:1ninca:ahh ahh benimde hayellerimde kaynak yaptırmak var ama gerçekten çok tuzlu
ben yaptırıken 1000ytl verdim hadi bir kereye mahsus diye ancak her 2 ayda bir bakıma gitmem gerekiyormus onunda maliyeti 500 ytl yani yarısı:1ninca:
yaptıran arkadas yok anlasılan kaldık yine rapunzele bakım icin :1shok:
arkadaşım ben yaptırdım.senin halka kaynak dediğin nasıl bişey bilmiyorum ama benimki boncuk kaynakmış belki aynıdır. ben 165 tanesine 450 ytl verdim taktırması filan içinde.benimki orjinal yerli saç hiç işlem görmemiş boyası ile beraber toplam 500 ytl verdim.(bu arada fiyatı nasıl kazıklanmışmıyın???)
bana 2 ayda bir gitmem gerektiği söylenmedi.sadece saçlarım uzadıkça belli bir süre sonra çıkarttırıp tekrar yukardan taktırmam gerektiği söylendi ama fiyatını sormadım taş çatlasın 50-100 ytl arasıdır.
Benim kaynaklarım gerçekten muhteşem olmuştu:dance:
Bir tutam bile düşmedi saçımdan. Denize girdim, havuza girdim, defalarca maşa ve düzleştirici uyguladım, kınabaşı, 2kez gelinbaşı her bişey uygulandı saçıma:dance:ama hiç yıpranmadı. Çıkarttığımda da kendi saçımda hiçbi zedelenme olmadı.
Kaynak sayesinde hem mükemmel saçlarım hemde mükemmel bir kuaförüm oldu:dance::dance:
Kuaförümü kesinlikle öneririm size arkadaşlar:dance: Kampanyaları devam ediyor sanırım 250ye yapıyorlardı:dance::dance: Hem ucuz hemde kalitelisengözlerimebaksanab
iyi akşamlar kızlar
saçıyla başı benim gibi belada olanlara öneriyorummm. öyle çok dökülme falanda olmuyor 2.5 3 ay arası tekrar taktırıyorsunuz zaten 5 10 tane döküleni saklıyosunuz tekrar taktırırken onlarıda taktırıyorsunuz yani sakın atmayın tekrar degerlenıyor sadece tek sıkıntı 2 gün uyumakta zorlanıyorsunuz tokayla uyuyormuş gibi oluyorsunuz
genede icat edene allah razı olsun :) bu arada bosu bosuna kazzıklanmayın ben çok kazıklandım :) bir sitede 0.90 krş a ham saç satılıyor ordan alın sonra kuaförle anlaşın ama koltuga oturmadan!!! ben o sitedeki satıcıdan 150 adet saç aldım kuaföre 75 tl ye yaparsan sana taktırrım dedim önce kem küm etti sonra taktı. bakımı içinde kozmetıklerde 9.95 e satılan mavi su var ondan alın yeterli geliyo 1 senede gidiyor...yazık o paralara. benden söylemesi!!
iyi akşamlar kızlar
saçıyla başı benim gibi belada olanlara öneriyorummm. öyle çok dökülme falanda olmuyor 2.5 3 ay arası tekrar taktırıyorsunuz zaten 5 10 tane döküleni saklıyosunuz tekrar taktırırken onlarıda taktırıyorsunuz yani sakın atmayın tekrar degerlenıyor sadece tek sıkıntı 2 gün uyumakta zorlanıyorsunuz tokayla uyuyormuş gibi oluyorsunuz
genede icat edene allah razı olsun :) bu arada bosu bosuna kazzıklanmayın ben çok kazıklandım :) bir sitede 0.90 krş a ham saç satılıyor ordan alın sonra kuaförle anlaşın ama koltuga oturmadan!!! ben o sitedeki satıcıdan 150 adet saç aldım kuaföre 75 tl ye yaparsan sana taktırrım dedim önce kem küm etti sonra taktı. bakımı içinde kozmetıklerde 9.95 e satılan mavi su var ondan alın yeterli geliyo 1 senede gidiyor...yazık o paralara. benden söylemesi!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?