Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Halkalı Sac Kaynagı Kullanan Var Mı??

edamisra

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2006
617
1
296
İstanbul
arkadaslar merhaba
ben 2 ay once keratinli sac kaynagı yaptırmıstım ancak sonradan cıkan problemlerden dolayı onları cıkarttırdım bu seferde halkalı kaynagı denemek istedim suan halkalı kaynak kullanıyorum.. 2 ayda bir sacları cıkarttırmaya gidip kaynak sacların bakıma girip tekrardan diplere takılması gerekiyormus bu sistemde.. tamam kullanım omrunu uzatıyor ancak bu is yani bakım takım cıkarım asaması biraz tuzlu geldi bana ..aranızda halkalı kaynak kullanan ve bu bakım meselesini yaptırdıgı yer varsa sizden bilgi rica ediyorum siz ne kadar oduyorsunuz.
simdiden tessekkurler

ahh ahh benimde hayellerimde kaynak yaptırmak var ama gerçekten çok tuzlu

arkadaşım ben yaptırdım.senin halka kaynak dediğin nasıl bişey bilmiyorum ama benimki boncuk kaynakmış belki aynıdır. ben 165 tanesine 450 ytl verdim taktırması filan içinde.benimki orjinal yerli saç hiç işlem görmemiş boyası ile beraber toplam 500 ytl verdim.(bu arada fiyatı nasıl kazıklanmışmıyın???)
bana 2 ayda bir gitmem gerektiği söylenmedi.sadece saçlarım uzadıkça belli bir süre sonra çıkarttırıp tekrar yukardan taktırmam gerektiği söylendi ama fiyatını sormadım taş çatlasın 50-100 ytl arasıdır.

evt halkalı kaynakla boncuklu kaynak aynı sey.fiyat super yaptırdıgın yerin. ben yapımdan gectim. simdi 2 aylık bakım zamanlarında gidebilecegim uygun bir yer arıyorum senin gittigin yer hakında bilgi alabilirsem belki bende oraya gidebilirim.ancak bazı yerler kendisinde yaptırmadıgı icin rakip firmaya ait sacları bakım icin almıyorlar.sana msn adresimi gondericem ozel mesajla eklersen sevinirim ordan goruselim

halkalı kaynak daha az zarar veriyormuş saca diye duydum ama 2ayda bir tekrar cıkartırıp takmak gerekiyomuş 2ayda bir de 200ytl taktırma parası odeniyormuş

arkadaslar bnde halkalı kaynak yaptrdım 100 tane war sacımda 300 ytl ödedım ama taktrdgm kuaför bana sacları bnden aldgn için takıp cıkartma parası odemıceksın bakımınıda yaptrcam dedı bnde tamam dedım yaptık memnunum yalnız bı problemım war benım sılıkonu gttı sanırım dokulmeye basladı 2_3 tel bakım yaptrcam 1 hafta snra uyurken saclarınızı topluyomusunuz sac kremı kullanıomusunuz

arkadaşlar o halkaları ve onun tığ gibi bişeyi var, onu alırsanız kendiniz de takabilirsiniz saçınıza... biz öyle yapıyorduk yani...

1 milyara yaptıran arkadaş ali gür bile ucuza yapıyor arkadaşım orda yaptırdı hatta mos bile ucus

ben 1 sene önce yaptırmıştım...164 tane takılmıştı saçıma ama ben kullanamadım saç diplerimde yara yaptı ve saçlar çok ağır geldi..10 gün sonra çıkarttım ama şimdi keratinli kaynak yaptırmak istiyorum..netten bakıyorum istanbulda yaptırıcam..kaliteli ve uygun yapan bir kuaför varsa bana tavsiye edebilirmisiniz??bide keratinli mi daha iyi yoksa halkalı kaynak mı lütfen yardımcı olun...

