne kalkamıyorum :işsiz:
Bi hayattan kopukluk bi halsizlik. Acaba havalardan dolayımı oluyor anlamıyorun şayet yaz aylarındada böyleyim. Aranızda benim gibi olan varmı bayanlar :KK51: bi öksürük bi ateş dahi yok. Sadece kemiklerim bile ağrıyor ve canım hiç bişey yapmak istemiyor:KK43:
Kan tahlili yaptırmalısın

Bana da oluyor
cumartesı tum evı temızleyıp yemek yapıp misafir agırlayacak enerjım var iken
pz gunu koltuktan dahı kalkmadım
dün de işyerınde tum gun uyukladım
aksam da hasta gbıydım mıdem bulanıyordu
aksam yemegı olarak eşim tost yaptı:)))

bugun de orta sekerım :) ben de siz gbıyım yani
illa haftanın bır gunu bı hastalıgım bi şikayetım olur
Biraz önce eşim aradı napıyosun diye dur cevap verme ben tahmin edeyim halsizsin kesin bi yerin ağrıyo dedi :KK53: dedim çok komik :lülülü:
Kan tahlili yaptırdım oda gayet normal çıktı

Demir eksikliği var mı diye baktır ondan halsizlik olabilir.

Ben de genelde hasta, halsiz, narin yapıda bir insanım.
Çalışıyor musunuz ya da bazı uğraşlarınız var mı??
Evde duruyorsanız bu şekilde atlatmanız mümkün değil bu durumu.

Kemiklerin ağrıyorsa bi d vitaminine baktır eksik olabilir halsizlik mutsuzluk d vitamini eksikliği böyle etkilere sahip, arada Volkan'a çıkın güneşlenin iyi gelir

Ben de genelde hasta, halsiz, narin yapıda bir insanım.
Çalışıyor musunuz ya da bazı uğraşlarınız var mı??
Evde duruyorsanız bu şekilde atlatmanız mümkün değil bu durumu.
Çalışıyorum fakat sezonluktu bu cuma son. Maddiyat olarak sıkıntımız yok çok şükür eşimde yat gez alılveriş yap hayatın tadını çıkar ne yapcan çalışıpta diyor. Ama rvde duruncada böyle oluyorum

Çalışıyorum fakat sezonluktu bu cuma son. Maddiyat olarak sıkıntımız yok çok şükür eşimde yat gez alılveriş yap hayatın tadını çıkar ne yapcan çalışıpta diyor. Ama rvde duruncada böyle oluyorum
O zaman kurslara falan gitsen?
Yapmaktan zevk alacağın şeyler için...
Resim, fotoğraf, dans....

Biraz önce eşim aradı napıyosun diye dur cevap verme ben tahmin edeyim halsizsin kesin bi yerin ağrıyo dedi :KK53: dedim çok komik :lülülü:
ben eşime çok belli etmıyorum
çnk kendısı cok enerjık ve iş hayatında da enerjik cilveli hatunlar dolu :))
ben evde gizlemeye calıısyorum mumkun oldugunca :))
ya da benı aradıgında farklı ses tonu ıle acıyorum telı :))))))

Canın sıkılıyor bence..
Tavsiye, yeşil çay her derde deva benim gözümde.. dene derim.. bi de hep böyleyim ay şöyleyim deme.. bunlar kötü enerji.. sonracığıma bi meşgale bul.. bırak o hasta etsin seni..

kesinlikle saat farkından.
sabahları vücut karanlıkta kalkınca uyuma isteği oluyor ve dinç gezemiyor.
ben kan tahlilerimi yaptırdım turp gibiyim ama hep halsizim hep yorgunum.
doktor vitamin takviyesi verdi benden başkası içse uzaya fırlar ben yine aynı halsiz kadın..
toplaşalım saatleri geri alsınlar. varsın akşam erken olsun ben fazla elektrik faturası ödemeye razıyım ama böyle yorgunluk ömrümde görmedim.

kesinlikle saat farkından.
sabahları vücut karanlıkta kalkınca uyuma isteği oluyor ve dinç gezemiyor.
ben kan tahlilerimi yaptırdım turp gibiyim ama hep halsizim hep yorgunum.
doktor vitamin takviyesi verdi benden başkası içse uzaya fırlar ben yine aynı halsiz kadın..
toplaşalım saatleri geri alsınlar. varsın akşam erken olsun ben fazla elektrik faturası ödemeye razıyım ama böyle yorgunluk ömrümde görmedim.
ben de karanlıkta uyanmaktan nefret edıyorum
yataktan kalkarken sabahları neredeyse aglayacagım
öyle mutsuzum ki
ama bu herkeste aynı etkıyı yapmıyor
ben eşime soruyorum , sen de boyle hıssedıyor musun dıye
yooo dıyor:)

ben resmen ıse mutsuz gelıyorum uyumak ıstıyorum hep

hahahah vallaha kendimle eşimi gördüm :))) adam sabahları uyanır uyanmaz iyimisin bi yerin ağrıyormu der :))) artık utanıyorum hastayım demeye

ben de böyleyim. kışın çok sık nezle grip olurum. olmadığım zamanlarda bile hep kemiklerim ağrır dayak yemiş gibi dolaşırım genelde. hele ki işten geldikten sonra h.içi hiçbir şey yapasım olmuyor. bende kansızlık var ve d vitamini eksiği. aman zaman takviye alıyorum ama kalıcı bir çözüm olmadı bu zamana kadar. dönemsel iyi hissediyorum sonra gene aynı. hele bir de moralsiz olduğum zaman daha da artıyor. fizyolojik sıkıntıların dışında psikolojinin çok etkisi olduğunu düşünüyorum. mesela şu aralar tez yazıyorum ve yetişmeyecek korkusu var içimde. iyice yorgun hissediyorum kendimi mutsuzluktan.

canım aynı sorun bende de vardı. yıllarca fıtık, boyun düzleşmesi, vitamin eksikliği gibi sebepler bulundu fakat çözüm bunlar olmadı. 10 yıl bu ağrıların ardından beyin cerrahı Ayhan Kara'ya gittim (istanbulda yaşıyorum) ve yalnız el ile muayene sonucu FİBROMİYALJİ teşhisi koydu. Bu hastalık tahlil ve çekim ile çıkmıyormuş ve boyun ve sırt kaslarının sertleşmesi sonucu sinirlere baskı yapıp ağrı vermesiymiş. ilaçlara başladıktan 2 gün sonra ağrılarım geçti ve 5-6 aylık bir tedavi sürdü. şuanda koşu bandında bile uzunca yürüyebiliyorum. Geçmiş olsun canım

Canım ben de doğumdan sonra öyleydim (3 sene önce) halsizlik yorgunluk bide bebeğimin problemleri.. psikolojim bozulmuştu.. hergün duş alan ben 3-4 günde duş almaya başlamıştım.. bebeğimin iştah sorunu için danıştığım doktorumun tavsiyesiyle bi ürün kullanmaya başladım. Toz şeklinde suya döküyodum hatta onu kullandığımdan beri 3 senedir doğru düzgün soğuk algınlığı nedir unuttum. Geçenlerde yine aldım kapsülü çıkmış daha kolay içimi.

Back
X