Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamlar düşürcez düşürcez diyor inanmıyoruz bak işte ne oldu düştü (fıkrama gülünmedi)
Fıkrasına gülünmeyen adam
Kara mizah diye şeyetmedim.. afedersin..
Fıkrasına gülünmeyen adam
Yalnız eskiden banka soymanın da bir inceliği adabı vardı.. filmlerde aylarca hazırlık falan yapılırdı. Planlar, izlemeler, giriş çıkış saati takibi vs.ciddi mesai harcanırdı..
Şimdi hırsızını bankaya müdür yapıyorsun.. hoppp tek tuş para hesapta :)))
Birer Ejder Meyveli Smoothie alırmısınız kızlar
Soğuk soğuk iyi giderBirer Ejder Meyveli Smoothie alırmısınız kızlar
Bana yok muBirer Ejder Meyveli Smoothie alırmısınız kızlar
Hic gormedim duymadim bilmiyorum ama canim cekti laaTanesi 40 lira olan ejder meyvesi mi? Yok canim krizde ejder meyvesi mi icilir, duyarsiz miyiz biz
Eskiden kuyruğa girip alınırdıTanesi 40 lira olan ejder meyvesi mi? Yok canim krizde ejder meyvesi mi icilir, duyarsiz miyiz biz
Sana bahçe naneli limonata ikram edicem bebişimBana yok mu
Hic gormedim duymadim bilmiyorum ama canim cekti laa
Eskiden kuyruğa girip alınırdı
Özellikle parasını halkın bankasında değerlendirenler için bulunmaz nimet
Olmaz ben ejder istiyorum itibardan tasarruf edilmez litfenSana bahçe naneli limonata ikram edicem bebişim
Karneyle şimdi netten 2 dakikada hortum yapılıyor hala beğenmiyorsunuz kiskançlar ulan ya gene çok komiğim bugünEskiden kuyruğa girip alınırdı
Özellikle parasını halkın bankasında değerlendirenler için bulunmaz nimet
İçine ekmek doğrarsan milli oluyor krizden etkilenmiyorsunTanesi 40 lira olan ejder meyvesi mi? Yok canim krizde ejder meyvesi mi icilir, duyarsiz miyiz biz