Benim kaynaklarım gerçekten muhteşem olmuştu:dance:

Bir tutam bile düşmedi saçımdan. Denize girdim, havuza girdim, defalarca maşa ve düzleştirici uyguladım, kınabaşı, 2kez gelinbaşı her bişey uygulandı saçıma:dance:ama hiç yıpranmadı. Çıkarttığımda da kendi saçımda hiçbi zedelenme olmadı.

Kaynak sayesinde hem mükemmel saçlarım hemde mükemmel bir kuaförüm oldu:dance::dance:

Kuaförümü kesinlikle öneririm size arkadaşlar:dance: Kampanyaları devam ediyor sanırım 250ye yapıyorlardı:dance::dance: Hem ucuz hemde kalitelisengözlerimebaksanab

ben 2 aydır kaynak kullanıyorum ama kuafor bana tek tek kaynagı önermedı o yuzden normal 9 parça cıt cıtın uzzerıne boncuk yapıldı toplam sacımda 63 boncuk var ama dıger turlu takıldığında 160-170 boncuk olacaktı.bu arada cıkarması daha kolay ve boya haricinde parada ödenmiyorum

ya ne kadara mal olduğunu bırakında kaynağın kullanımı nasıl memnunmusunuz dökülme yapıormu bunlara cevap verın..yok efendım şu kdr tutmuş falan ..zaten herkes bılıorkı bu kaynakların ortalama fıyatı 500.1000 arası alla alla yaaa

iyi akşamlar kızlar
saçıyla başı benim gibi belada olanlara öneriyorummm. öyle çok dökülme falanda olmuyor 2.5 3 ay arası tekrar taktırıyorsunuz zaten 5 10 tane döküleni saklıyosunuz tekrar taktırırken onlarıda taktırıyorsunuz yani sakın atmayın tekrar degerlenıyor sadece tek sıkıntı 2 gün uyumakta zorlanıyorsunuz tokayla uyuyormuş gibi oluyorsunuz
genede icat edene allah razı olsun :) bu arada bosu bosuna kazzıklanmayın ben çok kazıklandım :) bir sitede 0.90 krş a ham saç satılıyor ordan alın sonra kuaförle anlaşın ama koltuga oturmadan!!! ben o sitedeki satıcıdan 150 adet saç aldım kuaföre 75 tl ye yaparsan sana taktırrım dedim önce kem küm etti sonra taktı. bakımı içinde kozmetıklerde 9.95 e satılan mavi su var ondan alın yeterli geliyo 1 senede gidiyor...yazık o paralara. benden söylemesi!!

kızlar ne bu fiyatlar ya
ben geçen hafta taktırdım boncuk kaynak 100 tane taktırdım 200 tl ödedim.gerçek saç hergün her türlü işlemi yapıyorum çok ta memnunum.siz nerden buldunuz bu uçuk fiyatları.ist oturan varsa yardımcı olurum.özelden msj atarsanız.

boncuk kaynak mı yaptırdın acaba???

peki internetten aldığın o saçları da boyatabildin mi???gerçi benim dalgalı saça ihtiyacım var çünkü kendi saçım bayaa dalgalı

sanırım bende o 90 kuruşa olanlardan alıcam ellerinde dalgalı saç da varmış eğer memnun kalırsam sizi de bilgilndiririm yazık olmasın paralarınıza çünkü biz bayanları güzellik uğruna kandırmak çok kolay oluyor DDD

arkadaşlar ben 5 gün önce boncuk kaynak takdırdım.çok güzel oldu.hani eskiden Manuella diye bi dizi vardı ya aynı onun gibi:) ama korkuyorum saçıma çıkarttırdığımda zarar verirmi?kuaförümle açık açık konuştum,asla zarar vermicek dedi.3 ay sonra çıkarttırıp bakım yapılacak.ve daha yukardan tkrar takılacak.ama kafam karıştı acaba yanlış mı yaptım diye.çünkü kimileri çok yıpratıuo,boncuklu yerlerden saçlar kopuyo falan yazmış...off ya nolur kullanan arkadaşlar yardım edin...bu arada denize ve havuzada giricem,nasıl bakmam ve taramam lazım?tşk...şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…