halkalı atakent civarında oturan yardımcı..

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.425
3.144
373
halkalı atakentte ev işlerine yardımcı ayda bir gelebılecek bayan arıyorum..

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İstanbul Avrupa yakası gündelik temizliğe gidiyorum referans verebilirim 0539 347 06 21

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İSTANBUL HALKALI ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR.. KOMPLE DETAYLI TEMİZLİK CAM KAPI PENCERE MUTFAK DOLAPLARI BANYO İLGİLİ GÜVENİLİR AİLELERDEN ACİLLL CEVAP BEKLİYORUM ...HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM

İstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum

İSTANBUL HALKALI ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR.. KOMPLE DETAYLI TEMİZLİK CAM KAPI PENCERE MUTFAK DOLAPLARI BANYO İLGİLİ GÜVENİLİR AİLELERDEN ACİLLL CEVAP BEKLİYORUM ...HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…