halsizliğime bir çare varmı?

tekduzehayat

YEPYENİ BİR HAYAT!!!!!
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
3.901
5
158
38
Bursa
yaklasık 1 aydır cok halsızım.
öglene kadar ıdare edıyorum ama sonra resmen elım ayagım kesılıyor kendımı eve zor atıyorum
yatıp uyumuyorumda oyle bos bos yatmak ıstıyorum sadece?
tahlıl yaptırdım kan ve demır ılacı kullanmaya bsladım ama hala bı degısıklık yok halsızım.
varmı bır caresı???
benım gıbı olanlardan yardım beklıyorum. okadar cok ısım bırıktıkı yapılacak

Çok sinir bozucu bir durum dönem dönem bendede oluyor o durumda hemen kalkıp karışık taze meyve suyu sıkıyorum kendime 1 büyük bardak meyve sıkacağına evde uygun olacağını düşündüğüm meyveleri atıyorum domates havuç kivi elma portakal üzüm seftali ne bulursam karışık 1 saate zımba gibi oluyorum ama akşam 9-10 dan sonra yapmayın uyku falan kalmıyor sonra saatlerce oturmak zorunda kalıyorsunuz :)

önce cvp ıcın cok tsk ederım
hemde nasıl sınır bozucu bı durum uyusuk ınsanları hıc sevmem ben beter oldum hep yatma ıstegı yıgınla ısım bırıktı

saurda nıyetlenmeden once ıceyım cok tsk ederım

yaklasık 1 aydır cok halsızım.
öglene kadar ıdare edıyorum ama sonra resmen elım ayagım kesılıyor kendımı eve zor atıyorum
yatıp uyumuyorumda oyle bos bos yatmak ıstıyorum sadece?
tahlıl yaptırdım kan ve demır ılacı kullanmaya bsladım ama hala bı degısıklık yok halsızım.
varmı bır caresı???
benım gıbı olanlardan yardım beklıyorum. okadar cok ısım bırıktıkı yapılacak

aynısı bende de oluyordu..Hiçbirşey yapıcak halim olmuyordu..Uzun süre ayakta duramıyordum..Tansiyonum da düşüyordu..Doktora gittim.Tahlil yapıldı..Demir eksikliği çıkmıştı..Daha sonra dr sanırım 5 tane felandı demir eksikliği için iğne verdi..Her hafta vuruldum..Ondan sonra halsizlikten eser kalmadı..senin ilaç oldugu için bilmiyorum.Ama ben de iğneler bittikten sonra tamamen etkili olmuştu.

şuan ilaçlarım bitti bayram sonu birkez daha tahlil yaptırıcam bir değişiklik varmı diye
şuan hala halsizim kendimi yaşlı teyzeler gibi hissediyorum iftardan sonra kave içip sebze meyve suyu içip sahura kadar işlerimi halletmeye çalısıyorum
gercekten çok zor..
ilginiz için teşekkür ederim..

geçmiş olsun öncelikle canım:94:demir eksikliği çıktıysa kendini halsiz hissetmenden daha doğal bir sonuç beklenemez saçında dökülüyordur muhtemelen,demir eksikliğinin de seviyeleri var benim tüm demir depolarım boşalmıştı doktorum bana 6aylık tedavi uyguladı anca kendime geldim,ben halsizliğin yanında uykudan uyanamıyordum sürekli uyku hali sürekli yorgunluk çok kötü:50:verdiği hapı aç karna içtiğim için midem bulanıyordu hep klasik hap vardır zaten onu verirler:1:hapını kesme ve aksatmadan iç canım hemen birdenbire iyi olmazsın bir iki haftaya kadar değişikliği farketmeye başlarsın ama doktor ne kadar dediyse o kadar kullan sen hapını iyi oldum diye kesme sakın,ayrıca meyve suyu içiyorum geceleri içmeyin uyuyamazsınız falan diyenler psikolojik etkilenmişler vitaminler enerji verici değillerdir düzenleyicidirler:34:bu arada b12 değerinize de bir baktırmanızı tavsiye ederim

çok tesekkur ederım bugun kendımı ıı hıssedıyorum ve nasıl mutluyum anlatamam.Allah kimseyi
sağlıkla imtihan etmesin söyledıklerınızı dikkate alıcam ve bukez kararlıyım tedavımı aksatmıycam
yıllardır kan suruplarını kılo aldırıyor dıye ıcmedım ne oldu?
artık söz dinliycem kilo alacaksamda alayım saglık olana kılo vermekte kolay

kilo aldırması aslında tam doğru değil evet aldırabilir ama bu çok bi kilo değil 2-3 kilo kadar arttırır olan kilonuzu, düzenli yemek yiyerek özellikle tatlı yemek yerine meyve yerseniz böyle bir sorunda olmamış olur:34:

Back