Sen ve arkadaslarinin Kurtler hakkinda o kiza soyledikleriniz onca lafin bu zulumle bir ilgisi olabilir mi acaba?
Bak Henah, benim babam Amerikali, annem Diyarbakir'li ve kokune kadar Kurt. Izmir'de dogup buyudum. Annem koyu bir Ataturk'cu idi, yasi dolayisi ile tarihten biraz daha haberdar bir kisi olarak.. O asli sorulmadikca hep Turk idi ve bunla gurur duyardi. Simdi size sorsam kimbilir ben kimim, neyim? Ama ben, her zaman Turk oldugum icin, ve boyle bir ondere sahip oldugum icin gurur duydum. Her zaman da gogsumu gere gere soylerim:
NE MUTLU TURKUM DIYENE...
Darisi TC basbakani da dahil olmak uzere soyleyemeyenlerin basina..
Polemige girmeyeyim diyorum ama, olmuyor iste.
Izmir icin "gavur" oldugu zanlardan ibarettir elbette.. Ancak bu lafi kimin sarfettiginin bir onemi yok mudur? Yakisan bu mu?
"benim % 50 yi evde zor tutuyorum" diyen birinin bu laflari kime soyledigini anlamak icin birsey aciklamaniza gerek yok Weiss hanim.. Geriye diger % 50 kaliyor... Sadece bahsettiginiz gruplar o kadar etmez, yaniliyor muyum?
Ben polemik olsun diye yazmiyorum yanliz:)
Bende zaten "öyle söyledi" iddeasinin delilini bize göstermenizi istemistim:) Zira öyle bir söz yok konusmalarda.
Sadece insanlarin zanni var. "kesin böyle demek istedi" diyen insanlarin zannindan ibaret sizin dile getirdiginiz.
Benim bahsettigim ise, direk olarak söylenen ve karsi gelenler hakkinda islem yapilan bir olay.
Ne demistim, herkes herkes icin istedigini soyleyebilir, kisinin terbiyesi ile ilgilidir diye. Bu konuda sizin zihniyetiniz ile ilgili olmus, Kurtler hakkinda size belletilenler.. Sonra kendiniz de yanildiginizi gorup mahcup olmussunuz. ama arkadasiniz sizin butun soylediklerinize ragmen soruldugunda cikip "Ben Kurtum" diyebilmis.. Dedigim de tamamen bu.
Siz ortaokulda iken hangi senelerdi bilemiyorum, ancak benim yasim 50. Ben Turkiye'nin dununde de bugununde de yasadim. Ben ortaokulda iken Kurtum demekten utanan bir arkadasim olmadi. Onlara karsi hic birimizin bir onyargisi da yoktu zaten. Icimize bu tohumlar zamanla atildi, PKK terorleri ile, bu iktidar zamaninda ise tamamen uygulamaya gecildi. Ulke goze sokula sokula bolunuyor bugun. Madem siz de farkindasiniz, neden hala irk ayrimini destekleyen, Turklugu ve Turkum demeyi irkcilik sayan yazilar paylasmakla mesgulsunuz? Biz onlarca degisik irkin bir araya getirdigi Turk Milletiyiz. Turk adi altinda birlestirilmisiz, ve bundan mutluyuz. Birileri ben Turk degilim, Kurtum, Cerkesim, Azeriyim, Bosnakim, Lazim, suyum buyum diye baslarsa arkasindan da Turkiye yerine Kurdistan, Bosnakistan, Lazistan, Cerkezistan kuralim, herkesin dili de resmi dil olsun diyen birileri gelir, bu ulke paramparca olur, bu mudur istediginiz?
Kimsenin asli inkar edilmiyor, ama bu vatan ustunde birlesmis, bu kirmizi-beyaz bayrak altinda yasayan, ordusuna evladini asker olarak gonderen, TC kanunlari ve Anayasasina, milletine gonulden bagli herkes Turk'tur, yuce Turk Milletinin birer ferdidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?