• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Halkalı Sac Kaynagı Kullanan Var Mı??

Benim kaynaklarım gerçekten muhteşem olmuştu:dance:

Bir tutam bile düşmedi saçımdan. Denize girdim, havuza girdim, defalarca maşa ve düzleştirici uyguladım, kınabaşı, 2kez gelinbaşı her bişey uygulandı saçıma:dance:ama hiç yıpranmadı. Çıkarttığımda da kendi saçımda hiçbi zedelenme olmadı.

Kaynak sayesinde hem mükemmel saçlarım hemde mükemmel bir kuaförüm oldu:dance::dance:

Kuaförümü kesinlikle öneririm size arkadaşlar:dance: Kampanyaları devam ediyor sanırım 250ye yapıyorlardı:dance::dance: Hem ucuz hemde kalitelisengözlerimebaksanab

ya bende yaptırmak istiyorum kuaförün adresini verebilirmisin???

bende yaptırmayı düşünüyorum
ama boncuklar görünmüyor dimi saçlarınızı topladığınızda

$saçlı.JPG

$saççç.JPG

Eklentiler

• $DSC01617.jpg
    $DSC01617.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:
bende boncuklu kaynak yaptırmak istiyorum ya saclarımın uzcagı yok bari ben zorla uzatayım :)

Ben de 3 hafta önce boncuk kaynak yaptırdım.Saçlarım çok uzun fakat dolgun değildi.Daha gür saçlarım olsun istediğim için yaptırdım ve şu anda çok memnunum.Kimse boncuk kaynak taktırıdğımı anlamıyor dahi,hatta çok beğeniliyor saçlarım:))Kesinlikle tavsiye ederim.Tek sıkıntı bazen kaşıntı hissediyorsunuz.Onun haricinde kullanımı çok rahat.

kızlar bende boncuk kaynak yaptırmıştım ama 2 gün sonra sıkıldım oğlum sürekli çekiyodu alışamadım çıkarttım.doğal insan saçından 100 tutam satmak istiyorum almak isteyen varmı aceba

keratini de denedim boncuguda.. kullanırken çok güzeldi ancak çıkartırıldıgı zaman sac kalmamıştı neredeyse kafamda çok zor toparladı saclarım tekrar..konuyu açmışım unutmuşum =)yıllar sonrasında tavsiye etmiyorum :))))

Arkadaşlar benim yaklaşık 3,5 ay oldu kaynaklarımın takılması.yukardaki mesajlarda resmi var işlemin .Geçen hafta çıkarttırdım. Hiç bir sorun yaşamadım.Ne saç diplerimde kaşıntı yara ve sağlıksız durum oldu ,nede saçlarımda aşırı dökülme oldu.Sonuçtan gayet memnnum 3 ay boyunca ne kadar saçım dökülecekse okadarı dökülmüş ama boncuklarda sıkıştıkları için yere düşemiyorlar,dolayısıyla boncukları çıkarırken görülen saçlar sizi hayrete düşürüyor aslında olması gereken normal dökülen saçlarınız onlar.Ben 10 gün sonra yeniden taktırıcam... sevgilerimle

Benim kaynaklarım gerçekten muhteşem olmuştu:dance:

Bir tutam bile düşmedi saçımdan. Denize girdim, havuza girdim, defalarca maşa ve düzleştirici uyguladım, kınabaşı, 2kez gelinbaşı her bişey uygulandı saçıma:dance:ama hiç yıpranmadı. Çıkarttığımda da kendi saçımda hiçbi zedelenme olmadı.

Kaynak sayesinde hem mükemmel saçlarım hemde mükemmel bir kuaförüm oldu:dance::dance:

Kuaförümü kesinlikle öneririm size arkadaşlar:dance: Kampanyaları devam ediyor sanırım 250ye yapıyorlardı:dance::dance: Hem ucuz hemde kalitelisengözlerimebaksanab

rica etsem adresini yada tyelini verebilir misin?tskler

kızlar ne bu fiyatlar ya
ben geçen hafta taktırdım boncuk kaynak 100 tane taktırdım 200 tl ödedim.gerçek saç hergün her türlü işlemi yapıyorum çok ta memnunum.siz nerden buldunuz bu uçuk fiyatları.ist oturan varsa yardımcı olurum.özelden msj atarsanız.

mumkunse adresi alabilir miyim,msj hakkim olmadigi icin ozelden atamiyorum.tskler

slm arkadaslar ben de geçen hafta çıtçıtlarımı kaynak yaptırdım.çok rahat hiç bi şey hissetmiorm.tek sorun taramak.banyo sonrası taramak tam bi kabus.acayip dökülüor:( hani röfle yeni yaptırıınca saçlar yanıp kopuyor ya. öyle işte.onları da yeni röfle yaptrmstm ondan heralde.öfff taramanın bi çaresi yok mu yaa?bunun dısında hiç bir problemim yokkk.:32:

kızlar ne bu fiyatlar ya
ben geçen hafta taktırdım boncuk kaynak 100 tane taktırdım 200 tl ödedim.gerçek saç hergün her türlü işlemi yapıyorum çok ta memnunum.siz nerden buldunuz bu uçuk fiyatları.ist oturan varsa yardımcı olurum.özelden msj atarsanız.
lutfen benimle adres bilgisini paylasir misin?tskler

benim saçlarımdada boncuk kaynak var ,çıkarması çok kolay kendim çıkarabiliyorum ancak kendim çıkarmayada cesaret edemedim kuaföre taktırırken sorun olurmu yerleri karışırmı diye,kendisi çıkaran varmı acaba?

Back