Halka arz

zsmm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2023
129
47
29
Kızlarr bu halka arz olaylarından anlayan varmı girmek için ne kadar bütçe gerekiyor? Lot satın alma bozdurma nasıl oluyor 8 aylık bir bebeğim var onun için azda olsa birikim yapmak istiyorum varmı bilgisi olan bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ❤

Altın hesabı açın kafanız rahat olur hem uzun vadede çok kazançlı oluyor zaten.

Borsa stresli ve takip gerektiren bir yatırım türü.

Bankaların borsa hesapları oluyor ordan takip ediyorsunuz. Hangi bankadan işlem yapıyorsunuz bakarsınız. Twitterde halka tarzları takip ettiğim hesaplar var. Ne kadar lot istediğiniz önemli olmuyor katılan çok olduğu için çok az veriyor. Hisseyi de satıp tlye çevirebilirsiniz yalnız artık halka arzlar pek para getirmiyor çok miktarlar beklemeyin. Hergün takip etmeniz lazım düşüşe geçerse kazandığınız da gider.

Öylemi diyorsunuz. İnanın bu konularda bir bilgim yok çorap çanta falan satarak 2000 gibi bir bütçe edindim kendime bu kadar bütçeyle olurmu

Hadi ya baya riskliymiş gerçekten

Hadi ya baya riskliymiş gerçekten
Riskli değil sürekli takip etmek gerekiyor anlık inip çıkıyor. Dolar aldım altın aldım bekleyim yükselsin gibi birşey değil. Sürekli takipte olacaksınız girin. Benim eşim takip ediyor bana da söylüyor gün içinde şunu al şunu sat diye. Bazen 5 dk bakmıyorum tele kazandığımızı kaybettik kaçırdın diyor mesela çok anlık.

Öylemi diyorsunuz. İnanın bu konularda bir bilgim yok çorap çanta falan satarak 2000 gibi bir bütçe edindim kendime bu kadar bütçeyle olurmu
Bizde iş yerinde kızlarla alalım dedik. Ben dün deneme amaçlı az bir şey hisse senedi aldım. Anlayanlar var burda. Onlara soruyoruz bizde. Ama size tavsiyem gelecek için düşünüyorsanız altın alın.

yanınızda sureklı takıp edebılecek bırı yoksa sıkıntı cunku sıkı takıp gerektırıyor. Anında düşüş yaşayabiliyor bütçe için çok bütçe gerektirmiyor çünkü çok lot dağıtılmıyor halka arzlara giriş çok olduğu için ama dediğim gibi bu işin takibini yapabilmek önemli

Altın hesabında kuyumcuya göre ciddi farklar var vb denildiği için pek girmek istemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Geçen ay 5 tane halka arza katıldım 1200 tl şuan 2500 oldu değeri.yatırım olarak duracak çok takip edilecek bir durum yok

Altın hesabında kuyumcuya göre ciddi farklar var vb denildiği için pek girmek istemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Kuyumcularda sahtecilik riski var, altını saklama riski var. Kuyumcularda komisyon alıyor, bankaların makas oranları oluyor ve her gün değişiyor. İstediğiniz miktarda alabiliyorsunuz 1gr la sınırlı değil. Kumbara gibi elime geçtikçe değişik miktarlarda alıp isbankasi altın hesabıma atıyorum, hep kardayim.

halka arz yerine gelecek vaad ettiğini düşündüğünüz BIST100deki şirketlere yatırım yapabilirsiniz yatırım tavsiyesi değildir. bu şekilde bir yılda ben 20 bin tlmi 180 bin yaptım. halka arz öyle çok kazandırmaz. zaten belirli adeti var. 5-10 yıla çok iyi yatırım olur altından ziyade. altın dolar euro bunlar yatırım aracı değildir

Mrb nasıl o şirketlere yatırım yapıyoruz bankadan mı hesap açıyoruz

Mrb nasıl o şirketlere yatırım yapıyoruz bankadan mı hesap açıyoruz
çeşitli hesaplar var bankalarda yatırım hesabı ordan açıp takip ediyoruz YouTubeda bir sürü video var borsa nedir nasıl yatırım yapılır onları izleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…